daha sıkı ve dik
Hhahaa :) İyiyim juli sen nasılsın tam taş denemez hamurun buz tutmuş hali her an yumuş aya bilirkedim ne haber tas hatunum
SIKILAŞIR AMA KÜÇÜLÜR DE ? İSTERSEN YARIM ŞINAV ÖNERİRİM O ZAMAN
BU ŞEKİLDE YAPILIYOR 15 TANE İLE BAŞLAYA BİLİRSİN
Vallahi hiç durmadı galiba . Ben istediğim an hafta içinde istediğim kadar verebiliyorum kiloyu zaten zayıf'm benkedi :)
metabolizman hiç durdu mu?
ya da aranızda duran var mı? kilo vermesi duran?
bu konuda ne yapıyorsunuz?
Canım merhaba kas tan kurtulmak biraz zor liposk gibi estetik tarzı şeyler de eritilebiliyor diye biliyorum. onun dışında o kasın hiiç çalışmaması lazım buda imkansız gibi benimde var atletizimden kalan ön bacak kası seksi duruyor amaBenim bacaklar kalın. İnceltmek istiyorum. Kilom var ama zayıfkende kalındı. Kas istemiyorum zaten üst bacağımda yeterince kas var hatta kurtulmak istiyorum. Sıkı ve ince bacaklar için yapılabilecek bir şey var mı ?
Acı gerçekler benim ki seksi de durmuyorVallahi hiç durmadı galiba . Ben istediğim an hafta içinde istediğim kadar verebiliyorum kiloyu zaten zayıf'm ben
Canım merhaba kas tan kurtulmak biraz zor liposk gibi estetik tarzı şeyler de eritilebiliyor diye biliyorum. onun dışında o kasın hiiç çalışmaması lazım buda imkansız gibi benimde var atletizimden kalan ön bacak kası seksi duruyor ama
Hhahaa :) İyiyim juli sen nasılsın tam taş denemez hamurun buz tutmuş hali her an yumuş aya bilir
60 KG SIN 163 BOY BACAKLARIN İNCELSİN İSTİYORSUN AMA ZAYIFLAYIP MI YAPAYIM ŞİMDİ Mİ BAŞLAYAYIM DİYORSUN DİMİKedi nerdeyse bütün sayfaları okudum ama soracağım soruya cevap bulamadım önceden açıkladıysan kusura bakma :)
Şimdi ben 163 boy 60 kiloyum. Özellikle bacaklarımı inceltmek istiyorum -şuan 57 cm. - ama acaba kilo vermeden senin paylaştığın bacak inceltme videolarına başlasam bacaklarım incelir mi yoksa kas mı olur yağlar? Kaş yaparken göz çıkartıp iyice bacaklarım kalınlaşsın istemiyorum açıkçası.
Ne önerirsin bana sence biraz kilo verip öyle mi başlayayım bölgesel incelme çalışmalarına? Böyle soru bir garip oldu ama kendimi ifade edebilmişimdir inşallah
Acı gerçekler benim ki seksi de durmuyor
Teşekkür ederim yayok be cnm maşallah tas gibisin daha ne olsunnn seni alan yasadı
60 KG SIN 163 BOY BACAKLARIN İNCELSİN İSTİYORSUN AMA ZAYIFLAYIP MI YAPAYIM ŞİMDİ Mİ BAŞLAYAYIM DİYORSUN DİMİ
EVET ZAYIFLAMADAN BAŞLAMA YAĞLAR KAS'A DÖNER TATLIM
bende öyle düşünüyorum ama ben hariç herkes seksi diyo
İstersen cardio egzersizi vereyim sana şimdilik zayıflama na yardımcı olur zayıflayınca diğerlerini de veririm özel bi albüm yaparsın vucudunu görürüm ona göre veririm.Evet öyle diyorum. Tüh ya ben bi umut tam tersini dersin diye düşünmüştümÇok oluyorum ama zayıflayıncaya kadar hangi egzersizleri yapsam?
İstersen cardio egzersizi vereyim sana şimdilik zayıflama na yardımcı olur zayıflayınca diğerlerini de veririm özel bi albüm yaparsın vucudunu görürüm ona göre veririm.
Rica ederim Kadınlar Kulübüne katılma bulunma amacım %80 bu %20 si dedikodu yapmakÇok iyi olur valla çok teşekkür ederim :) Herkese yardım etmeye çalışıyorsun senin yaptığını herkes yapmaz :)
Rica ederim Kadınlar Kulübüne katılma bulunma amacım %80 bu %20 si dedikodu yapmak
Tamam videon şu hafta 4 gün yap etkisini 2*-3 haftaya gösterir.
https://www.youtube.com/watch?v=z-ZxLpJ5W1A ister bunu yap
https://www.youtube.com/watch?v=YwmVauBcGQ4 ister şunu yap
Hayır yürüyüş ile incelir bacaklarınDiyete başlıyorum .
diyetle beraber arada yürüyüş ve spor yaparsam , bacaklarım daha mı fazla kalsanız
Hayır yürüyüş ile incelir bacakların
Merhaba canımcım
Öncelikle kilo almanın sebebi Kas yapman kas yapınca kilo olarak geri dönebilir.
İncelme var mı peki ? Bende beslenme tarzımı pek değiştirmem sporla formumu koruyorum