Spor ve Beslenme Günlüğüm

Öğlen canım omet çekti biber ve salatalıkla tükettim.Ekmek yok.Şimdi yeşil çay ve çok az bisküvi ile dizi izleyeceğim.Akşama fırında mücver yapacağım.Fırında yapmamın sebebi kızartmadan daha sağlıklı olması.Tarifi şu şekilde:
Malzemeler
2 Adet Kabak
2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri
1 Adet Yumurta
2 Silme Çorba Kaşığı Un
4-5 Dal Dereotu
Tuz, Karabiber

Yemeğin Tarifi
Rendelenmiş kabağa peynir rendesi, un, yumurta, dereotu, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, önceden sıvıyağ ile yağlanmış ısıya dayanıklı cam bir kaba dökün.
230 derece ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar pişirin. Not: Fırın mücveri dilerseniz yoğurtla da sunabilirsiniz.
Alıntı:http://www.nepisirsem.com/

ebrucum nasıl gidiyor bebeğim ...
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım birazdan sporları yapıcam kahvemi içtikten sonra ...
regl ağrılarım geçti bugün sıkı bir spor yapıcam ..:KK52:

ebrucum nasıl gidiyor bebeğim ...
bu sabah klasik kahvaltımı yaptım birazdan sporları yapıcam kahvemi içtikten sonra ...
regl ağrılarım geçti bugün sıkı bir spor yapıcam ..:KK52:
İyi gidiyor canım sen nasılsın?Benimde ağrım geçti ama bu dönem tam bitmeden squat hariç başka hareket çalışmayacağım çünkü bir anda vücut ısım artıyor cam pencere açıyorum.Benim ağır geçer her regl dönemim nefret ederim o yüzden bundan.Ben sabah sadece kahvaltılık gevrek yedim.Dün yediklerimin üstüne birde katmer yedim keşke yemeseydim yağlı ağır bişi:26:Neyse olan oldu artık.Bugün squatım 80 sayı hadi bakalım.

Son düzenleme:
İyi gidiyor canım sen nasılsın?Benimde ağrım geçti ama bu dönem tam bitmeden squat hariç başka hareket çalışmayacağım çünkü bir anda vücut ısım artıyor cam pencere açıyorum.Benim ağır geçer her regl dönemim nefret ederim o yüzden bundan.Ben sabah sadece kahvaltılık gevrek yedim.Dün yediklerimin üstüne birde katmer yedim keşke yemeseydim yağlı ağır bişi:26:Neyse olan oldu artık.Bugün squatım 80 sayı hadi bakalım.

ben sqauat a ara verdim bugün yeniden başlayayım bare . leslile bir mil yaptım ıısınmak için sonra kalça vidsosunu yaptım .. akşamda sqaut yaparım artık ..

ben sqauat a ara verdim bugün yeniden başlayayım bare . leslile bir mil yaptım ıısınmak için sonra kalça vidsosunu yaptım .. akşamda sqaut yaparım artık ..
Süpersin tatlım.Ben akşama squatı yapsam yeter.

Son düzenleme:
squat yapacak halimde yok sürekli soğuk soğuk ter basıyor en iyisi tam bitimde yaparım buraya not alayım unutmayayım bari 80 sayı squatta kaldım.

kahvaltıda normal kahvaltılık tükettim ekmek yok çay mutlaka şekersiz.Şimdi 80 sayı squatı tamamladım.

[video=youtube;PWEdJRRndkQ]http://www.youtube.com/watch?v=PWEdJRRndkQ[/video]
Birde bunu çalıştım

Öğlene biraz hamur işi çay tüketim napim dayanamadım:KK5:Akşam daha dikkatli yer dengelerim.:KK15:

canım azcık ye birşey olmaz hamur işi . akşam dengelersin ..
bende sabah klasik kahvaltı yaptım .. öğlende sebze yemeği . akşam çorba sebze yemeği yiyecem sanırım .. umarım abartmam .. akşam yapıcam sporumu ders çalışmam lazım şimdi .. yeni yüklediğin videoyu yaparım heralde :KK52:

canım azcık ye birşey olmaz hamur işi . akşam dengelersin ..
bende sabah klasik kahvaltı yaptım .. öğlende sebze yemeği . akşam çorba sebze yemeği yiyecem sanırım .. umarım abartmam .. akşam yapıcam sporumu ders çalışmam lazım şimdi .. yeni yüklediğin videoyu yaparım heralde :KK52:
Ay video çok sıkıcı sezen canım yaptım ama bir daha yapmam herhalde onu.:KK14:Değişik hareketler çalışalım ki bünye alışınca aynı hareketlere etkisi azalıyor.Sende onu yaparsın başka videolar çalışırız diğer günler bende akşama ders çalışacağım yds için sen ne çalışıyorsun?:nazar:Birde misafirler sağ olsun kurabiye falan getirmişler şimdi onlardan çayla yerim.Asla hayır diyemem kurabiyeye.:KK56:Akşama kuşa kadar yerim artık ühü.:KK50:Birde ben hareketleri çalıştıktan sonra kaslarım öyle eskisi gibi acımıyor acaba etkilemiyor mu diye düşündüm arkadaşıma sordum vücudun direnç kazanıyor ondan etkiliyordur merak etme dedi.:emir_bebek:

Ben de ne zamandır istiyodum bir türlü başlayamıyodum albunea. Ama dün diyet+spora tam olarak başlamış bulunmaktayım. Sitemin içinde spor salonu var. 2 gündür gidiyorum. 40 dk koşu bandı + 20 dk eliptik bisiklet yapıp çıkıyorum. Dizimde sorun var bir kaç güne ağrıdan pes edicem ama şu an hamlamış her yerime iyi geldi. Squat denedim senden kıskanıp 10'da bıraktım dayanamadım dizimin acısına.

Hafta içi pilatesle desteklicem. Şu yaptıklarım hareketlenmeme vesile oldu şimdilik.

Bu arada bu sabah kahvaltıya gittim. Evden çıkmadan limonlu su içtim. ekmek az yedim. Domates salatalık peynir ve yumurta yedim sadece o kadar çeşide rağmen.. Öğleyi atladım. Akşam da 1 tane tavuk butunu haşladım tuzladım limonladım yanına da salata doğradım yedim :KK76:

Umarım hafta içi işe gidince de bu düzene devam edebilirim..

Bu arada yeni nickin kaç gündür tuhafıma gidiyo :KK43:(

Ben de ne zamandır istiyodum bir türlü başlayamıyodum albunea. Ama dün diyet+spora tam olarak başlamış bulunmaktayım. Sitemin içinde spor salonu var. 2 gündür gidiyorum. 40 dk koşu bandı + 20 dk eliptik bisiklet yapıp çıkıyorum. Dizimde sorun var bir kaç güne ağrıdan pes edicem ama şu an hamlamış her yerime iyi geldi. Squat denedim senden kıskanıp 10'da bıraktım dayanamadım dizimin acısına.

Hafta içi pilatesle desteklicem. Şu yaptıklarım hareketlenmeme vesile oldu şimdilik.

Bu arada bu sabah kahvaltıya gittim. Evden çıkmadan limonlu su içtim. ekmek az yedim. Domates salatalık peynir ve yumurta yedim sadece o kadar çeşide rağmen.. Öğleyi atladım. Akşam da 1 tane tavuk butunu haşladım tuzladım limonladım yanına da salata doğradım yedim :KK76:

Umarım hafta içi işe gidince de bu düzene devam edebilirim..

Bu arada yeni nickin kaç gündür tuhafıma gidiyo :KK43:(
Canım nickimi değiştiresim geldi böyle yaptım belki anlamını seversin;mitolojide bir peri kızının ismi tatlım albunea.Ben squattan çok sıkıldım yani bir aylık programa katlanamayacağım sürekli ama kendimce sayıda yapacağım artık.Ayrıca o diz ağrısı bende de var mahvediyor beni direniyorum.Kalça bacak hareketleri de hep dize yükleniyor maalesef.

Spor salonu çok büyük bir avantaj senin için,spor yaparken kulağına da kulaklık takıp müzik dinledin mi misss.Bende çeşitli hareketlerle devam edeceğim spora.Buradan da paylaşacağım.Her gün spor yapmak çok yorucu bence hafta da 4 gün ideal.Gittikçe kendi spor ritmimi bulacağım.Mesela bugün spor yapasım gelmiyor zorlamayacağım.Dün çalıştım çünkü.Bu arada öğün atlama canım yoksa akşama çok yiyesi geliyor insanın.

[video=youtube;qwTBHi_tKTM]http://www.youtube.com/watch?v=qwTBHi_tKTM[/video]

Bugün bunu çalıştım,kahvaltıda menemen yedim ekmek yok çay şekersiz.Bol bol su içeceğim şimdi 750ml benim şişem ve mutlaka cam şişe öneriyorum büyük marketlerde satılıyor.Onunla bir kez karbonatlı su içerim geri kalan sularımı normal içerim.
:KK8:

[video=youtube;qwTBHi_tKTM]http://www.youtube.com/watch?v=qwTBHi_tKTM[/video]

Bugün bunu çalıştım,kahvaltıda menemen yedim ekmek yok çay şekersiz.Bol bol su içeceğim şimdi 750ml benim şişem ve mutlaka cam şişe öneriyorum büyük marketlerde satılıyor.Onunla bir kez karbonatlı su içerim geri kalan sularımı normal içerim.
:KK8:

canım kpss çalışıyorum bu ara asıldım .. diyetim devam ediyor tam gaz akşam gelip sporları yapıcam ... kalça videosu süper onu yapınca toparlandığım hissediyorum gerçii piskolojik de olabilir :KK52:

canım kpss çalışıyorum bu ara asıldım .. diyetim devam ediyor tam gaz akşam gelip sporları yapıcam ... kalça videosu süper onu yapınca toparlandığım hissediyorum gerçii piskolojik de olabilir :KK52:
yok tatlım işe yarıyor ben bugün fotoğraf çektim bir bakayım değişim var mı diye şimdiden sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum eskiye nazaran.Ayrıca bu ikinci seviye birde üçüncü seviyesi var onuda yaparız.Bir başka gün 35 dklık bir video yükleyeceğim benim favorim o ama inanılmaz çalıştırıyor bacakları kalçayı.Çok etkili biraz zor geliyor ilk yapanlara.

Kpss için sana sabır ve başarı diliyorum canım arkadaşlarımdan biliyorum zor bir süreç Allah hepinize emeğinizi karşılığını versin.Soru kaçıran torpille yerleşenleride bildiği gibi yapsın.

Üşütüp antibiyotiğe başladığım için spora biraz ara vermek zorundayım isteyen buradan yine yaptığı sporu ya da videoları paylaşabilir.

Cok faydali bir topik olmus emegine saglik yemeyi azalttim ekmek kesinlikle yemiyorum iki haftadir. Zaten cok aram yoktu seker hic atmam cayima oldum olasi. Tatliyla da aram yok ne mi kilo aldiriyo cay yanı atistirmasi ve ev yemegi. Evet yemek bana cok yariyo dusun ekmek seker yok bide olsa yuvarlanirim. Bu kis stresten 5 kilo aldim 154 cm boy 57 kiloydum suan 55.6 yim hedefim 52 ama sıkılasmam gerek. Eliptik bisikletle çalışıyorum. Karatay diyetine basladim mantigini oturttum ne kadar seker atmasam da cayima, bazi gidalarin icindeki seker oranlarini hic hesap etmemistim. Patates makarna pirinc ekmek basit şeker bulunan herhangi gidalar hepsi dusmanim artik:) ve aksam sekizden sonra bisey yemek yok.
Topigi takip edecegim 30 gun squata basliyorum yarindan itibaren hadi bakalim.

Son düzenleme:
Cok faydali bir topik olmus emegine saglik yemeyi azalttim ekmek kesinlikle yemiyorum iki haftadir. Zaten cok aram yoktu seker hic atmam cayima oldum olasi. Tatliyla da aram yok ne mi kilo aldiriyo cay yanı atistirmasi ve ev yemegi. Evet yemek bana cok yariyo dusun ekmek seker yok bide olsa yuvarlanirim. Bu kis stresten 5 kilo aldim 154 cm boy 57 kiloydum suan 55.6 yim hedefim 52 ama sıkılasmam gerek. Eliptik bisikletle çalışıyorum. Karatay diyetine basladim mantigini oturttum ne kadar seker atmasam da cayima, bazi gidalarin icindeki seker oranlarini hic hesap etmemistim. Patates makarna pirinc ekmek basit şeker bulunan herhangi gidalar hepsi dusmanim artik:) ve aksam sekizden sonra bisey yemek yok.
Topigi takip edecegim 30 gun squata basliyorum yarindan itibaren hadi bakalim.
Hoşgeldin canım konuma bende senin gibi Canan Karatay'ı okuyup takip ediyorum.Evet bazı gıdaların şeker oranı yüksek,karbonhidratlar vücutta şekere dönüşüyor mesela;pirinç ,unlu gıdalar, patates vb...Ama ben en çok rafine şekerin zararlı olduğunu düşünüyorum.

Ben şu anda antibiyotik kullanıp toparlanmaya bakıyorum spor yaparken cam açtığım için soğuk aldım.O yüzden biraz ara vermek zorunda kaldım ama yüklediğim videolara çalışabilirsin çok faydalılar.Squatta öyle çok faydalı.Ben squatı artık günlük kendi belirlediğim sayılarda yapmayı düşünüyorum.Mesela günlük 30 sayı gibi.Devamlı çalışmak benim hedefim aylık programa bağlı kalmayacağım.

Topiğin hayırlı olsun balım.:KK16: Sıkı takipçilerinden olacağım.:KK9:

Kaç gündür adam gibi kalça ve karın egzersizi bulamamıştım,ilaç gibi geldi senin videolar.Allah razı olsun.:KK16:

Fotona da maşallah.:KK23::nazar::KK1:

Ben de diyete ve spora başlayalı 10 gün sonra 2 ay bitecek.Toplamda 3.5 kilo verdim.

Ramazana kadar 50 olmak istiyorum.:KK31:

X