slm ben başladıktan 2 hafta sonra farkı görmeye başladım zaten çalıştıkça kaslarıma sanki biri iğne batırıyo gıbı oluodu zamanla baktım sıkılaşmaya başladı hatta şimdi 2 buçuk ay oldu yavaş yavaş kaslanmaya başladım çunku artık ağırlıkla çalışıorum.selulıt melulıt hiçbişe kalmadı çatlakdanda eser kalmadı derim gerıldıkçe sıkılaştıkça sankı yok oldular farkı hemen başlarsan en geç 2 hafta ama aksatmadan hergun yaparsan gorursun sıkılaştığını ben haftada 5 gun yapıorum 2 gun ara verıorum.karınkaslarımdan tutda backlar popo omuzlarım tum vücudum acaip sıkılaştı diyebilirim.
sagol canım bende iki gündür yapıyoreum 8 dakikalık olan egzersizleri acayip yanıyor bacak ve basen bölgesi mekik vs 20 25 dakikayı buluyor simdi yavas yavas artırırım bende 6 aylık kızımdan vakit bulamadıgım için gece yatmadan önce yapıyorum ben sen ne zaman yapıyorsun insallah işe yarar dogumdan sonra kilo verince sallanıyor her yerim :gitme:
tamam yanıosa doğru yoldasın demektır benımde öle oluodu 2 haftaya kalmaz görursun deişikliği bende genelde akşamları yapıorum vakit bulunca gunduz de yapıorum .bide şimdi ağırlık çalışmaya başladım daha çok zamanımı alıor ama sonunda aynaya baktığımda maşallah diyorum kendime .o yanan kısımlarda kaslar çalışıor gece uyuduğundada yanı kaslar oluşuor.çunku kaslar kendini gece yenıler.bunun yanında muz falanda ye yada yumurta yanı bol proteın al ki daha guçlu olasın ve bebişinede iyi bakasın. gece yapar da yatarsan hem kilo verırı hem sıkılaşırsın.ben kılo vermek istemediğimden gunduz yapmaya gayret ediıorum ama yapamadığım zman gece yapıorum.sıkı ve fit vucutlu gunler diliorum sna tabi bebişinede sağlıklı gunler
spor salonuna giden bayanlar bişey rica etsem?
aerobik mi, aletli çalışmamı neye gidiyorsanız ismiyle, aylık fiyatını yazabilir misiniz? boshayallersmile
ben de başlıcam da inşallah, evvelden fiyatlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. yardımcı olursanız teşekkürler. :kedi:
slm ben spor salonuna para baymadan evde çalışıorum.hem aletli hem aletsız çalışıorum.ağırlık ve halter barı edindim ve bacak popo karın omuz heryerımı evde 2 saate çalıştırıorum yaklaşık 2 buçuk ay oldu bomba gibi oldum valla tum vücudum sıkılaştı .ayrıca ağırlık çalıştığım için yavaş yavaş kaslanıorum egzersiz hareketlerını ağırlıkla yapmaya başladım daha etkılı oluo.backlarım ve popom acaip sıkılaştı ve kalktı omuzlarımda daha sexi oldu .durmak yok çalışmaya devam.ama bilinçli şekılde !!!!!!!!!!!