Spor salonunda spor yapanlar varmı?

M

MaViPaTiKLeR

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
kızlar merhaba

ben bugün spor salonunda spora başladım...28 yaşımdayım hatta nisanda 29 olacağım ve bugüne kadar hiiiç spor yapmadım....

bugün ilk günümdü ve şu an acayip yorgunum...yalnız salondan çıktıktan sonraki ruh hali inanılmaz güzeldi...daha ilk gün olmasına rağmen nasıl bir pozitiflik veriyor insana spor bugün bizzat gördüm...zemuszemus

1 saat durdum ve bu 1 saat içinde 10 dakika koşu bandında düşük seviyede yürüdüm,yaklaşık 10 dakika bisiklet çevirdim,bir kaç ısınma hareketi yaptım,3x6 mekik çektim(alette),1 kg luk ağırlıklarla yanlara eğilme hareketi yaptım(bel için),sırta sopa koyarak sağa sola esneme yine bel için...vs...tabi bunları hoca eşiliğinde yaptım...

aranızda spor salonunda spor yapanlar var mı? neler yapıyorsunuz?ne zaman başladınız? bunları paylaşalım mı? böyle bir başlıkta göremedim varsa özür....a.s.

ve aletli spor yapanlara bir sorum olacak,ilk gün olduğundan sanırım eve geldikten bir süre sonra bütün vücudumda bir yanma hissi oldu...içerden içerden ateş çıkıyor sanki kollarımdan vücudumdan...bu normalmi?:uhm: erkek arkadaşımda spor yapıyor ,normal dedi ama birde sizin düşüncelerinizi merak ettim....

hadi spor günlüğü tutalımkaydirigubbakcemile2

koskoca kk da spor salonuna giden bir kişi bile yok mu yahuuu:bbo:

koskoca kk da spor salonuna giden bir kişi bile yok mu yahuuu:bbo:
slm cnm kaydirigubbakcemile5
bende 2 aydır gidiyorum spor salonuna çok faydasını gördüm 1 saat kardiyo yapıyorum ardındanda 1 saat pilates vücudum bayağı toparlandı zemuszemuskendimi daha mutlu hissediyorum guclubacismileilk zaman pilates çok acı veriyordu ama kaslar açıldıkça acı macı kalmadı şimdi çok rahat yapıyorum hareketleri hihoyyyt

Son düzenleme:

cevap yazdığın için sağol canım...:)

bende pilatesi çok istiyodum ama malesef burda pek gitmediği için kaldırmışlarboshayallersmile ben sadece kardiyo yapıyorum....bugün çok yoruldum ...daha 3.günümdeyim ben....hem kilo vermek hemde sıkılaşmak istiyorum...inşallah faydası olur banada...alkisalkisalkis

ya hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım...hep 45-48 kilo olan ben son yıllarda ilaçlar yüzünden sürekli kilo artışı yaşıyorum:1no2:

sen kaç kilosun canım 2 ayda kilo verdinmi?

Hocanız hafif bir program uygulamış tabi spor geçmişiniz yoksa sağlıklısı da bu olsa gerek. Yanma hissi, ağrılar çok normal. Zamanla, alıştıkça geçer. Geçen yıl spora başladığımda ilk gün çok zorlamışlardı beni birkaç gün ayakta durmakta zorlandım ağrılardan=)))

Açık havada yürüyüş yapmayı çok sevmeme rağmen koşu bandına asla tahammül edemiyorum; bu nedenle aletlerden çok pilates ve aerobik yapıyorum.

bende düşünüyorum gitmeyi
ama çok zayıfım zaten sadece sıkılaşmak istiyorum
üstüne kilo verirsem çok çirkin olurum
hafif ayva göbeğim var sadece ama görünmüyor bile karnım sıkılaşsa ne iyi olur

slm kıslar bende gıtmek istedim spor salonuna ama gidemıyorum çunku zamanım yok bende başladım evde spor yapmaya .yaklaşık 2 ay olacak acayıp sıkılaştım bacaklarım hafıf kaslandı yanı öne doğru hafif çıkıntı yaptı popom sıkılaştı ve kalktı çok hoşuma gıttı valla pantolonlarım acaip guzel duruo özellıkle jeanl lerım .sonra gittim voıtten bi halter barı setı aldım eve kurdum şimdi onlada çalışıorum omuzları genışlettım bıraz allaha şukur fızığım duzgun.ama spor yapmadan da olmaz tabi . spor salonunda olsa daha bi iyi oluo muzık eşliğinde . ama dedim ya zamanım olmuo evdede iyi sonuçlar aldım doğrusu .hepinize sağlıklı ve fit günler diliorum

merhaba
hangi hareketleri yaptın acaba bende sıkılaşmak istiyorum bir de her gün mü
bir de omuz yapmayı neden istiyorsunuz kızlara yakıştıramıyorum tabi benim fikrim buyrunnnnnnnnn

slm kartal yuvası omuz yapmaktan kastım öle erkeklerın kı gıbı deil benım vücut ölçulerım 90 60 90 boyum 170 kilom da şu an 54 almaya çalışıorum.omuzlarım vücuduma göre biraz dardı sporla genışlettım daha doğrusu ordaki kasları kuvvetlendirdim .erkeklerın omuzları gıbı olmaması içinde dozunda çalıştım .çok hoş oldu . tabi bazı kızlar abartıyo çalışırken omuzlar erkeğimsi kıvama gelio oda hoş olmuyo dozunda yapılırsa çok sexi ve hoş omuzlar olur. dekolteler ve askılı kıyafetler çok hoş oluo .o yuzden bende çalıştırdım istediğim kıvamada geldi şukur. blogcu.com
bu lınkten de yaptığım hareketleri görebilirsin bunları ben hergun yapıorum 8+8 16 lık setlerle başladım şimdi 80 e kadar çıktım . umarım lınk açılır ilk defa koyuyorum çunku açılmazsa nette popo kaldırma hareketleri diye gir .kaanla zayıflama video bölumune tıkla karşına 8 dk lık bi video çıkacak işte ordakı hareketler.

teşekkür ederim canım
sadece bu hareketleri mi yaptın

evet bu harekerleri yaptım birde buna ilaveten iç bacak kaslarını çalıştırmak için hareket yapıorum. mekık çekiorum . hergun yapıorum bazen arada salladığım oluyo tabi .yaz gelio ya daha bi heveslendim.setlerı artırdığım için ilk başlarda 10 dk falan suruodu şimdi 1 saatı buluyor .

bugün çok yoruldum ben ya...çarşamba günü gibi değildi performansım...zaten çok hafif yapıyorum şuan ama bu bile zorluyor....

dediğim gibi hiiiç spor yapmadım buzamana kadar o yüzden böyle hafif başladık...

bugün kol için olan alette çalıştı...sırt kası kol omuz göğüs bölgesi için falan...aletlerin isimlerini bilmediğimden söyleyemiyorum ama giden arkadaşlar anlar....

bide şu cros aleti var ya ayakta bisiklet çevirir gibi olan, o canımı okuyor resmen....çok yourucu....yalnız diyetede başlıycam artık çünkü sadece sporla hiç bişi olmuyo kızlar...bugün hocada söyledi...aksine kilo bile alırsın dedi...

kafama koydum mayısa kadar 4-5 kilo vermem lazım....eyvahedigeldismile

Arkadaşlar merhaba

bende spor yapmayı kafaya koydum ama iş yoğunluğundan nereye gitsem diye karar vermiş değilim. Ankarada yaşıyorum epey fazla seçenek var ama fiyatları da önemli tabii...
Tavsiye eden olsa da bi yerden başlasam diyorum... Kilo veriyorum ama benimle aynı kiloda olanlara nazaran daha fazla gibi duruyorum çünkü sporsuz sıkılaşmadan kilo veriyorum. Böle de güzel olmuyo tabii...
En yakın zamanda bende başlıycam kararlıyım...

aranızda tae bo yapan var mı? bizim burda bi yer var, üstünde yazıyodu. ben de netten araştırdım böle havaya tekmeler yumruklar attırarak hem spor yaptırıyolar hem de stres attırıyolarmış sempatiksalakcinni tam çalışanlara göre.. sizden yapan var mı?

ben 2 sene gitdim, cok guzel insan bi rahatliyor stressde uzak herseyden, mutlu oluyor insan. Evlendikden sonra gidemiyorum artik malesefff cok istiyorum gene spor yapmayi

bende önceden gidiyodum şimdi ewime koşu bandı aldım içinde twister dambıl mekik ve selülit bandı da var spor salonuna vereceğm parayı alete verdim çok memnunum istediğim saatte çalışıorum çok rahat oluo spor gibisi var mı?

evet gerçekten gidebilene spor salonuna gitmek güzel ama malesef ben bir yıllık ödemesini yapmama rağmen sadece 2,5 ay gidebildim çalışan bir anne olarak benim için çok zor oldu evet benim için çok güzeldi işimin bütün stresini atıyordum falan ama oraya vakit ayırmak çok zor vakti müsait olanlar hiç düşünmeden başlasın derim ortam insana ekstra motivasyon enerji ve huzur veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…