Spor ve Beslenme Günlüğüm

Sabah kahvaltısı: müsli gevrek bir kase
Öğlen :kabak yemeği, salata
Bu da yaptığım yemek:KK34:İçine sadece biber, domates, karabiber ,çok az sıvı yağ, tuz ,yarım bardak su koydum.

Eki Görüntüle 1012469

Topiğin hayırlı olsun balım.:KK16: Sıkı takipçilerinden olacağım.:KK9:

Kaç gündür adam gibi kalça ve karın egzersizi bulamamıştım,ilaç gibi geldi senin videolar.Allah razı olsun.:KK16:

Fotona da maşallah.:KK23::nazar::KK1:

Ben de diyete ve spora başlayalı 10 gün sonra 2 ay bitecek.Toplamda 3.5 kilo verdim.

Ramazana kadar 50 olmak istiyorum.:KK31:
Hoşgeldin sağol canım.Benim derdim bacak kalça olduğu için bende ki videolar bununla alakalı .Yavaş kilo vermek daha iyi kalıcı olur.Kas ve su kaybedince de kilo verdi sanıyor yoksa insan kısa sürede.:KK16:

Hep spor beslenme olacak değil ya arada buradan ufak tüyolar da verebilirim.O yüzden sizinle pirinç unu maskesini paylaşmaya karar verdim bunun için pirinç unu, süt ya da gül suyu lazım.Hazırlanışına gelince bir yemek kaşığı pirinç ununa sütü ya da gül suyunu lapa olacak şekilde ekliyoruz ve yüzümüzde bu maskeyi kuruyasıya kadar bekletiyoruz.Ben maskeyi durularken pirinç ununu peeling yapar gibi hafifçe ovalayarak yıkıyorum.Faydalarına gelince cilt tonunuz açılıyor.Tabi ki genlerinizin izin verdiği ölçüde.Yani biraz yanmış ve eski halinizine dönmek istiyorsanız bunu uygulayabilirsiniz.Yüzünüzde hoş bir aydınlanma oluyor.

Eki Görüntüle 1012608

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım konuma bende senin gibi Canan Karatay'ı okuyup takip ediyorum.Evet bazı gıdaların şeker oranı yüksek,karbonhidratlar vücutta şekere dönüşüyor mesela;pirinç ,unlu gıdalar, patates vb...Ama ben en çok rafine şekerin zararlı olduğunu düşünüyorum.

Ben şu anda antibiyotik kullanıp toparlanmaya bakıyorum spor yaparken cam açtığım için soğuk aldım.O yüzden biraz ara vermek zorunda kaldım ama yüklediğim videolara çalışabilirsin çok faydalılar.Squatta öyle çok faydalı.Ben squatı artık günlük kendi belirlediğim sayılarda yapmayı düşünüyorum.Mesela günlük 30 sayı gibi.Devamlı çalışmak benim hedefim aylık programa bağlı kalmayacağım.

Hosbuldum cok geçmiş olsun bu arada. Takipteyim bugun 50 squat yaptım. Ama yemegi bugun kacirdim disarda yedik:KK43: gelince de dayanamadim azcik badem yedim off cok uzgunum bugun de nasil spor yapmistim.

Hosbuldum cok geçmiş olsun bu arada. Takipteyim bugun 50 squat yaptım. Ama yemegi bugun kacirdim disarda yedik:KK43: gelince de dayanamadim azcik badem yedim off cok uzgunum bugun de nasil spor yapmistim.
Bir şey olmaz canım dikkat etmeye devam et tabi ki arada kaçıracağız ömür boyu diyet kafasında yaşayamayız ki sonra sıka sıka bunalır bırakır kilo alırız.Sadece daha seçerek porsiyonları küçülterek yesek yeter.Ben hamur işi yiyorum kaç gündür ama azar azar.Hiç mi yemeyeceğim sonuçta .Önemli olan kiloyu kalıcı verip sürekli muhafaza etmek.:KK16:

Bir şey olmaz canım dikkat etmeye devam et tabi ki arada kaçıracağız ömür boyu diyet kafasında yaşayamayız ki sonra sıka sıka bunalır bırakır kilo alırız.Sadece daha seçerek porsiyonları küçülterek yesek yeter.Ben hamur işi yiyorum kaç gündür ama azar azar.Hiç mi yemeyeceğim sonuçta .Önemli olan kiloyu kalıcı verip sürekli muhafaza etmek.:KK16:

Haklısın işte 2 haftadır dikkat ediyorum ya hemen vicdan azabi cekiyorum. Ama bugun tolere edicem oryantal dans tanitimi var bi gidip deneyim bakalim memnun kalirsam yazilacagim:KK23:

Kahvaltimi hafif yaptim simdi ekmek yemedim yerine ceviz yedim bol sebzeli bir kahvaltı oldu.

lpg ye başlıcam 2 hafta sonra..ameliyat sonrası öneriyorlar, feci güzel sıkılaştıran bir sistem..
O bittikten sonra bacak inceltmeye yönelik başlıcam işte hareketlere..Ama hangisine:44:

Merhabalar,
bende sıkılaşmak şekillenmek istiyorum. Kilo problemim çok yok. Biraz gökbek dışında :)
Bnede LPG düşünüyorum. Siz başladınız mı?

50 sayı bundan çalıştım erkek arkadaşımın spor sehpasında.Kol ve göğüs için

[video=youtube;5DRuJ_tBT_M]http://www.youtube.com/watch?v=5DRuJ_tBT_M&list=PLB472EFCF5FC1B3B9[/video]

Son düzenleme:
Canım aslında selülitleri gidermek için yapılan bir yöntem
Ama diğer amacıda vücudu sıkılaştırıyor
Güzellik merkezlerinde yapılıyor 10-15 seans
İyiymiş canım.Spor yapıp yediklerine dikkat ettikçe selülitler gerçekten azalıyor.En azından ben faydasını gördüm.Tabi birde böyle bir yöntemle desteklenirse sonuç çok daha iyi oluyordur.

çok güzel video paylaşmışsın teşekkürler...
​Rica ederim canım faydalı olduysa ne güzel.

Sabah omlet normal kahvaltılıklarla geçti ekmek yok çay şekersiz.
Öğlen mercimek köftesi yaptım ama köftem maydanozsuz oldu evde kalmadığı için ve sıva yağ yerine zeytinyağı kullandım.

Akşam salata,çorba çok az katmer...Ardından bitki çayı.Galiba bu bitki çayı tokluk hissi veriyor.:119:

Son düzenleme:
[video=youtube;SmcLB9ObdOM]http://www.youtube.com/watch?v=SmcLB9ObdOM[/video]
Bugünkü çalışma videom.

[video=youtube;47aP4FtCwvk]http://www.youtube.com/watch?v=47aP4FtCwvk#aid=P9zB3vq1Fzg[/video]
Ardından bunu çalıştım ama en sondaki hareketi yapamadım gücüm takatim kalmadı:63::121:

Bu hafta dagildim resmen dershaneye basladim kpss icin oyle hizli geciyor ki gun hicbisey anlamiyorum. E spora vakit ayiramadim cok istiyorum ama ne hal kaliyo ne vakit:KK43:
Karatay'a devam ediyorum neyse ki haftasonu videolara devam sonunculari gordum emegine saglik albuneacim:KK16:

X