Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım youtube açıyor mu sende ? saana hemen program yapayım evdemisin sürekli okuyormusun çalışıyormukedim belimin incelmesi ve popomun şekle girmesi şart ne yapmam lazım cnm
Tatlım youtube açıyor mu sende ? saana hemen program yapayım evdemisin sürekli okuyormusun çalışıyormu
Şundan soruyorum boş zamanın ve günün ne zaman ?
Akşam işten geldikten sonra zor olmaz değilmi haftada 3 gün 40 dakika ozaman egzersiz pazar gününe cardio bütün vucud için vereyim dur hazırlıyorum:18::18:çalışıorum cnm akşam 9dan sora boşum ve pazar günüm boş cnm youtubeye de ktunnelden girerim
Canım Bende onu seviyorum onun en sevdiğim videosu şu :Canım bana da program yapar mısın yoksa sadece squat mı yapmalıyım ben youtube daki blogilates cassey in butt ve leg fire videolarını yaptım cardio felan yapıyorum
Canım Bende onu seviyorum onun en sevdiğim videosu şu :
https://www.youtube.com/watch?v=-SN-TQDqWXU
Sanada tavsiye ederim , squat + bu videol başlaya bilirsin 3 hafta sonra değişime göre değiştiririz
Akşam işten geldikten sonra zor olmaz değilmi haftada 3 gün 40 dakika ozaman egzersiz pazar gününe cardio bütün vucud için vereyim dur hazırlıyorum:18::18:
çalışıorum cnm akşam 9dan sora boşum ve pazar günüm boş cnm youtubeye de ktunnelden girerim
juju bak şimdi bu verdiğim 2 video olacak bu iki video 35 dk falan yapıyor bunun yanına günde 1. videodaki gibi sumo squat yapacaksın iç bacak popo manyak toparlıyor bu dediğim her şeyi ben yaptım ve faydasını gördüm inan.
https://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg Bu kalça için her gün de yapabilirsin çok etkili vallahi sihir gibi Çok seviyorum bunu.
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ Bu bel inceltir kaslarını ortaya çıkartır juju bel oyuntu'sunu çıkartır simitleri eritir.
haftada 3 gün ile başlayalım 2 hafta sonra 4 güne çıkartırız ve video takviyesi yaparız
pazar günler şu video yapacaksın juju : https://www.youtube.com/watch?v=FSRu6D_0rVE
Kuzum yazmıştım yada yazdığımı sanmışım Zayıflarken sıkılaşma programındaki herşeye uyabilirsin sen 1 ay düzenli yapman şart . sonra etkilerini değişikleri yazarsın değişimine göre devam ederimbana ne önerirsin canım ? geçen de yazmıştım boyum 169 75 kiloyum . kalçamda ve karnımda çok fazlalığım var göğüslerimde büyük hepsinin küçülmesini istiyorum yürüyüş yapıyorum ama düzenli değil malesef ve bazen düz ve ters mekik çekiyorum bir program verebilirsen hemen yarın başlamak istiyorum
Canım squat 1. verdiğim videoda var oradaki squat tarzında yapacaksın kuzum görürsün izle bir keresguatın vidosu hangisi kuzumm
Kuzum yazmıştım yada yazdığımı sanmışım Zayıflarken sıkılaşma programındaki herşeye uyabilirsin sen 1 ay düzenli yapman şart . sonra etkilerini değişikleri yazarsın değişimine göre devam ederim
Canım squat 1. verdiğim videoda var oradaki squat tarzında yapacaksın kuzum görürsün izle bir kere
Kuzum yazmıştım yada yazdığımı sanmışım Zayıflarken sıkılaşma programındaki herşeye uyabilirsin sen 1 ay düzenli yapman şart . sonra etkilerini değişikleri yazarsın değişimine göre devam ederim
Canım squat 1. verdiğim videoda var oradaki squat tarzında yapacaksın kuzum görürsün izle bir kere
Gördüm gördüm Ama 3-4 aya şekle girer bence . :26:acamıyorum kiii videolarıııı offffffff yaa
totomu gördn mü bide
Gördüm gördüm Ama 3-4 aya şekle girer bence . :26:
Dns değiştirmeyi biliyorsan özelden vereyim dns
[h=2]Zayıflarken Sıkılaşma Programı[/h]KedilerdeTatilYapar ya ben zayıflarken sıkılaşma yı bulamıyorum forumu yeni kullanıyorum pek bilmiyorum o yüzden bide bu dns şifresini banada mesajlarmısın videoları açamıyorum bende teşekkürler
ben videoları açamıyorum kiiii google hata veriyoo[h=2]Zayıflarken Sıkılaşma Programı[/h]Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.
(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:-
SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.
Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube
BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !
Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube
BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.
BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Canım bu program Dns özelden yazayım ama özel dışında hiç bir yerde yazmayın
[h=2]Zayıflarken Sıkılaşma Programı[/h]Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.
(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:-
SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.
Billy Blanks Taebo Advance 1.mp4 - YouTube
BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !
Vuelvete SEXY con esta NUEVA Rutina de Fitness de Tiffany Rothe - YouTube
BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.
BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Canım bu program Dns özelden yazayım ama özel dışında hiç bir yerde yazmayın