- 29 Mart 2016
- 521
- 678
- 103
üyeliğimi sattım tesekkur ederımm :)kolayı var,ikametgahınızı ailenizin yanına alın mesela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üyeliğimi sattım tesekkur ederımm :)kolayı var,ikametgahınızı ailenizin yanına alın mesela...
hayır j....mi değil. orayıda duydum ama e....ox a gidiyordum sattım uyelğimi şimdii :)bebeğim j..mi mı avm de ben de işyerinde tayin oldum diye kanıtladım iptal ettiler yoksa olmuyordu çok kalabalıktı özel hoca tutman lazım şimdi belediyenin kine gidiyorum o daha iyi ..aile hekime git canım verirse rapor al götür
hayır j....mi değil. orayıda duydum ama e....ox a gidiyordum sattım uyelğimi şimdii :)
iyi yapmışsın kurtulmuşsundur...çünkü o kadar kalabalıklar ki insan nefes alamıyor bırak saunayı hamamı birde 1 ay gidince herkes sıkılıyor benim kaç tane arkadaşım 1 ay gitti 12 ay ödedi iptal etmiyorlar birde marka lı saatim bile gözle kaş arasında çalındı belediyeninkine gidiyorum inan daha tenhahayır j....mi değil. orayıda duydum ama e....ox a gidiyordum sattım uyelğimi şimdii :)
bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .
deneyelım dedım tamam deneyın dedıler ama ucret ıstedıler yıne de . bende anlastım dedimki madem oyle 400 ü verelım bi denemıs olrz dedım tamam dedıler ama sozleşmede yaptık hıc aklma gelmedı benımde boyle olacagı . begenırsek gerısınıde verır devam ederız dedım tabı dedıler
Canım yoğun olduğunuzu yazılmadan önce bilmiyormuydun ki.hem sözleşmeyi okumadanmı imzaladınız.detaylar orda yazıyordur illaki.yapcak bişey yok ya ödiceksiniz yada tanıdık doktor ayarlayıp rapor alcaksınız...bişekılde hallederız dedık yazıldık ettık esımın 1 gun ıznı var 1 gunde 6 cıkıslı. hadı dedık yazılalım ama sonuc ortada pısman olduk cok .
bugun gittiğimde zaten bu yonde bıseyler yapıcam . ben burda ısletme adı vermedım . etmedım. adamın adını vermedm.. yanı hepımız buraya bı yazı yazdıgımzda bı hışımla bı sınırle yazmıyor muyuz ? o zaman zaten adı bı derdım var olmazdı kı . yanı benım buraya adi yazmama mı takıldınız ben anlayamadım. benım bı derdım var farkındaysanız bı onerınız varsa sunun. yoksa da lutfen susun. rica edıyorum .
valla ben de esimle yıllık yazıldık iki kişi 2500 tl gibi bir ücret verdik yazılmak için gittiğimizde pazar günüydü ve salon boştu begendik yazıldık pazartesi ve salı gittik bütün aletler dolu ve bizim saatlerimiz belli yani sabah boşken falan gidemeyiz. ben de cok ugrastım direttiler sonra arastırdım 1 yıllık aboneliklerde cayma hakkımız var belki bunu kimse bilmiyor ama iptal ettirebilirsiniz bu tükletici kanununda var aradım ve soyledim iki gün salona geldim diye 1 yıllık ücretimi yakamazlardı sonuçta sorunun halledilecek birsey olmadıgını bizim için salonu boşaltamayacaklarına göre paramızı iade etmelerini söyledim baktım uzattıkca uzatıyolar dilekçe yazdım işte su tarihte yaptıgım salon uyeligimin iptalini ve paramın iadesini talep ediyorum diye imzalayıp görüntülerini mail attım sonra aradılar iptal ettiler paramızıda yatırdılar geri. eger yatırmasalardı tüketici hakem heyetine basvuracaktım zaten. yasalrı okuyun kimse tüketicinin hakkı olan seyi sözleme maddesi yapıp yok sayamaz. ben aldım paramı geri kimse kusura bakmasında kimseden para gasp etmiyoruz kullandıgın neyse ödersin olur biter.