- 17 Şubat 2014
- 536
- 67
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezen ben sana cevap yazdım canım da yine alıntı yapmayı unutarak yazmışım.ebru canım nasıl gidiyor ?canım göğüs-kol videolarıda ekler misin . videoları yaptım sanırım işe yarıyacak . sonuçları yazıcam canım . bugün maalesef diyetime uyamadım . dünde kaçırdım off moralim bozuk ..
Canım bende bugün geciktim birazdan sporumu yapacağım.buraya eklerim yaptığım çalışmaların videosunu. Birde hiç göğüs kol için video bilmiyorum ama canım bi ara araştırıp ekleyeceğim onları da çalıştıralım iyi fikir.
Bugün sabah:kahvaltılık gevrek + müsli,
Öğlen:bir porsiyon börek şekersiz çay,
Arada:Çikolata missssss
Akşam salata
Birazdan sadece 60 sayı squatımı yapacağım.Başka bir hareket çalışmayacağım.
evet çalıştıralım çünkü göğüs önemli kolda yaz geliyor malum . kollar açıkta kalıcak hep
Benim kollar çöp gibi Allahtan ama sıkılaşsınlar tabi daha güzel olur.Bir ara sırf onları çalıştıralım.Benim squat yarın rest o yüzden videolardan başka hareketler çalışacağım burada paylaşırım inşallah erken kalkabilirim de erken çalışırım bu aralar geç yatıp 11 e kadar uyuyorum.İyice tembel oldumŞimdi squta başlıyacağım bugün 3. günüm 60 sayı yapmam gerek sende başladın mı squata?
Canım ben boğazımı çok kısmıyorum biraz dikkat ediyorum o kadar vermek istediğim kilo sonuçta 6 kilo kadar.Mesela ekmek öğünlerde hiç tüketmiyorum ne yersem yiyeyim.Tabi hamburger sandviç yersem ayrı.Birde çikolata sürekli yemiyorum aralarda yemezsem çatlarım çok fena tatlı krizlerim gelir benim.Bence canının istediği her şeyden ye ama az az ye.Sürekli diyet yapamazsın bi yerden sonra pes edip bırakırsan daha çok kilo alırsın.Tabi bunlar benim fikrim.Senin bugün yediklerini ben yesem sadece pideye dikkat ederdim o kadar.Mercimek köftede bişi yok bence ben kendime yapar oturur yerim bazen.Sadece gerçekten zararlı olanlardan uzak duralım mesela rafine şeker ekmek tuz.Unlu gıdalardan bir gün yersek ertesi gün çok dikkat edelim.Kızartma ve benzeri şeyleri nadir yiyelim.ebru bende bugün pide yedim öğlen ..
eve geldim çorba ve bir dilim bugday ekmeği yedim
ama sonra komşu teyze poğaçalar getirmiş dayanamadım bir poğaça iki elmalı kurabiye ve iki tane mercimek köfte yedim
yarın çok dikkat edicem ama
sende ççikolata yeme cısss
bir iki parça at ağzına sadece
işe yemek götürcem yarında kepekli sandaviç
Bacakların kalçan yanıyorsa süper işe yarıyor demektir.Ben ara vermeden yapıyorum canım bana zor gelmedi squat ama ben çok aşırı çömelmiyorum dizlerimde ağrı var zorluyor.Yine de aynen kalçalarım bacaklarım acıyor.Squatı yapıp dönerim tatlım birazdan.hadi sende yap.ben senin paylaştığın kalça videosunu yaptım ondan squat var ama az sayısı .. aslında başlamak istiyorum ama bir iki video yaptım öldüm resmen kalçam bacaklarım feci yanıyor . nasıl dayanıyorsun 60 tane . ara veriyor musun yoksa peşpeşe mii
benim alt kollarım ve alt bacaklarım ince epey ama üstler tombik .
Canım ben boğazımı çok kısmıyorum biraz dikkat ediyorum o kadar vermek istediğim kilo sonuçta 6 kilo kadar.Mesela ekmek öğünlerde hiç tüketmiyorum ne yersem yiyeyim.Tabi hamburger sandviç yersem ayrı.Birde çikolata sürekli yemiyorum aralarda yemezsem çatlarım çok fena tatlı krizlerim gelir benim.Bence canının istediği her şeyden ye ama az az ye.Sürekli diyet yapamazsın bi yerden sonra pes edip bırakırsan daha çok kilo alırsın.Tabi bunlar benim fikrim.Senin bugün yediklerini ben yesem sadece pideye dikkat ederdim o kadar.Mercimek köftede bişi yok bence ben kendime yapar oturur yerim bazen.Sadece gerçekten zararlı olanlardan uzak duralım mesela rafine şeker ekmek tuz.Unlu gıdalardan bir gün yersek ertesi gün çok dikkat edelim.Kızartma ve benzeri şeyleri nadir yiyelim.
Bacakların kalçan yanıyorsa süper işe yarıyor demektir.Ben ara vermeden yapıyorum canım bana zor gelmedi squat ama ben çok aşırı çömelmiyorum dizlerimde ağrı var zorluyor.Yine de aynen kalçalarım bacaklarım acıyor.Squatı yapıp dönerim tatlım birazdan.hadi sende yap.
haklısın . pide yemem faciaydı . ama yarın yemek götürüyorum evden ..
çikolata bende mutlaka bir parça türk kahvesiyle içiyyorum
birde tam bugday ekmeği yiyorum . ekmeksiz yapamıyorum ama bir iki dilim yiyorum ...
aslında kessem iyi olur ama midem bulanıyor hiç yemesem .
bir ayda falan gitse bu 5 kilo gitmez mi sence?
ben geçen sene 55 falandım birden aldım . eskiden hemen veriyordum kiloyu şimdi çok yavaş veriyorum ..
Ben bitirdim tatlım squatı.Yaparken dizlerimin hizası ayaklarımı geçmeyecek diye uğraşırken kaç kez dengemi kaybettim.Canım kaybettiğin kilo yavaş olsun ama yağlardan gitsin önemli olan bu o zaman kalıcı olur.okk canım . bende yapayım yapabildiğim kadar o zaman
Ben bitirdim tatlım squatı.Yaparken dizlerimin hizası ayaklarımı geçmeyecek diye uğraşırken kaç kez dengemi kaybettim.Canım kaybettiğin kilo yavaş olsun ama yağlardan gitsin önemli olan bu o zaman kalıcı olur.
Aferin bizeYarın devam o zaman canımbende yaptım kuzu
50 ile başladım . devam edicem sanırım ... birde ek olarak yürüyüş videosu yapayım yannda ..
karında çalışmam lazım gerçiii