M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
slm cnm kaydirigubbakcemile5koskoca kk da spor salonuna giden bir kişi bile yok mu yahuuu:bbo:
slm cnm kaydirigubbakcemile5
bende 2 aydır gidiyorum spor salonuna çok faydasını gördüm 1 saat kardiyo yapıyorum ardındanda 1 saat pilates vücudum bayağı toparlandı zemuszemuskendimi daha mutlu hissediyorum guclubacismileilk zaman pilates çok acı veriyordu ama kaslar açıldıkça acı macı kalmadı şimdi çok rahat yapıyorum hareketleri hihoyyyt
slm kıslar bende gıtmek istedim spor salonuna ama gidemıyorum çunku zamanım yok bende başladım evde spor yapmaya .yaklaşık 2 ay olacak acayıp sıkılaştım bacaklarım hafıf kaslandı yanı öne doğru hafif çıkıntı yaptı popom sıkılaştı ve kalktı çok hoşuma gıttı valla pantolonlarım acaip guzel duruo özellıkle jeanl lerım .sonra gittim voıtten bi halter barı setı aldım eve kurdum şimdi onlada çalışıorum omuzları genışlettım bıraz allaha şukur fızığım duzgun.ama spor yapmadan da olmaz tabi . spor salonunda olsa daha bi iyi oluo muzık eşliğinde . ama dedim ya zamanım olmuo evdede iyi sonuçlar aldım doğrusu .hepinize sağlıklı ve fit günler diliorum
evet bu harekerleri yaptım birde buna ilaveten iç bacak kaslarını çalıştırmak için hareket yapıorum. mekık çekiorum . hergun yapıorum bazen arada salladığım oluyo tabi .yaz gelio ya daha bi heveslendim.setlerı artırdığım için ilk başlarda 10 dk falan suruodu şimdi 1 saatı buluyor .[/QUOT
canım ne kadar sürede sıkılıasmaya basladı vücudun kilo problemim yok ama vücudumun heryeri sallanıyor sanki sıkılasması içinde spor sart baslasak devamı gelir amabilmiyorumkismile
evet bu harekerleri yaptım birde buna ilaveten iç bacak kaslarını çalıştırmak için hareket yapıorum. mekık çekiorum . hergun yapıorum bazen arada salladığım oluyo tabi .yaz gelio ya daha bi heveslendim.setlerı artırdığım için ilk başlarda 10 dk falan suruodu şimdi 1 saatı buluyor .[/QUOT
canım ne kadar sürede sıkılıasmaya basladı vücudun kilo problemim yok ama vücudumun heryeri sallanıyor sanki sıkılasması içinde spor sart baslasak devamı gelir amabilmiyorumkismile
slm ben başladıktan 2 hafta sonra farkı görmeye başladım zaten çalıştıkça kaslarıma sanki biri iğne batırıyo gıbı oluodu zamanla baktım sıkılaşmaya başladı hatta şimdi 2 buçuk ay oldu yavaş yavaş kaslanmaya başladım çunku artık ağırlıkla çalışıorum.selulıt melulıt hiçbişe kalmadı çatlakdanda eser kalmadı derim gerıldıkçe sıkılaştıkça sankı yok oldular farkı hemen başlarsan en geç 2 hafta ama aksatmadan hergun yaparsan gorursun sıkılaştığını ben haftada 5 gun yapıorum 2 gun ara verıorum.karınkaslarımdan tutda backlar popo omuzlarım tum vücudum acaip sıkılaştı diyebilirim.
slm ben yaklaşık çalışmaya başladıktan 2 hafta sonra sıkılaşmayı hissettım.sonra 4 hafta bıtınce yavaş yavaş gözle gorunur oldu.şimdi 2 buçuk ay olacak artık tamamen aynanın karşısında sıkı bir vucut göruorum.şimdi hafifde kas yapmak için ağırlıkla çalışmaya başladım abartmadan çalışıorum ki çırkın bi göruntu olmasın .bacaklarımdan tutda karın kaslarım ve omuzlarım acaip forma gırdı .ne sallantı ne bişe hiçbiride artık yok mankenlerle yarışırım valla o kıvama geldim artık.