Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kedi ve diger arkadaşlar bir sorum olacak . benim bacaklar çok kalın günde 45 dakika bisiklet sürsem bacaklar eriyip basen mi kalır yoksa basende gider mi yoksa basen mi oluşur *

cnm valla beni feci şekilde gaza getiriyorsun. benim sana bi sorum olacak. kilom çok fazla yok yani boyum 1.57 kilom 53 ama 46 kiloya düşmeyince göbeğim küçülmüyor bnm 46 kilo oluncada çok zayıf oluyorum. şu an kollarım bacaklarım vs süper durumda ama göbeğim ve en derin sularda boğulmama engel olacak can simitlerim var bu egzersizlerden hangilerini düzenli yaparsam bacaklarım felan erimeden göbek ve bel bölgemi ideal şekle sokabilirim yardımcı olur musun bana

canim surekli cevapliyorum squat diyet sebze agrlikbeslenme ile kalinlastrmaz proteyin ile beslenirsen kalinlasmaz hatlarn olur kas olur.

Ben iki senedir squat yapiyorum benim bacaklarim Kalinmi ?

level 1le basliyorum.genelde karna yonelik zaten cogu hareket. onlari yapicam iste.sen hangilerini yapiyosun

cnm ben squats yapıyorum ilk sayfadaki ayak ucuna uzanma hareketini ve ters mekik hareketini yapıyorum videolardanda popo kaldırmayı ve kendimce bulduğum yan ve göbek için bikaç video var onları yapıyorum gerçekten 3 gün oldu şimdiden hissediyorum yanlarımın sıkılaştığını bırakmıcam yapıcam ama bacaklarım fena yanıyo :)

bundan biraaazcik buyuk bu 90 cm felan

yanlar icin cooooook etkili video paylastim lutfen biraz birkac geri sayfalara bakin

cnm geri sayfalara bakıcam ama yinede emin olmak için sayfa numarasını yazarsan çok mutlu olurum senin sayende hep ertelediğim spora 3 gün önce başladım ve işe yaradığını hissediyorum tşkler ayrıca arkadaşlık isteğimi kabul edersen anasayfamda paylaşımların çıkar daha iyi takip edebilmem için sağol şimdiden herkese kolay gelsin :13:

kedi bende bu tarz popo istiyoruz yazmıssın ve basarmıssın arkadasım helal olsun ..

canım hepimiz bu tontişlere sahip olmak için çırpınıyoruz..ben sekizinci günde olmama rağmen inanılmaz bir fark var çok sertleştim ve popom hafif dikleşti:)yalnız ben karışık yapıyorum kardiyo plates+suqats:))zaten ihtiyazcım olanda sıklaşmak ve basenlerimin erimesi ve popomun dikleşimesi....

Bende basenlerimin azcık erimesini istiyorum onun dısında popom çok düşük syaılmaz. Ama ben squat sevmiyorum pilates ve callanetics yapıyorum.

ya bende squat yapıyorum ama yaparken bacaklarım çıtır çıtır ses çıkartıyor
normal mi bu durum ?
yapanlarda da aynı şey oluyor mu?

o sorun bende de var elifzer, 10 taneden sonra küçük bir ara veriyorum (30 sn kadar) çok fazla olmuyor o zaman

bende 5 yıldır ebru şallı ile her sabah canlı canlı yapardım..malesef program bitti..inşallah eylülde başlıycak yine..su an eski videolardan yapıyorum..çok zor ve etkili

ffz evet ebrunun çalışma programını ben de beğeniyorum, öncesinde de yarım saat kardiyo çalışmışsan çook çok etkili oluyor

hundrets daha mı etkili zeyytincim? bir de ağırlıklı hangi bölgeye yönelik?

bu arada boğaz enfeksiyonu geçirdiğim için 2 gündür yapamıyorum, halsizim 1 günü dinlenmeydi zaten diğer 1 günü kayıp oldu benim için

cnm bende en çok yanlar ve göbek için uğraşıyorum ama bacaklarım ve sırtım ve yanıyo ya göbeğim çok inatçı yada ben biyerlerde hata yapıyorum göbek ve yanlar için yaptığın videoları bnmle paylaşabilirmisin ben kedinin ilk sayfalarda paylaştığı 2 videoyu yapıyorum yalnızca ilki daha çok kalçalar için ama ikinci göbeğe iyi gelior sanırım

Sabah ~10 da iki dilim nutellal ekmek sekersiz 1 bardak cay ictim .

Saat 13:30 a kadar baska birsey ymedim bir saat yurudum geldim 30 dakika egzerszlerimi yaptim

3 dilim pide salata yedim simdi

Sporumu yaptiiiimm enerjjimi aldim.

Kalcalarimi cok hissediyorum bacak iclerim aci var ama guzel bi aci karin kaslarimda agriyoor cook mutluyum

25 squat

15 dk popo egzersizi

kendi egzersierim 10 dk

15 makas hareketi karin icin

15 yukari tekme karin icin

kedicim iç bacak için önerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…