Ben de epey kendimi salmıştım bu konuyu gördüm ve egzersizlere baktım. Takip de etmek istiyorum gayet faydalı olmuş tebrikler
Ben sıkıntıya pek gelemediğim için daha çok dansla veriyorum. Unlu gıdaları kesebildiğim sürece zayıflamada başarılı olabiliyorum. Gluten intoleransım ve tiroid rahatsızlığım var işim size göre biraz daha zor
http://www.youtube.com/watch?v=c1XTX_8AQ50
seni görünce topiğine geld,m biraz takılayım o zaman squats başladım yeni rest günüm bugün birde zumbaya başladm. aslında göbekten vermeliyim ama üşengeçlikten mekik çekemiyorum
oddk .!.:Canım topiğini baştan sona okudum. Benzer hareketler yapıyoruz. Ben de diyet yapmıyorum zararlı gıdalardan uzak duruyorum. 3 haftadır aburcubur, fast food gibi yemekler yemiyorum.
Ve şimdi bunu çalışacağım baldır için.Bence bayanda baldır kaslarının hafif olması hoş ve seksi görünüyor.Bakınız;
Eki Görüntüle 1092577
Eki Görüntüle 1092580
Baldır bacağın alt tarafındaki iç arka kısma doğru olan kasları oluşturuyor.
Kızlar hoşgeldiniz.Ben p4p nin videolarına ağırlık verdim hep.Zumbaya baktım çok eğlenceli görünüyor. Deneyeceğim mutlaka.Bazen de tek tek hareketleri çalışıyorum sayılarını yazıyorum.Tek hareketlerinde geçmiş sayfalarda videoları nasıl yapılacağı her ayrıntısıyla mevcut.Eğer kendi çalışma videolarınız varsa buradan paylaşabilirsiniz.
tatlım son zamanlarda ihmal etmişsin ben yazayım deidm bende hergün olmasada haftada en az 4 gün spor yapıyorum özellikle kalça göbek çalışıyorum
bugünde
30 sumo squat
30 one leg squat
toplamda 50 tane arkaya doğru bacak kaldırma yaptım ayak ağırlıklarımla
100 kez belimi sağa ve sola çevirdim elimde dumbble var 1 kg lik...
bide yere yatıp ayaklarımı birleştirip ayaklarımı kaldırdım karın egzersizi olarak
açıklayıcı olmadı ama :)
Dün watsons a sordum onlar satıyorlar ama benim gittiğim şubede kalmamış bende alacağım 36 liraymış galiba.Hatta bütün vücuduna yapıyormuş bunu.Bende izlemiştim.Eda at kılı fırçası ile bacaklarına kuru fırçalama yapıyormuş. İnternetten bakarsanız röportajı var bu konuyla alakalı.
Ales ten alnımın akıyla çıktığıma göre spora tekrar düzenli devam edebilirim.
Bugünkü çalışma hareketlerim:
İleri hamle her bacak için 15 sayı
Squat 30 sayı
Köprü 40 sayı
Diz bükük bacağı geriye atma her bacak için 15 sayı
Diz bükük bacağı yana açma her bacak için 10 sayı
Baldır için ayak ucunda yükselme 160 sayı
Şimdi karbonatlı su içiyorum.Kahvaltıda menemen yedim ekmek yok.Eğer yumurtayı çırpar ve iyicene pişirirseniz ekmeksiz yenebildiğini göreceksiniz.Ardından yeşil çay içtim.
Canım bildirimlerimde sorun var hala mesajını şans eseri gördüm.Karbonatlı su evde alkali su yapmanın bir yolu.Önceki sayfalarda yazmıştım bunun hakkında.canımm karbonatlı su ne için bide miktarı ne kadar?