Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Pilates Hundrets dekini kastetin herhalde?

sende mi Ebru ile pilates yapiyorsun?? en iyi bence o. kac DVD aldim ama döndüm dolastim Ebruliye

Son düzenleme:

sende mi Ebru ile pilates yapiyorsun?? en iyi bence o. kac DVD aldim ama döndüm dolastim Ebruliye

bende 5 yıldır ebru şallı ile her sabah canlı canlı yapardım..malesef program bitti..inşallah eylülde başlıycak yine..su an eski videolardan yapıyorum..çok zor ve etkili

bende 5 yıldır ebru şallı ile her sabah canlı canlı yapardım..malesef program bitti..inşallah eylülde başlıycak yine..su an eski videolardan yapıyorum..çok zor ve etkili

beli tas gibisin zaten bende arada bir yapiyorum. ama kosu birde Crosstrainer agirlikli calisiyorum.

Geldim Kedi canım.Bende topic açtım arada uğra şenlendir Kedi.Benim amacım tabi kendimi disiplin etmek böyle topic olunca mecbur hissediyor insan dikkat etmeye.Bugünkü egzersizlerimi yazayım 50 squat,50 yarım mekik,8 dklık bun butt videodan çalışma.

Son düzenleme:
birşey sorucam kızlar .. sqaut kallçayı byüütyor mu?yoksa sıkıştırıp küçültüyor mu ?ben küçülsün ve yuvarlakşsın istiyorum uygun mudur bana . bacakları kalınlaştırıyorsa yapmayayım zaten basen bacak mübarek kalın

ya kedicim tabiki emegine saglik canim. baksana hepimiz costuk burda sayende

Sayfalara baktim üc baslik vardi
Squats
Bölgesel Sıkılaşma Programı
Zayıflarken Sıkılaşma Programi
Her baslik altinda önerilerin ve videolarin var. Onlari mi kastediyorsun.
yani ben simdi Zayiflamak ve SIKILASMAK istiyorum. Demeki, bu üc basliga önderdiklerine mi calisacagim
Yani o ilk sayfadakiler mi sadece?Ayrica sayfanda "Grublara alacagim,….. ölcüler söyleyin” yazmissin. Hangi NEREDE gruplar??? Bana biraz karisik geldi....araya da arkadaslarin yazilari olunca... ufff kafa karisiyor. Topigi 8 ay oldu acali, güncelestirecegim demissin, en azinda hangi sayfalara bakacagimizi yazsan fena olmaz canim!! 170 yakin sayfa var!!!! yeni gelenlere de iyi olur sorulardan da kurtulursun

kızlar ben suquat a başlayalı 3 gün oldu ama ben günde iki kere 50 yapıyorum kalınlaşma olur mu bacaklarımda kalınlaşmak istemiyorum şekillenmek istiyorum zaten ince değiller

burayi böyyle bu yardimci konu actigin icin coook tskler kedi :)cok memmun oldum vee hatta basladim bile sporuma insallah güzel sonuclar alacagim ve paylasicamda insallaah
nekadar yapmaliyim günde bide ben vidoya göre yapiorum orda 15 dakika diyo nekadar dogru kedi??

Son düzenleme:
eskiden gruplar kuruyordum ama ugrasamiyorum artik orad 3 ayri grup var .

Squat

zayiflarken sikilasma

bolgesel zayiflama

bunlar farkli geuplar altinda videolar hareketler var gruplardan birini secin oradaki vieo hareketlere baslayabilirainiz .

Squat beslenme tarzina gore degisir. Diyet ile yaparsan hafif beslenirsen sadece sebze agirlikli olursa kucultur silastirir.

Proteyin ile beyaz et ile beslenirsen dirilesir diklesir ve hafif hatlarin cikar benim gibi .

Aynen hundrets on numara ...karnın yandığını işte o zmn hissediyorum
Bugün fotolarımı çektim
1 ay sonra görecem bakalım:)
Ffz canım ben netten dvd aldım ebrunun.lastik ve topumuda birlikte almıştım
Öle yapıyordum.ama bir süre sonra ezberinde kalıyor kendin yaparsın.kitapçılarda bile bulunuyor

Evt Dilekcimm topik bizi gazladı yeterince:)yanlız sen de bugün foto çek karşılaştırmamız daha da motive olmamızı sağlar.işte zayıflık işe yaramıyor.önemli olan sıkılaşmak.ee yaşda ilerledikçe metobolizma yavaşlıyor.hareketsiz yaşam da olunca sonuç hüsran sen yaş olarak da artıdasın .ama işte baştan önlem slmak gerek.hadi gepimize kolay gelsin.ilk gün nasıl geçti ?

çektim fotoğraf çekmemmi hiç :) burun estetiğinden sonra hiç spor yapmadım... bugün squats başladım başta kolay hareket dedim ama sonlara doğru yorulduğumu ve üst bacaklarımın acıdığını hissettim diğer videoları yaptım ama çok yüklenmeden şu an kaslarım ağrıyo doğal olarak bel,göbek ve popo için çalışacağım ayrıca yürüyüş koşu da yapıcam yaza hepimiz fit olucaz haklısın erken yaşta önlem almak lazım ben son zamanda salmıştım kendimi hep başlıcam spora diyodum kedi sayesinde bugün başladım :)
hepimize kolay gelsin :13:

Gobegim yanlarim gitsin istiyorum bunun icinde bsyler paylasirmisiniz

kedi canım bugün 55 squat ve 18 dklık bacak karın kalça çalıştım.Benim dizlerimde 19 yaşımdan beri ağrı var zorlanıyorum ama durmak yok

Pilates hareketlerini internettenn mi buluyorsunuz arkadaşlar yokksa dvd mi aldınız ? Bir de yaptığı programı günü gününe hareketlerini ve ne için yaptığınızı yazabilir misiniz ?? kedii özellikle de sen yazabilir misin vücudun çok güzel çünküüü

ben de başlıyorum çok hevesliyim
popo kaldırma ve sıkılaştırma artı jillian bi de squats yapıyım diyorum. çokça sorulmuş ama tam cevap göremedim bi de ben sorayim, squat bacak kalınlastırıyo mu kızlar?
bi de ben bunların yanı sıra göğüs büyütme ve dikleştirme için de egzersiz yapmak istiyorum. bilenlerden hareket istiyorum.

jillian hangi hareket cnm bende dün başladım sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…