Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

yok canım bırakmam koydum kafaya eskiden ne güzel hiç sporumu aksatmazdım ne olursa olsun günde 2 saat spor yapıyordum
tabi çoluk çocuk yoktu vakit boldu
ben de tae bo ve spinning yaptım salonda ama hiçbiri pilatesi verdiği sıkılığı veremedi sanki:44: bi de çok yorucu onlar yahu, öyle değil mi yarım saat taebo yapınca ben bütün akşam kılımı kıpırdatamıyordum bir daha

callaneticsi çok merak ediyorum aslında denemek istiyorum ama yaptıran salon bulamadım, şimdililk salonda kendi kendime takılayım vücut biraz alışsın ısınsın sonra bir programa bakacağım artık.

ben de senin gibi squat çalışıyorum şu an, bir de evde yarım saat falan eliptik bisiklet yapıyorum.

ama haklısın gerçekten çok nankör, 2 ay ara vermeyegör yani, pıss diye salıyo hemen sinir oluyorum

birbirimize gaz verelim bence de, acayip motive oluyor insan bu şekilde

Ben 30 gün squat programını tamamladım. Bacaklarım ve popom sıkılaştı. Arkadaşlarım daha fit göründüğümü söylüyorlar. İncelmek isteyenlerin squat hareketlerinden önce kardiyo çalışmaları gerekiyor. En az 20 dakika, çünkü yağ 20 dakikaya kadar karbonhidrat, 20 dakikadan sonra yağ yakımı oluyormuş. Ben de şimdi kedinin verdiği kardiyo fitness linklerine bir bakıcam. Squat'ı da günde 50 ila 100 arası devam etmeyi düşünüyorum. Hadi kızlar, yaza ne kaldı şurada....

evet canım ben de taebo ve spinning yapmıyorum. ben çok zorlayıcı hareket yapma taraftarı değilim. çünkü ömür boyu o tempoda yapmak işime gelmiyor. vücudumda o dirilikte olmasın gerek yok. minyon bir tipe sahibim. zaten kaslı bir vücut bana yakışmaz:) benim için önemli olan sıkılaşmak. ve bence sadece plates bunu sağıyor. o yüzden en iyi spor bence de plates her yerin çalışıyor ohh mis gibi. ben hafta da bir gün de salsa derslerine katılıyorum. o da benim için hareket sayılır. ev de bende aynı zamanda göbek kasımı çalıştırıyorum. devam o zaman :)
tatlım süpersin. evet bende devam edecem bakalım. masa başı iş benim canımı sıkıyor. kıç üzerinde saatlerce oturmak çok kötü( ama muhasebecilerin başka şansı yok. hatta ben yazıcıyı bile sırf bu yüzden yanımdan kaldırttım arkadaşa yakın koydum ki. kalkmaya bahanem olsun:))kardio şart ben zaten 2 gün yapıyorum. kesinlikle 20 dk sonra yağ yakıyor ve herşeyden önemlisi soğuk su içmek yağ yakımında birebir. sağlıklı yaşama devam hep birlikte bakalım. bu arada kilo durumun nasıl. ben 49 kiloydum ama 1 aydır tartılmadım akşam yemeğini de tamamamen kestim sayılır. 1 kilo daha vermişimdir bende ideal kilom benim için 48-49. ama şu yüzümden de vermesem çok daha iyi olacaktı...

Regl oldgum icin egzersx yapamiyorum.

Bugun sabah 2 dlilim ekmk peynir salatalik yedik caty ictim. :79:

Oglen wafelle yedim daha da birsey yemedim. Cikip markete gidicem aksam muhtemelen tavuklu birseyler yiyecegim

valla bende reglıym cnm ama sırf su bacaklarmdakı yaglara ınat leslie ile 3 mil ve 50 squat yaptm ama öldum yane :)))

Regl oldgum icin egzersx yapamiyorum.

Bugun sabah 2 dlilim ekmk peynir salatalik yedik caty ictim. :79:

Oglen wafelle yedim daha da birsey yemedim. Cikip markete gidicem aksam muhtemelen tavuklu birseyler yiyecegim

http://m.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ#

Bel simitleri icin onerecegim mucizevii bir video :)

ovıdeo yu ben yapıyorum geyette guzel yaktı bırazcık kedı kedıcım ben dırekt olarak squatla basladım yanı ben zayıflamak ıstıyodum hıc degılse 5 kılo kadar ama squatı bır aydır yapıyorum elımden geldıgınce zorluyorum ama bacaklarım yumruk yumruk kas oldu :):)

ben gobekten zayıflamak cıkık bır kalca ıstıyorum gobek erısın onuda mekıkle erıtıyorum , ayrıca tıffanı yapıyorum sonra squat kalcalar ve bacakalr ıcın kılo veıcegıme 1 kıloda almısım 67 olmusum ne yapıcam yaav ben sımdıı ronaldınyo bacaklarımlaa kurşun gecırmez oldum hahaha

[video=youtube;xsrCv3OktCs]https://www.youtube.com/watch?v=xsrCv3OktCs[/video]

buda çok güzel bir popo kaldırma ve bacak egzersizi

Canım merhaba bende basen ve kalça dan erimek istiyorum ya :S squat a başladım 1 hafta oldu.. ilk 10 sayfaya baktım ama popo ile pek video göremedim 165 sayfaya da bakmam mümkün değil bana video atar mısın hangi hareketleri yapmam lazım yag yakıcı değişik hareketler..

bide şu gruba alma işi nasıl bende katılmak istiyorum

Son düzenleme:

Teşekkür ederim zeytincim. Ben 164cm ve 58 kiloyum. Squattan önce 57 idim. Sanırım kas oluşunca 1kg fark etti. Benim boyuma göre 54 - 55 olmam lazım. O yüzden şimdi biraz kardiyo ağırlıklı çalışmaya başlıcam. Masabaşı iş benim de canımı sıkıyor. Fırsat buldukça yürüyorum ben de. Soğuk suya gelince, ben yaz aylarında bile soğuk içemem :) akşam yemeklerini ben de kesebilsem çok iyi olur... Hadi kolay gelsin hepimize :) sevgilerrrr.

bacak içi ıcın iyi bi egzersiz vıdeosu bılen varmı?? bacak ıcım cok yayvan sıkılasması lazm..

selam kedi ve kızlar bende aranıza yarın itibarı ile katılacağım topiği yeni keşfettim ne yazikki :2: benim sorunum bel bölgem yanlarım çıktı sanki biraz yaza kadar incelmesi lazım.. videoların bazılarını izledim ancak video dışında bel ve göbek için squat gibi hareketler varmı sürekli yapılması gereken... popoyuda biraz daha kaldırcam inşallah normalde spor yaparım ama 5 aydır yapmıyorum yarın başlıyorum yardımcı olursanız sevinirim boyum 1,68 kilo 58

Kızlar bende aranıza katılacağım.. :80:
2 gündür takip ediyorum topiği. Yazılanları videoları falan görünce bende karar verdim. Yaza kadar kilo verip sıkılaşmam lazım sporla pek aram olmadı ama bu sefer kararlıyım.
Bu yaz denize giderken utanmak istemiyorum fit vücudumla gezinesim var

Hoşgeldin canım:26:
Üst karın için en iyi hareket kedi yazmış zaten .bak burdaki:

Mekik Hareketi veya Ayak Ucuna Deyme Esnemesi:

SIRT ÜSTÜ YATIP AYAKLARINIZI YUKARI KALDIRIN. AYAK UÇLARINIZA DEYMEYE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPICAĞIZ HAREKETTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ. 25 KERE YAPACAĞIZ. KARNIMIZI İÇERİ ÇEKİP YAPIYORUZ. YERDEYKEN NEFES ALIYORUZ PARMAK UÇLARIMIZA DEYMEYE ÇALIŞIRKEN NEFES VERİYORUZ.

Alt karnın da çalışmsı için bacaklarını dizden bük masa posizyonu diiyorlar yani.o şekil nefes al verirken dizlere kadar kaldır eller iki bacağın yanına gelecek şekilde
Videosunu bulayım eklerim bende.yani bu sefer ilk yaptığın hareketi ayağına doğru esnemeyip kırmış olduğun bacaklara doğru esniyorsun
Ebru şallının günde 100 kere yaptığı bu hareket:) işe yarıyor

Selam kızlar kedi cigim topigin hayırlı olsun daha yeni gördum
Bende 7 aydır spor yapiyorum yürüyuş yapiyorum akşamlari leslie 4 mile triffany ve bacak hareketleri daha kilo verip sıkılasmam lazim videolarindan yararlaniyorum teşekkür ederim ins hayatimda ilk defa bu kadar istekliyim zayıflamaya ve sıkılasmaya sizler sayenizde

ya bende squat yapıyorum ama yaparken bacaklarım çıtır çıtır ses çıkartıyor
normal mi bu durum ?
yapanlarda da aynı şey oluyor mu?

ay karazeytincim çok tşk ederim yardımın için bu hareketler ilk sayfada zaten onlardan başlıcam bende piltesede yabancı değilim 1 ay çok sıkıcam kendimi bakalım işe yarıcakmı taş olmaya karar verdik :) yazılarını okudumda sen zaten zayıfmışsın ama hani demişinya otura otura hakikaten popo iniyo benim az kalkık ama dahada kalksın istiyorum bakalım ilk squats günüm bugün başladım :13:

kedi çok faydalı bir topic olmuş çok teşekkürler

Merhaba yeni gelen arkafaslar hosgeldini. .Gruplar ve egzerszler ik sayfafaan itibaren var.

Bacak ici skilastrmak icinde popo kaldirmak icinde simitler icinde sayfalarda videolar var. Biraz goz atinemege saygi lutfen :)

Cok faa videi var hepsini uzun uzun anlattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…