Spor salonunda spor yapanlar varmı?

• Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
slm ben başladıktan 2 hafta sonra farkı görmeye başladım zaten çalıştıkça kaslarıma sanki biri iğne batırıyo gıbı oluodu zamanla baktım sıkılaşmaya başladı hatta şimdi 2 buçuk ay oldu yavaş yavaş kaslanmaya başladım çunku artık ağırlıkla çalışıorum.selulıt melulıt hiçbişe kalmadı çatlakdanda eser kalmadı derim gerıldıkçe sıkılaştıkça sankı yok oldular farkı hemen başlarsan en geç 2 hafta ama aksatmadan hergun yaparsan gorursun sıkılaştığını ben haftada 5 gun yapıorum 2 gun ara verıorum.karınkaslarımdan tutda backlar popo omuzlarım tum vücudum acaip sıkılaştı diyebilirim.

sagol canım bende iki gündür yapıyoreum 8 dakikalık olan egzersizleri acayip yanıyor bacak ve basen bölgesi mekik vs 20 25 dakikayı buluyor simdi yavas yavas artırırım bende 6 aylık kızımdan vakit bulamadıgım için gece yatmadan önce yapıyorum ben sen ne zaman yapıyorsun insallah işe yarar dogumdan sonra kilo verince sallanıyor her yerim :gitme:

tamam yanıosa doğru yoldasın demektır benımde öle oluodu 2 haftaya kalmaz görursun deişikliği bende genelde akşamları yapıorum vakit bulunca gunduz de yapıorum .bide şimdi ağırlık çalışmaya başladım daha çok zamanımı alıor ama sonunda aynaya baktığımda maşallah diyorum kendime .o yanan kısımlarda kaslar çalışıor gece uyuduğundada yanı kaslar oluşuor.çunku kaslar kendini gece yenıler.bunun yanında muz falanda ye yada yumurta yanı bol proteın al ki daha guçlu olasın ve bebişinede iyi bakasın. gece yapar da yatarsan hem kilo verırı hem sıkılaşırsın.ben kılo vermek istemediğimden gunduz yapmaya gayret ediıorum ama yapamadığım zman gece yapıorum.sıkı ve fit vucutlu gunler diliorum sna tabi bebişinede sağlıklı gunler

tamam yanıosa doğru yoldasın demektır benımde öle oluodu 2 haftaya kalmaz görursun deişikliği bende genelde akşamları yapıorum vakit bulunca gunduz de yapıorum .bide şimdi ağırlık çalışmaya başladım daha çok zamanımı alıor ama sonunda aynaya baktığımda maşallah diyorum kendime .o yanan kısımlarda kaslar çalışıor gece uyuduğundada yanı kaslar oluşuor.çunku kaslar kendini gece yenıler.bunun yanında muz falanda ye yada yumurta yanı bol proteın al ki daha guçlu olasın ve bebişinede iyi bakasın. gece yapar da yatarsan hem kilo verırı hem sıkılaşırsın.ben kılo vermek istemediğimden gunduz yapmaya gayret ediıorum ama yapamadığım zman gece yapıorum.sıkı ve fit vucutlu gunler diliorum sna tabi bebişinede sağlıklı gunler

sen kac kilosun canım ben 55 kiloyum 166 boy kilo yok ama vücut sıkı olmayınca oturdugum zaman yayılıyor kalcam bacaklarım :1shok: vaktini ayarlayabilirsem yürüyüste yapıcam insallaholumunekankayizsmile

slm benım boyum170 kilom 55 boyuma göre bır yada 2 kilo alsam daha iii olur ama bölede iii sayılır .yuruyuşde çok faydalıdır.bwnım pek zmanım olmuyor yurumeye ama haftasonlarına denk geltırdiğim zman 1 yada 2 saat yuruyuş yapıorum.çunku hafta sonları spor yapmıorum.haftada 5 gun yetıor bana.

Ben de spor salonun da başladım spora haftada 4 gün gidiyorum yeni sayılır daha. Ama cidden çok faydasını gördüm daha çok yeni olmasına rağmen. Kaslarım açıldı biraz vücud esnedi daha da artacak inşallah. Bi de kilo verirsem şöyle 4 5 kilo harika olacak.

spor salonuna giden bayanlar bişey rica etsem?

aerobik mi, aletli çalışmamı neye gidiyorsanız ismiyle, aylık fiyatını yazabilir misiniz? boshayallersmile

ben de başlıcam da inşallah, evvelden fiyatlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. yardımcı olursanız teşekkürler. :kedi:

slm ben spor salonuna para baymadan evde çalışıorum.hem aletli hem aletsız çalışıorum.ağırlık ve halter barı edindim ve bacak popo karın omuz heryerımı evde 2 saate çalıştırıorum yaklaşık 2 buçuk ay oldu bomba gibi oldum valla tum vücudum sıkılaştı .ayrıca ağırlık çalıştığım için yavaş yavaş kaslanıorum egzersiz hareketlerını ağırlıkla yapmaya başladım daha etkılı oluo.backlarım ve popom acaip sıkılaştı ve kalktı omuzlarımda daha sexi oldu .durmak yok çalışmaya devam.ama bilinçli şekılde !!!!!!!!!!!

valla bravo amazons, ben evde öle çalışsam 2 günde sakatlarım kendimi. o yüzden salona gitmem lazım diye düşünüyorum :KK43:

spor salonuna giden bayanlar bişey rica etsem?

aerobik mi, aletli çalışmamı neye gidiyorsanız ismiyle, aylık fiyatını yazabilir misiniz? boshayallersmile

ben de başlıcam da inşallah, evvelden fiyatlar hakkında bilgi edinmek istiyorum. yardımcı olursanız teşekkürler. :kedi:

Her ikisini de yapmış biri olarak tercih yapamam december...
Yalnız kasımdan bu yana 5 aydır salona devam etmekteyim...
Çok memnunum. Vücuduma özel program yazıldı.
Kozyatağı' nda bir yer. Normalde 6 aylık en az yazıla bilirsin. Fiyatı aylık 140 ama ben ilk gidişimde yıllık yazıldım. Aylığına 70 TL ödedim. Ayrıca 1 ay da bedava verdiler... sositososito Kampanya yaptılar yerimseniben

slm ben spor salonuna para baymadan evde çalışıorum.hem aletli hem aletsız çalışıorum.ağırlık ve halter barı edindim ve bacak popo karın omuz heryerımı evde 2 saate çalıştırıorum yaklaşık 2 buçuk ay oldu bomba gibi oldum valla tum vücudum sıkılaştı .ayrıca ağırlık çalıştığım için yavaş yavaş kaslanıorum egzersiz hareketlerını ağırlıkla yapmaya başladım daha etkılı oluo.backlarım ve popom acaip sıkılaştı ve kalktı omuzlarımda daha sexi oldu .durmak yok çalışmaya devam.ama bilinçli şekılde !!!!!!!!!!!

slm simdi yaptıgın egzersizleri yazabilirmisin canım set sayısı vs bende senin programını uygularım :asigim:

slm sana yazdığım 8 dk lık video varya ilk olarak 5 dk vucudumu ısındırıorum .5 dk dans etmen bile senı ısındırır.daha sonra başlıorum o hareketlere . ilk olarak oturup kalkma yanı squat hareketını yaparken 80 e kadar çıkıorum.acele etmeden yavaş yapıorum.bunu yaparken ilk bir ay videoda gösterılen gibi yaptım.denge sağlamak için uzun halter barını boynumun arkasına alıp ellerımı yanlarından tutarak yaptım.zaten dengede oluosunda benım amacım belımı ve sırtımı dik tutarak bu hareketı yapmaktı.illakı halter barı olmasına gerek yok.uzun bi oklava yada onun gıbı bişey de olabilir.ilk başlarda 30 falandı şimdi 80 e çıktım.1 ay sonra uç kısımlarına 2 kg ağırlık taktım ve onunla hareketı yapmaya başladım.zamanla ağırlığı artırmayı duşunuorum.eğer halter barı yoksa uzun herhangibişeyın uç kısımlarına en hafıfınden bi ağırlık takarak başlayabilirsin.
gelelım 2. ci harekete: burda tek adım çömelme var .bunu ben ilk başladığımda 16 bi bacak 16 diğer bacak öle başladım.sonra zamanla artırarak 80 bir bacak 80 diğar bacak yapıorum.40+40=80 den 2 set halınde yapıorum.yaparkende elıme 2 kg ağırlık alıorum .ilk başlarda almadım tabi son 3 hafta olacak sanırım ağırlıkla çalışmaya başladım.bu arada bu hareketı yaparken bacak mesafemı oldukça açmaya çalışıorum.çunku açmazsam kalça yarıne arka bacakları çalışmış olur. kalçamı çalıştırmak istediğim için bacaklarımı açıorum ve ole tek adım çömelme yapıorum.
gelelım 3. cu harekete:arkaya tekme: bunuda ilk başlarda 8+8=16 lık setlerle başladım. şimdi 80 bi bacak 80 diğer bacak yapıorum.yaparkende 40+40=80 den 2 set yapıorum
gelelım 4.cu harekete topukdan yukarıya tekme:bunuda 8+8=16 lık setle başladım yıne şimdi 80 e kadar çıkıorum yıne 40+40=80 lık 2 set yapıorum.
gelelım 5.cı harekete popodan bacak kaldırma:bunuda yıne 8+8=16 lık setle başladım şimdi bi bacak 80 diğer 80 olmak uzere 40+40=80 2 set halınde yapıorum.
sonra ben kendim iç bacakları çalıştırmak uzere yan yatıorum.ust bacağımı hafıf kırarak one doğru yatırıorum altta kalan bacağımı kırmadan yan şekılde duruşu bozmadan 40 kadar ındırıp kaldırıorum.aynı şeyı diğer yan tarafa yatarak diğar bacağım için yapıorum. ilk olarak yıne 16 ya kadar yapıodumşimdi 40 a kadar geldim .zaten iç bacaklarının yandığını hissediosun.
dış bacağı çalıştırmak içinse yıne yan yatarak bildiğimiz yan şekilde bacağı kırmadan indirip kaldırıorum ama bunu hiç aralıksız 80 kadar çıkıorum.hanı basen erıtmek için yan yatıp bacağımızı ındırıp kaldırırız ya işte o hareket.ilk olarak bunu 30 dan başladım şimdi dediğim gıbı 80 e çıkıorum.
karın kaslarım için : dumduz yatıorum ve ellerımı popomun altına yerleştırıorum ve bacaklarımı kırmadan her ıkı bacağımı da 50 ye kadar indirip kaldırıorum.bu hem ust karın hem alt karını çalıştırır. ilk olarak sen karın kasların yanana kadar yap bırak. yan karın kasları içinde yıne duz yatıorum ve dızlerımı kırıorum.ve çapraz şekılde sağ dirseğım sol bacağımın dız kapağına kadar ındırıp kaldırıorum.aynı anda dız kapağımı da biraz daha kırıorum.yorulana kadar yapıorum aynı şeyı diğer şekılde sol dirseğım sağ dız kağağıma gelene kadar yaklaştırıp uzaklaştırıorum.
daha sonra:yıne dumduz uzanıorum bacaklarımı kırıorum ve bır bacağımı diğerının uzerıne tam ayak bileğim denk gelecek şekılde yerleştırıorum.hanı yatarken keyıf çatma pozısyonu gıbı oluo.sonra diğer bacağımla tam 30 defa popomu kaldırıp ındırıorum ellerım yanda sabıt.sırtının yarısı ve başında yerde oluo tabi .aynı hareketı diğer bacak içinde yapıorum. daha sonra her iki bacağımı yerde sabıtken dızler kırılmış doğum yapar gıbı bacaklar hafıf açık ve her iki bacakla popomu tam 40 defa kaldırıp ındırıorum kaldırdığımda kalçalarımı bırz sıkıyorum ıneken bırakıorum.erkeklerın en sevdiği egzesız hareketı diyebilirim pozısyondan dolayı.
daha sonra: uzun halter barı yada herhangi uzun bişe de olabilir ama yanlarında ağırlık olması lazım .ayakta sabıt duruoruz omuz hızasında açıoruz ayakları. ağırlık takılı olan benımkınde 3 er den 6 kg takılı uzun nesnemızı dızlerımızı kırmadan beklımızı ıncıtmeden ve en onemlısı kamburumuzu çıkarmadan eğılıp yerden alıoruz , kalkıoruz ve tekrar yere koymadan eğılıp tekrar kalkıoruz.yalnız bunu yaparken dikkatlı oluoruz belımız ıncınebilir belınde rahatsızlık varsa yapma derım. yada yaparsan en hafıf ağırlıkla başla ve sakın kamburunu çıkarma ve her zman hareketı yaparken başın karşıya baksın aşağıya deil. buna kucak hareketı de denır .belkı bilirsin bu popoyu çalıştır.
gelelım diğerıne: arka bacakları çalıştırıcaz .bunun için duz bi sehpa yada vb.. bellı yukseklığe sahıp olan bi yere ağız ustu yatıoruz .ayaklarımıza bellı ağırlık takıoruz ben 6 kg takıorum.yada dambılda olabilir.ayaklarının arasına sıkıştırabilirsin.sonra popomuza doğru yavaş yavaş yaklaştırıp uzaklaştırıoruz.sen ilk olarak taşıyabileceğin ağırlıkla başlarsınben yaklaşık 200 e kadar yapıorum.
gelelım omuzlara ilk olarak her 2 elımıze ağırlıklarımızı alıoruz .en haffıfınden başla sen .sakatlanabılırsın.telefonda konuşur gıbı omuzlarımızın uzerıne kaldırıoruz ve ilk olarak bir elımızı yukarıya kaldırıp ındırıoruz.ilk başta 10 la başlaman yeterlı sonra diğer elımızdekı ağırlığıda yukarı 10 defa kaldırıp ındırıoruz. ama oldukça yavaş olmak gerekır hızlı olursan hem daha çabuk yorulursun hemde sakatlanırsın.ben 20 şerde 2 set halınde 40 kadar çıkıorum
gelelım diğerıne : ellerımızde yıne ağırlıklar ve bu sefer eller yanlarda ve avuç içlerı birbirine bakacak şekılde dursun.her 2 elımızıde omuz hızasından biraz yukseğe kalkacak şekılde yanlara ındırıp kaldırıoruz.bunuda ilk olarak 10 dan başla sen ben 20 şerden iki set halınde 40 kadar çıkıorum.
gelelım diğerıne: ellerımızde ağırlıklar ama bu sefer avuç içlerı vucudumuzun on tarafına bakacak.yanı avuç içlerın on bacak kısmına bakacak .bunu her 2 elımızde ağırlıkla göğsumuze kadar ındırıp kaldırıcaz avuç içlerımızle vucud teması ayrıulmadan olacakgöğsumuze ındırıp kaldırcaz yıne 10 la başla sen .
diğerı ise: bildiğimiz banane hareketı çocukken banane derız de omuzlarımızı kaldırıp ındırırız ya onu ellerımızde ağırlıkla yapıcaz.ben 40 ardan 80 yapıorum.sen yoruluncaya kadar yada 30 dan başlayabilirsin.
burada onemlı olan bu hareketlerı oldukça yavaş ve nefes kontrolu yaparak yapman ozellıkle omuz hareketlerınde nefes ve yavaşlık çok onemlı çunku sakatlanma rıskın olmaz.ayrıca bunları yaparken bır hareketı yapınca hemen diğerıne geçmıorum 5 yada 6 sn kadar dinlenıorum. sonra diğer harekete geçiorum.ve mutlaka karşımda ayna oluor hareketlerı yaparken aynada kendime bakarak yapmak daha duzgın ve doğru yapmamı sağlıoru yanı en azından çalışan kaslarımı görmek hoşuma gıdıor deyım.
bunları yaklaşık 2 buçuk ay olacak yapıorum vucudumun heryerı oldukça sıkılaştı bıraz ukalalık yapayım acaipde sexı oldum valla .
bıraz fazla uzun yazdım kusura bakma anlamadığın hareket olursa tekrar yazarım ayrıca bu hareketlerın tamamı sana verdiğim lınkı ıncelersen ordada resımlı ve daha detaylı bulursun.

ha bu arada unutmadan söleyım kilo kaybetmemek için de sabah kahvaltısında mutlaka haşlanmış yumurta bal ve tereyağı yerım. hemen hemen hergun mutlka 2 tane muz tüketırım .beyaz et ve pirinçte haftada mutlaka 2 yada 3 gun yerım .çunku oldukça efor sarfediorum.çunku spor yapmadan 54 kilo spor yaptıktan sonra 52 kilo oluorum o yuzden bol proteın ve vıtamın almaya çalışıorum ki kılocuklarım gıtmesın zar zor aldım zaten kiloyu kaybetmek istemıorum.ayrıca gınde 2 lt mutlaka su içerım

cok tesekkür ederim canım ayrıntısına kadar cok güzel anlatmıssın yazdıklarını dikkate alıcamolumunekankayizsmile birde tek adım cömelmede benim kalcalarımdan cok bacaklarımda yanma oluyor agırlık öndeki bacaktamı olması gerekiyor acaba

Son düzenleme:
evet benımde on bacaklarım acaip yanıor. bacak mesafemı açınca daha da bi yanma oluor.on bacak kaslarıda çok çalışıor bu harekette.ben ilk yaptığımda acaba sadece ön bacaklarımı çalıştırıo zannettım sonra zamanla baktım popoyu da çalıştırıor. bide aynaya bakarak yaptığımda popoyu çalıştırdığını farkettım. zaten bu hareketın açıklaması yapılırken hem on bacak hemde popoyu çalıştırır diye yazıodu.ben genellıkle ağırlığı eşıtlemeye çalışıorum.ondekı bacağıma ağırlık verdiğim zman aşırı kasılma oluor bende bu yuzden dengelemeye çalışıorum.ama ne kadar olursa olsun kalkarken ön bacaktan destek aldığım için aşırı yanma oluor

ben de spor salonuna gdyrum haftada mın.2 gun ama normalde 4 gdyrum.bu ara iş yoğun o yuzden hafıf geçyrum.Pılates-klasık yoga-spınnıng ve yogalates yapıyrum.Spor çıkışı ruh hali çok gzel arkadaşlara kaltılyrum

2 oldu spor salonunda spora başlayalı. Haftada 2 gün pilates var geri kalan günlerde de alet çalışacağım. Dün 2.5 saate yakın çalıştım ve şu anda inanılmaz ağrım var=))) Özellikle üst karın ve bacak bölgesinde.

spora başlayalı hemen hemen 1buçuk ay oldu ve 4 kilo verdim...çok mutluyummmhihoyyyt sıkılaştımda....3 kilo daha verdimmi tamamdır....şu an 55im...

selam kızlar bende spor salonuna gidiyorum 20 25 gündür. neden daha önce başlamamışım diye
üzüldüm valla çok iyi oluyor severek gidiyorum. çalışma bittiğinde moral mutluluk veriyor bana.
bendede baya sıkılaşma oldu şimdiden. bakalım 1 ayı tamamlayınca tekrar kilo yağ ölçümü yapacaklar.
birde vücudümun her yerinden ölçü aldılar kaç santim inceldim belli olacak.

bizimde çalışma düzenimiz haftada 6 gün 1saat.
9 tane kondisyon aleti var ilk yarım saati 30 saniyelik periyotlara bölmüşler 30 saniye alet bip çalınca
hemen step tahtasında hocanın gösterdiği hareketi yapıyoruz. böyle tüm aletleri 3 tur dönüyoruz.
sonrada aletleri bırakıp yarım saatte yer hareketleri yapıyoruz.

imkan varsa yüzmede acayipp çalıştırıyor vücudu
haftada 1 günde de yüzmeye gitmeye başladım bakalım

bende yaklasim dört bes ay dan beri gidiyom.aletlerle calisiyom.vücudum dinclestim.tavsiye ederim hic olmazsa haftada iki defa gidin. hem stres atmak icin birebir tavsiye ederim

X