Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Günaydındındındın kızlar Kimler niyetli

Canım vallaha ben niyetlenmeden bugün deniyorum işte kaç saat dayanacağım. eğer Dayanırsa yarın niyetleyeneceğim. Vallaha yemekten sonra 1 saat yürüyüş evde biraz dans edebilirsiniz . çokta zorlamayın çünkü zaten 16 saat yemek yemeyeceksiniz. Aşırıya kaçmayın yeter

bak dans güzel fikir canım sağol yürüyüşten geldikten sonra duşa girene kadar evin içinde sallansak yeter

inşallah dayanırsın canım ortamda önemli sıcak bir yerdeysen zor gerçekten süre çok uzun birde bizler sürekli çok su içiyoruz birden susuz kalacak vucudumuz uzun süre,
serin yerde olmak biraz avantaj sanırım

Şuan iyi gbiyim biraz su arıyorum ama iyiyim. Niyetlenemedik napalım güvenemedik bünyeye

Dans iyi ya çok sallanma miden kalkmasın

Şuan iyi gbiyim biraz su arıyorum ama iyiyim. Niyetlenemedik napalım güvenemedik bünyeye

Dans iyi ya çok sallanma miden kalkmasın

benimde masamda suyum eksik olmaz hatta şimdi önümden kaldırdım dünden biraz kalmış şişede
niyetlenmedin diye rahat bırakma ama kas biraz bakalım öğlene kadar sık dişini sonrası gelir ))))))))

yok yok sallanmam salınırım kuğu gibi

sbhtan beri koltuk siliyorum acaip kas yapıyorum spordan sayılır dimi
arada da squats yapıyorum bide

kızlarr ne alemdesınızzz ya şey sorcam bu jilian killer buns ve ripped in 30 un uzun vıdeolarını bulamadım ben youtube da hepsı 5 er dakıka gosterıo:26:

Son düzenleme:

evet haklısın görüntü kalitesi bozuk ama hiç yoktan iyidir başka bulursamda yolalrım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…