ayy insallah cnm yaza kadar göbisim toparlanmasi lazim tabi bacaklarda..Merhabaa :)) bende oyleydim inani ama biriki kere baslasan vucudun isteyecek senide motive ederiz birazdan ftolsr aticam buraya :)
Kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Popo bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersizleri ile ilgili görsel paylaşım.
topiğimizi kapattırdım. Burada da
Gene gruplar egzersizler motivasyonlar olacaktır.
Egzersiz listeleri Yoga listeleri hazırlanacaktır.
Zayıflarken sıkılaşma grubu
Squats grubu
Bölgesel sıkılaşma grubu
Ve ekstra Yoga grubumuz olacaktır.
------------------------------------------------------------------------------------------
YOGA:
yoga vücut'un rahatlamasına stresten arınmanıza eklemlerinizin açılmasına kaslarınızın uzun ince oluşmasına yardımcı olmaktadır.
------------------------------------------------------------------------------------------
Spor ve egzersizler:
Spor insan hayatının en önemli etkenidir. Spor sağlığınıza pskolojinize vücut' unuza inanılmaz yararları vardır.
Sigara , alkol fas food bunlar hayatınızı sömüren sizin ömrünüzden hayatınızdan parça parça alıp götüren zararlı alışkanlıklardır.
Eğer kendinize saygınız varsa bırakın bu size zarar veren alışkanlıkları.. Paranızı elmaya karpuza verin..
Spora yaparak vücut' unuz değişecek öz güveniniz yerine gelecek.
Kalp damar hastalıkları eklem rahatsızlıkları pskolojik sorunlarınızı bir bir gidereceksiniz.!
Hadi sizde bizimle spor yapın!
Bilgilendirme soru-cevap motivasyon hepsi burada herkes bilgisini fikrini paylassin.
Egzersiz programlarimizi paylasalim gun gun raporlayalim:2:
part halinde yaparsin :) hayirli olsun supersin taaass olacaksin yazin giyecegin piiiikiniyi dusun uuuuww seksuu bacaklar diri kalcalarIsınma hareketlerinden sonra pilatesimi yaptım squatsımın da ilk günü
50yi idare ettik ama 200 olunca napıcaz bakalım
part halinde yaparsin :) hayirli olsun supersin taaass olacaksin yazin giyecegin piiiikiniyi dusun uuuuww seksuu bacaklar diri kalcalar
merhaba ben leslie ıle 2 veya 3 mile yuruyorum bıde gunde 30-100 arası squat yapıyorum. benım bacaklar hıc sıkı degıl. sıkılasması ıcın bunlar yetermı yoksa baska ne yapmam lazm?
pikiniyi bilemicem de senin fotoları görünce çok kıskandım
1 ay süresi dolduğunda başa mı dönücez yoksa 200den mi devam edicez
Ask olsuun , utandirma canim sende benden cok cok guzel olacaksin. .
Squat bitince olacak degisime bagli konusuruz :)
canim super egzerszlerin bunu yani sira bizim videolarimiz var cok guzel biraz geri sayfalara bakarsan goreceksin onlarida tavsiye ederim ..
Lutfen sabirsiz olma ..
Biz o yaglari 2 ayda almadik dimuii ?kac yillik yag biraz sabir inan karsiligini alirsin alacakskn.
Canim gizumden kacmistir :2:
Canim gizumden kacmistir :2:
Him .. Ben bir iki sayfa oncd pumpin girl videosu paylsstim kizlar dans ediyir 1 hafta onunla basla vucudun isinsin bi alissin derim ben :)
günaydınn
ben dün ilk seti yaptım üst bacaklarımdan alev çıktı resmenn
*
yalnız üst bacakların kalınlaşması gibi bi durum sözkonusu oluyo mu ??
yapan arkadaşlar bi yardımcı olsaa