Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nabersınız almanyadan ablamlar geldı sporu ıhmal ettım bırkac gun yınede yapmaya calısıyorum dugunler felan var nete bıle gıremıyorum poff,
Ay canım düğününe çok az kaldı, heyecan var mı..
Ben de aynı şekil spor kaydı bende..
Leg magic de bayramdan sonra gelecekmiş sanırım.. ):
Gelseydi ne güzel yapardım yaa, evde de yalnızım çok iyi giderdi.. );
ay ewet canm stres basladı hafıften valla ne yalan soylıyım..kına geceme 8 gun var hel cook cok az kaldı..ınsllah her sey umdugum gb olur canım senınde aynı sekılde..
Tek bir egzersizler ile değil. Sağlıklı beslenme sürekli spor egzersizleri, hayat stili haline getirin diorum y sporu bunlar sadece hayal değil..ya bu hangi egzerzisi çalışmışta bi ayda bu kadar farkettmiş çok güzel ya
Aminnn canım, umarım hiçbir problem çıkmadan herşeyin istediğin gibi kusursuz gider.. (;
Herşey gönlünce olsun..
Bu arada kilo verdin mi bu hengamede hiç?
Canım 1. sayfadann okursan gruplar yaptım ne işe yaradıklarını yazdım bakarsan bulabilirsin kendine uygununu :)merhaba ben de gobegimi eritmek istiyorum bana hangi hareketleri onerirsiniz acaba?
kızlar hepimizin ramazan bayramı mübarek olsun
ramazandan yeni çıktık 2 öğüne alıştık hemen zorlamaya başlamayın kendinizi mide sorunları tansiyon sorunlar yaşayabilirsiniz. !!
öpüyorum çok hepiniziii