Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan kötü vurdu sporumu
tildacım ben torrent programı ile indirmiştim, killer buns`ı..
Torrent şeklinde arama yaptır istersen?
Benim indirdiğimin kalitesi gayet iyi..
jilianın bacak ve popo bolgesı agırlıklı vıdeosu hangısı canım killer mı?
Benim bacaklarım çok gevşek tatlım, sıkılaştırmak için uğraşıyorum..
Zayıfım ama çok gevşekler..
52 cm şuan üst bacak.. Belim 57,5 cm düşün!
Sen o üçünü de aynı zamanda mı yaptın yoksa bir onu bir diğerini mi yaptın?
Ben tğm vücut çalıştığımda üst tarafım zayıflıyor daha da.. Şuan 47 kiloyum tekrar.. :/
Evet canım killer buns and thighs bacak ve kalça üzerine çok iyi bir program..
kızlarr ne alemdesınızzz ya şey sorcam bu jilian killer buns ve ripped in 30 un uzun vıdeolarını bulamadım ben youtube da hepsı 5 er dakıka gosterıo:26:
ya sabah tartıya çıktım resmen 2 kilo fazlayım oha dedim 2 günde olurmu bu ya bişi yediimde yok napcaz yaaaaaa bu ramazanda
of canım sığılıooo kedilerdetatilyapar nerdeeeeeeee Eki Görüntüle 752996
selam kediiiiii
torrent seklınde nası arama yaptırıcam canım, bılmıyorum ben program mı ındırıcem acaba.zahmet olmazsa detaylı anlatır mısın canım bıraz cahılım bişiler indirme konusunda
cnm pc ne torrent programı kur
linkleri Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi" 707. sayfada var
kolaylıkla indirebılırsın
üçünü aynı anda yaptım ama evolutıon sadece bacak hareketlerini yaptım ve gerçekten çok etkili
öncekı sayfalarda kıller için 3 gün yaptım bacak her tarafı ağrıyor yapınca diyen sen mıydın cnm ?
buna çözüm buldum; daha önce dediğim gibi ilk 4-5 gün çok ağrı oluyor yatarken kalkarken daha sonra vücut alışıyor sanırım sadece egzersiz sırasında acıma ağrı oluyor
çözümü; ben gece yatarken kas gevşetici aldım ve başımda ağrıyordu bir de ağrı kesici içtim
sabah uyandığımda ağrım yoktu :)
eğer başlayacaksanız vucut alışana kadar alabılırsınız
Bende inanılmaz işe yarıyor bacakları esnetiyor. Ve bacak boyu uzatıyor esnekleştiriyor basenleri kasıyor ısıtıyor onu çok seviyorumİlki ne tuhaf bir hareket..
Ne işe yarıyor o?