Spor ve Beslenme Günlüğüm

[video=youtube;Jg8va9oWCH4]http://www.youtube.com/watch?v=Jg8va9oWCH4[/video]
Her bacak için 30 sayıdan toplam 60 tane yaptım.

70 tane yaptım
[video=youtube;cCABgWeYOwA]http://www.youtube.com/watch?v=cCABgWeYOwA[/video]

Her bacak için 20 sayıdan toplam 40 tane yaptım.
[video=youtube;4aJ2pLmFgYA]http://www.youtube.com/watch?v=4aJ2pLmFgYA[/video]

Bende 30 günlük bu squat programına başlıyorum ve muhakkak her gün karbonatlı su tüketiyorum.En az 2 litre su içmenizi öneriyorum.Karbonatlı suya gelince;evde bu şekilde alkali su hazırlamış oluyorsunuz.

alkali su ile karbonatlı su aynı galiba değil mi? ayrıca nasıl yapıcaz yazar mısın ? ve ve ve yararı nedir ?

Akşam yemeğim mercimek salatası ama keşke daha az yapıp yeseydim çok yapmışım.Şimdide bitki çay içiyorum canım nasıl tatlı istiyor.akşam yemeklerinden sonra hep böyle oluyorum.

alkali su ile karbonatlı su aynı galiba değil mi? ayrıca nasıl yapıcaz yazar mısın ? ve ve ve yararı nedir ?
Alkali dışarıda satılıyor.Ama fiyatı yüksek , evdeki imkanlarla alkali su yapmak içinse bikorbonat ekliyorsun suya.Faydalarına gelince suyun ph ı artıyor vücudun asit dengesini düzenliyor.Kilo vermene yardımcı oluyor.Eskiler yemeği fazla kaçırınca suya karbonat atar içerlermiş.Tabi mide sorunları olanlara önermiyorum. önce araştırsınlar sonra kullansınlar.

Son düzenleme:
Akşam yemeğim mercimek salatası ama keşke daha az yapıp yeseydim çok yapmışım.Şimdide bitki çay içiyorum canım nasıl tatlı istiyor.akşam yemeklerinden sonra hep böyle oluyorum.

supersin canım ... akşamları insan tatlı istiyor evet . bende sporumu yapıcam birazdan senin videolarını yapmaya başlıcam

supersin canım ... akşamları insan tatlı istiyor evet . bende sporumu yapıcam birazdan senin videolarını yapmaya başlıcam
Yap canım ama hepsini birden yapmaya kalkma ben iki kerede yaptım bugün onları.Squatınıda unutma onuda yap.

Sabah kahvaltısı kahvaltılık gevrek müsli, ardından 70 sayı squat tamam.

ebrucum nasılsın ?
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım ..
öğlen küçük kepekli sandaviç yedim
akşamda ıspanak yemeği
bir türk kahvesi iki küçük parça çikolata
bir kaç tane mısır patlağı diyet
bir elma yedim ...
sporumu birazdan yapıcam .. bir hafta sonra kilo bildirimi yapalım oldu mu ?

Merhaba canım bugün hiç keyfim yok.Öğlen mercimek köftesi akşam makarna yedim geçtim.Sen bugün çok sağlıklı beslenmişsin,tebrik ederim canım.Yarın umarım toplarım spor sadece squat yapabildim bugün sen yap bana yaz buraya canım sporlarını her zaman.Kilo bildirimi yapalım da öyle hemen verir miyiz bilemedim.Ben daha az yemiyorum çünkü.Sadece yediklerimi seçmeye başladım.Bakalım işe yarayacak mı.Yarasa iyi olur.

Son düzenleme:

olsun canım moralini bozma ...
bir günden birşey olmaz .. akşam yapıcam sporumu yazıcam buraya squat a devam ediyorum ...
ders çalışcam birazdan bitsin sporumu yapıcam canım ...

merhaba , bende seninle birlikte buraya yediklerimi ve paylaştığın videoları yapmak istiyorum ama ben 81 kiloyum ve bacaklarım çok kalın

merhaba , bende seninle birlikte buraya yediklerimi ve paylaştığın videoları yapmak istiyorum ama ben 81 kiloyum ve bacaklarım çok kalın
Paylaş tabi ki canım çok mutlu olurum.Kiloları yavaş yavaş sporla sağlıklı beslenerek veririz.Ben daha çok bacak kalça egzersizi yüklüyorum onları çalışabilirsin.

Bugün regl oldum o yüzden akşama en fazla squat sayımı tamamlayabilirim.Siz yine buradan yaptığınız sporları paylaşın bekliyorum.Bu arada sabah kahvaltım içine elma rendelediğim mısır gevreğim öğlen yemeğinde mantı yiyeceğim.

Nasılsın canım.
Bende reglim .bugun yapicam sporu dun yapamadim..sabah bir tabak corba ictim.oglem salata ve küçük sandavic yedim.aksam ne yiyecem bilmiyorum simdilik..dun sarma yedim maalesef kacirdim..

Nasılsın canım.
Bende reglim .bugun yapicam sporu dun yapamadim..sabah bir tabak corba ictim.oglem salata ve küçük sandavic yedim.aksam ne yiyecem bilmiyorum simdilik..dun sarma yedim maalesef kacirdim..
.Biraz ağrım var canım 45 sayı squat yaptım bugün 75 sayı yapmam gerek birazdan tamamlayacağım .Sen nasılsın?Dün bende kaçırdım dert değil bugün dikkat ederiz.Bende ağrıdan kahvaltı bile yapamadım bugün elma yedim geçtim.

Son düzenleme:
Bitti 75 sayı squat canım ohhhhhyyyyyyy.Ağrı beni mahvediyor.Şu dönemi hiç sevmiyorum.İkimizin aynı dönemde regl olması iyi olmuş aynı anda atlatır devam ederiz spora tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…