Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Peki nasıl yapıcam utube kapandı videoyu izleyebilceğim.bir yer var mı?ve de bir soru daha 1 ay yapıp bırakırsak yine aynnı haline dönmez mi ki :what::what:
O poponun rezaletine bağlı :KK60: Yani popon çok dağınıksa 2 ay yapman gerekir . squat şu şekilde yapılıyor

Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.

Squats programı şu :
30-day-squat-challenge.jpg

squats program da da gösterdiği gibi 3 gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.

SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:

tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden

nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.

O poponun rezaletine bağlı :KK60: Yani popon çok dağınıksa 2 ay yapman gerekir . squat şu şekilde yapılıyor

Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.

Squats programı şu :
30-day-squat-challenge.jpg

squats program da da gösterdiği gibi 3 gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.

SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:

tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden

nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.

Ilginiz ve yorumunuz için çokk teşekkür ederim .önce vermem gerek 10 kiloyu vericem sonra da squat ile vücudumu şekillendiricem :KK70:

Peki nasıl yapıcam utube kapandı videoyu izleyebilceğim.bir yer var mı?ve de bir soru daha 1 ay yapıp bırakırsak yine aynnı haline dönmez mi ki :what::what:

squatla benim kalçalarım çok güzel şekillendi squatı bıraksan bile spor yaparsan bişey olmuyo benimki halen aynı :KK1:

Kedicim tae bo yu yaptım çok güzeldi vallahi ya ben bırakmam bunu :KK1: karın ağırlıklıydı bu özelliklede yanlar için mükemmeldi :KK31:

ay kedim ya selülitlkerim çıktı benim bana bişey önerir misin bide üst bacak ve iç bacak için bişeyler :KK31:

Kedicim tae bo yu yaptım çok güzeldi vallahi ya ben bırakmam bunu :KK1: karın ağırlıklıydı bu özelliklede yanlar için mükemmeldi :KK31:

ay kedim ya selülitlkerim çıktı benim bana bişey önerir misin bide üst bacak ve iç bacak için bişeyler :KK31:
yavru teabo yapıyon salona plates felan gidiyormuşsun biraz zaman geçsin zaten o programla gider selülitlerin acele etme bacım gil:KK6::nazar:

kedicim cevap bekliyorum canım ya senide yoruyorum farkındayım ama lütfenn yardımm youtube giremiyorum videoları açamıyorum lütfennn dns kodunu gönderirmisin yha ? :)
bide dün pazardı ben baktım kimsecikler kilolarını yazmamış tartı günü değilmiydi yaa nerde bu millet kedim :KK70:

Son düzenleme:
Bulamadin sanirim, egzersizleri, yoksa birkac gün mü zaman istemistin:KK9:
:KK9: Yok ilgilenmedim canım hemen bakıyorum ne istiyordun sen ? :KK1:
kedicim cevap bekliyorum canım ya senide yoruyorum farkındayım ama lütfenn yardımm youtube giremiyorum videoları açamıyorum lütfennn dns kodunu gönderirmisin yha ? :)
bide dün pazardı ben baktım kimsecikler kilolarını yazmamış tartı günü değilmiydi yaa nerde bu millet kedim :KK70:
a
Dur kız kurtlu cadı :KK1: Hemen yazacağım Sürem dolsun başkasına da atıyorum mesaj
Bunun gibi istiyomm ben popo :KK55: :KK52::KK52::KK76: :KK3:
Bu popo bende var amaaaaaaaaaaaaaaa bacaklar azcık daha selülitli :KK52::KK53:

Canım ben hemen squata başlamak istemiyorum bacaklarım azcık daha incelsin dioom yoksa squat direk yağı kasa cevirmez mi kalınlaştırmaz mı? yanlış mı düşünüyorum ? yarın 1 aylık cassey nin başlangıç programına başlıcamm belkş 20 gün sonra başlarım squata ? ya da cassey nin programda ne diyorsa artık ?:KK31::KK53:

X