Merhaba hoş geldin aramıza
kesinlikle başla spor yapıp bırakan bizler daha çok deforme oluyoruz
Canım sadece karın egzersizi mi istiyorsun :26:
Program süper otesi bu programa tabii kalabilirsinHoşbulduk canım :) evet haklısın başlıyorum spora yenidensımsıkı karın için sen neler yapıyorsun yada ne önerirsin? bu arada benim programım şu,
ben haftada 3 gün spor yapıyordum yıne oyle yapıcam. 20 dakıka yürüyüş 10 dakıka eliptik bisiklet (ayakta olduğu için kollarda çalısıyor) 12 şerden 3 set göğüs ve sırt kasları için kelebek dedikleri ağırlık aletinde çalışıyorum. 100 mekik ve yıne 12serden 3 sette squat yapıyordum. yıne bu programdamı devam etsem bilemedim :S
merhabalar canım , valla ilk sayfada verdiğim zayıflarken sıkılaşma programına alabiliriz seni istersen 1 ayda sonuç alırsın devam edersen 2-3 ay güzel şeyler görürsün :)boyum 160 kilom 67 acil 10 kilo vermem lazım
Merhabalar , tam yerine geldinmerhabalar bende kilolarımdan kurtulmak hemde sağlıklı olmak istiyorum grup halinde birbirini destekleyen arkadaşlar varsa katılmak istiyorum motivasyona dehşet ihtiyacım var spor yapmaktan zevk alıp motivasyon problemi nedeniyle yapmayan biriyim gaza gelmek istiyorum acil yardım lütfennn
Merhabalar , hangi hareketler tatlım squat mı? Squat 'sa yeşillik ağırlıklı beslenme ile evet küçültür ve koşu ile desteklendiğinde incelme %100 görülür kendimden biliyorumMerhabalar ,bu hareket kalça basen ve üst bacağı inceltiyor mu?
Merhabalar , canım hoşgeldin aramıza. Yürümen güzel hamlaşmassın ama bir programa ihtiyacın var ev hanımı mısın vaktin var mı? Hafta da 4 gün 1 saat en az egzersiz yapma olasılığın var mı?merhabalar bende katılmak istiyorum boyum 169 kilom 75.8 şuan diyet yapıyorum günlük 40 -45 dakika da yürümeye çalışıyorum.
Karın bölgemde çok fazlalık var , kalçam da büyük ve geniş biraz küçülsün istiyorum neler yapmam gerekir ?
KedilerdeTatilYapar acaba belirli günlerde birbirimize ne kadar kilo verdiğimizi falan yazsakmı ne dersinn daha iyi rekabet olur :) düşüncesindeyim yada buradakiler konuyu takip edenler destek olalım birbirimize
Program süper otesi bu programa tabii kalabilirsin
merhabalar canım , valla ilk sayfada verdiğim zayıflarken sıkılaşma programına alabiliriz seni istersen 1 ayda sonuç alırsın devam edersen 2-3 ay güzel şeyler görürsün :)
Merhabalar , tam yerine geldinArtık her hafta pazar günü TARTI GÜNÜMÜZ olucak kila vermek\almak isteyenler hafta hafta burada kilolarını yazacak , en çok kilo veren'e bir hediye belirleriz :) maksat hırs :)
Merhabalar , hangi hareketler tatlım squat mı? Squat 'sa yeşillik ağırlıklı beslenme ile evet küçültür ve koşu ile desteklendiğinde incelme %100 görülür kendimden biliyorum
Merhabalar , canım hoşgeldin aramıza. Yürümen güzel hamlaşmassın ama bir programa ihtiyacın var ev hanımı mısın vaktin var mı? Hafta da 4 gün 1 saat en az egzersiz yapma olasılığın var mı?
Vallaha benden çok yaşıcaksın bende ban yemeseydim 2 gün öncen yazacaktım rekabeti arttırmak için
Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.boyum 160 kilom 67 acil 10 kilo vermem lazım
Ben girebiliyorumÖzelden DNS yazayım mı
Ben girebiliyorumÖzelden DNS yazayım mı
Teşekkür ederim yaSende gel ihtiyacın yoksa bile formunu korumuş olursun :)
Birazdan 35 dk egzersizleri me başlıyacağım
TAMAM YAZACAĞIM ŞİMDİaa evet kediciğim lütfen
TAMAM SANADA YAZAYIM :) BENDE EKLİ DEĞİL MİSİN SEN :) YÜZÜMÜMÜ BÜTÜN OLARAKMI MERAK ETTİN :)banada yazarmısın bebegım :))kedı ben senı çok merak edıyorum yaa:)
:) cANIM MERHABA :) iLTİFAT İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TATLIMKediiii nasılsın ? Ben bir şey sorucam. Şimdi baya hamlaşmış bir vücudum var ve hazirana kadar şekle girsin istiyorum. Kilolu gözükmüyorum dışardan ama merdiven çıkarken bile yoruluyorum öyle diyeyim tabii yazdda geliyor. Böyle hamlaşmış bir insan için ne önerirsinn. Kesin başlayacağım spora. İstediğim vücut şeklini de söyleyeyim istersen. Çok ince bacak sevmiyorum kalın bacak ve sıkı şekilli bir bacak ve kalkık kalça(zenciler gibii tam). Simitleri ve karnı erimiş, omuzları biraz dik bir vücut. Bana en baştan yardımcı olur musun. Spor videolarını öner bende isteğime kavuşayım. Vallahi bunu ancak sen yapabiliyorsuun. Bana yardım et kediiii((( 1.60'a 54 kiloyum.
CANIM MERHABA SQUAT BEYAZ ET İLE DESTEKLENİP YAPILDIĞI TAKTİRDE BÜYÜTE BİLİR . :))Cnm bana da popo kaldırılı ci büyütücü bi program yazarının aynı zamanda spinning yapiorummm
TAMAM YAZACAĞIM ŞİMDİ
TAMAM SANADA YAZAYIM :) BENDE EKLİ DEĞİL MİSİN SEN :) YÜZÜMÜMÜ BÜTÜN OLARAKMI MERAK ETTİN :)
:) cANIM MERHABA :) iLTİFAT İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM
TATLIM ŞİMDİ BEN ANLADIM SENİ , BİRAZ AYARLAYAYIM VİDEO SANA PROGRAM YAZAYIM SANA BURADAN
CANIM MERHABA SQUAT BEYAZ ET İLE DESTEKLENİP YAPILDIĞI TAKTİRDE BÜYÜTE BİLİR . :))