Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
daha sıkı ve dik :KK17:

SIKILAŞIR AMA KÜÇÜLÜR DE ? İSTERSEN YARIM ŞINAV ÖNERİRİM O ZAMAN

gogus-sarkmalari-icin-yarim-sinav-hareketi.jpg

BU ŞEKİLDE YAPILIYOR 15 TANE İLE BAŞLAYA BİLİRSİN
:KK8:

kedi :)

metabolizman hiç durdu mu?

ya da aranızda duran var mı? kilo vermesi duran?

bu konuda ne yapıyorsunuz?
Vallahi hiç durmadı galiba . Ben istediğim an hafta içinde istediğim kadar verebiliyorum kiloyu zaten zayıf'm ben :KK1:
Benim bacaklar kalın. İnceltmek istiyorum. Kilom var ama zayıfkende kalındı. Kas istemiyorum zaten üst bacağımda yeterince kas var hatta kurtulmak istiyorum. Sıkı ve ince bacaklar için yapılabilecek bir şey var mı ?
Canım merhaba kas tan kurtulmak biraz zor liposk gibi estetik tarzı şeyler de eritilebiliyor diye biliyorum. onun dışında o kasın hiiç çalışmaması lazım buda imkansız gibi benimde var atletizimden kalan ön bacak kası seksi duruyor ama :KK23:

Kedi nerdeyse bütün sayfaları okudum ama soracağım soruya cevap bulamadım önceden açıkladıysan kusura bakma :)

Şimdi ben 163 boy 60 kiloyum. Özellikle bacaklarımı inceltmek istiyorum -şuan 57 cm. - ama acaba kilo vermeden senin paylaştığın bacak inceltme videolarına başlasam bacaklarım incelir mi yoksa kas mı olur yağlar? Kaş yaparken göz çıkartıp iyice bacaklarım kalınlaşsın istemiyorum açıkçası.

Ne önerirsin bana sence biraz kilo verip öyle mi başlayayım bölgesel incelme çalışmalarına? Böyle soru bir garip oldu ama kendimi ifade edebilmişimdir inşallah
:KK1:

Vallahi hiç durmadı galiba . Ben istediğim an hafta içinde istediğim kadar verebiliyorum kiloyu zaten zayıf'm ben :KK1:

Canım merhaba kas tan kurtulmak biraz zor liposk gibi estetik tarzı şeyler de eritilebiliyor diye biliyorum. onun dışında o kasın hiiç çalışmaması lazım buda imkansız gibi benimde var atletizimden kalan ön bacak kası seksi duruyor ama :KK23:

Acı gerçekler benim ki seksi de durmuyor :KK43::KK43::KK43:

Kedi nerdeyse bütün sayfaları okudum ama soracağım soruya cevap bulamadım önceden açıkladıysan kusura bakma :)

Şimdi ben 163 boy 60 kiloyum. Özellikle bacaklarımı inceltmek istiyorum -şuan 57 cm. - ama acaba kilo vermeden senin paylaştığın bacak inceltme videolarına başlasam bacaklarım incelir mi yoksa kas mı olur yağlar? Kaş yaparken göz çıkartıp iyice bacaklarım kalınlaşsın istemiyorum açıkçası.

Ne önerirsin bana sence biraz kilo verip öyle mi başlayayım bölgesel incelme çalışmalarına? Böyle soru bir garip oldu ama kendimi ifade edebilmişimdir inşallah
:KK1:
60 KG SIN 163 BOY BACAKLARIN İNCELSİN İSTİYORSUN AMA ZAYIFLAYIP MI YAPAYIM ŞİMDİ Mİ BAŞLAYAYIM DİYORSUN DİMİ :KK60:
EVET ZAYIFLAMADAN BAŞLAMA YAĞLAR KAS'A DÖNER TATLIM :KK55:
Acı gerçekler benim ki seksi de durmuyor :KK43::KK43::KK43:

bende öyle düşünüyorum ama ben hariç herkes seksi diyo :KK9:

60 KG SIN 163 BOY BACAKLARIN İNCELSİN İSTİYORSUN AMA ZAYIFLAYIP MI YAPAYIM ŞİMDİ Mİ BAŞLAYAYIM DİYORSUN DİMİ :KK60:
EVET ZAYIFLAMADAN BAŞLAMA YAĞLAR KAS'A DÖNER TATLIM :KK55:

bende öyle düşünüyorum ama ben hariç herkes seksi diyo :KK9:

Evet öyle diyorum. Tüh ya ben bi umut tam tersini dersin diye düşünmüştüm :KK1: Çok oluyorum ama zayıflayıncaya kadar hangi egzersizleri yapsam?

Evet öyle diyorum. Tüh ya ben bi umut tam tersini dersin diye düşünmüştüm :KK1: Çok oluyorum ama zayıflayıncaya kadar hangi egzersizleri yapsam?
İstersen cardio egzersizi vereyim sana şimdilik zayıflama na yardımcı olur zayıflayınca diğerlerini de veririm özel bi albüm yaparsın vucudunu görürüm ona göre veririm. :KK54:

İstersen cardio egzersizi vereyim sana şimdilik zayıflama na yardımcı olur zayıflayınca diğerlerini de veririm özel bi albüm yaparsın vucudunu görürüm ona göre veririm. :KK54:

Çok iyi olur valla çok teşekkür ederim :) Herkese yardım etmeye çalışıyorsun senin yaptığını herkes yapmaz :)

Diyete başlıyorum .
diyetle beraber arada yürüyüş ve spor yaparsam , bacaklarım daha mı fazla kalsanız :KK50:

Rica ederim Kadınlar Kulübüne katılma bulunma amacım %80 bu %20 si dedikodu yapmak :KK60:

Tamam videon şu hafta 4 gün yap etkisini 2*-3 haftaya gösterir.

https://www.youtube.com/watch?v=z-ZxLpJ5W1A ister bunu yap

https://www.youtube.com/watch?v=YwmVauBcGQ4 ister şunu yap :KK30:

Aslında şu 40 dakikalık olan daha çok işime geliyor ama ben yine de 1 saat olanı yapayım. :KK1: Şuan 60 kiloyum 3 hafta sonra yazarım kaç kilo olduğumu artık. Tekrar teşekkürler :KK54:

Merhaba canımcım :KK3:

Öncelikle kilo almanın sebebi Kas yapman kas yapınca kilo olarak geri dönebilir.

İncelme var mı peki ? Bende beslenme tarzımı pek değiştirmem sporla formumu koruyorum
:KK16:

Teşekkür ederim cevabın için kedicim. Biraz kaslanma oldu bacaklarımda. 57 kiloyken nasıl görünüyorsam şu anda 59.5 kiloyum yine aynı görünüyorum. Kilo vermek için daha çok mu kardiyo yapmam lazım acaba? (haftada 4-5 gün 40-45 dakika kardiyo, yaklaşık yarım saat de squat lunges vs falan yapıyorum) Yağları atamıyorum belki de:KK43: Bi de yediğim miktarlara daha fazla dikkat etmeliyim galiba:KK43:( Ne diyorsun?? Sevgiler...

X