Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
tildacım ben torrent programı ile indirmiştim, killer buns`ı..
Torrent şeklinde arama yaptır istersen?
Benim indirdiğimin kalitesi gayet iyi..

tildacım ben torrent programı ile indirmiştim, killer buns`ı..
Torrent şeklinde arama yaptır istersen?
Benim indirdiğimin kalitesi gayet iyi..

torrent seklınde nası arama yaptırıcam canım, bılmıyorum ben program mı ındırıcem acaba.zahmet olmazsa detaylı anlatır mısın canım bıraz cahılım bişiler indirme konusunda:KK1:

Benim bacaklarım çok gevşek tatlım, sıkılaştırmak için uğraşıyorum..
Zayıfım ama çok gevşekler..
52 cm şuan üst bacak.. Belim 57,5 cm düşün! :-)
Sen o üçünü de aynı zamanda mı yaptın yoksa bir onu bir diğerini mi yaptın?
Ben tğm vücut çalıştığımda üst tarafım zayıflıyor daha da.. Şuan 47 kiloyum tekrar.. :/

Evet canım killer buns and thighs bacak ve kalça üzerine çok iyi bir program..

üçünü aynı anda yaptım ama evolutıon sadece bacak hareketlerini yaptım ve gerçekten çok etkili

öncekı sayfalarda kıller için 3 gün yaptım bacak her tarafı ağrıyor yapınca diyen sen mıydın cnm ?

buna çözüm buldum; daha önce dediğim gibi ilk 4-5 gün çok ağrı oluyor yatarken kalkarken daha sonra vücut alışıyor sanırım sadece egzersiz sırasında acıma ağrı oluyor

çözümü; ben gece yatarken kas gevşetici aldım ve başımda ağrıyordu bir de ağrı kesici içtim

sabah uyandığımda ağrım yoktu :)

eğer başlayacaksanız vucut alışana kadar alabılırsınız

kızlarr ne alemdesınızzz ya şey sorcam bu jilian killer buns ve ripped in 30 un uzun vıdeolarını bulamadım ben youtube da hepsı 5 er dakıka gosterıo:26:

cnm pc ne torrent programı kur

linkleri Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi" 707. sayfada var

kolaylıkla indirebılırsın

ya sabah tartıya çıktım resmen 2 kilo fazlayım oha dedim 2 günde olurmu bu ya bişi yediimde yok napcaz yaaaaaa bu ramazanda :KK43:

selam kızlar havalardan mı ne boyle bı moralsızlık bı uyusukluk var ustumde :/
sizin nası gıdıo bakalım

torrent seklınde nası arama yaptırıcam canım, bılmıyorum ben program mı ındırıcem acaba.zahmet olmazsa detaylı anlatır mısın canım bıraz cahılım bişiler indirme konusunda:KK1:

Estağ. canım arkadaş cevaplamış ben görene kadar sağ olsun.. (;
Dediği gibi torrent programını indir ve kur, alttaki alıntıda da arkadaş egzersiz linklerinin hangi sayfada olduğunu söylemiş, oradan da torrent şeklinde indriyorsun zaten dosyaları, sonra indirdiğin dosyaları torrentin içine sürüklüyorsun o video şeklinde tekrar indiriyor kendisini.. (;
Biraz karışık oldu ama adım adım yaparken karışmıyor.. :-)

cnm pc ne torrent programı kur

linkleri Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi" 707. sayfada var

kolaylıkla indirebılırsın

üçünü aynı anda yaptım ama evolutıon sadece bacak hareketlerini yaptım ve gerçekten çok etkili

öncekı sayfalarda kıller için 3 gün yaptım bacak her tarafı ağrıyor yapınca diyen sen mıydın cnm ?

buna çözüm buldum; daha önce dediğim gibi ilk 4-5 gün çok ağrı oluyor yatarken kalkarken daha sonra vücut alışıyor sanırım sadece egzersiz sırasında acıma ağrı oluyor

çözümü; ben gece yatarken kas gevşetici aldım ve başımda ağrıyordu bir de ağrı kesici içtim

sabah uyandığımda ağrım yoktu :)

eğer başlayacaksanız vucut alışana kadar alabılırsınız

Evet canım, benim killerde çok ağrım olmuştu ama şikayetçi değildim, ağrım olunca kas çalıştırdığımı hissediyorum ben.. :-)
Mutlu ediyor hatta o ağrılar beni.. :KK17:
Ama devam edememe sebebim 30günü de üst üste yapma zorunluluğu olması..
Sıkıyor beni hergün ve hergün müsait de olamazdım açıkçası..
O sebepten devam edemedim..

tumblr_m1gtpqzPps1r4ej6wo1_500.gif

Bunu yapıyorum
kalca-eritme-zayiflatma-egzersizleri-kalca-ve-popo-basen-zayiflatan-incelten-hareketler-1.gif

14d9eefd2184c9.gif

images

Bunları yapıyorum 10 dakika birde makas yapyıorum o ardaa
:KK53:

X