Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize
var benim guven ama olsun nasil baktigi hic onemli degil her sekilde oyabilirim :):):)
saka bi boyle gezerlerse tabiki de bakarlar ben bakiyorum bi kiz olarak dikkatimi ceker onun dikkatini mi cekmicek :):KK55:

güzel duruyorda bıraz rahatsız geldi bana bunlar yarısı içerde yarısı dısarda :) ya hepsi içerde olsun ya hepsi dısarda :KK17::KK17: yanındakıler gıbı:KK3:

bi tane alim de denim bende iç çamaşırında rahatlığa önem veriyorum ama bunlar çok hoş ya bide squat yapıyorum ya popomu öyle görrmek istiyorum :KK1:

sporum da sonra yarım saat hiç birşey yemedim akşam yemeğim de ise şimdi şunları yedim ;

- domatesli patatesli fırında tavuk
- kırmızı lahanalı rokalı salatalıklı salata (6-7 çatal)
- 10 çatal şehriyeli pilav
-1 bardak kola
- çeyrek ekmek
:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

boy:1.70
kilo: 48.5
gogus 81
bel 65
popo 94
bacak 46-47
canim, ben yaklasik 1 aydir araliklarla squats yapiyordum ama
herkes cok zayifsin falan diyor cidden oyle miyim:KK14:

boy:1.70
kilo: 48.5
gogus 81
bel 65
popo 94
bacak 46-47
canim, ben yaklasik 1 aydir araliklarla squats yapiyordum ama
herkes cok zayifsin falan diyor cidden oyle miyim:KK14:
Bacak 47 ? zayıfsın kuzum.. Ama yemek yedikten sonra egzersizlerini yp.. bu şekilde kasa dönük kilo alıcaksın sağlıklı olarak. En Büyük TÜRKİYE

Bacak 47 ? zayıfsın kuzum.. Ama yemek yedikten sonra egzersizlerini yp.. bu şekilde kasa dönük kilo alıcaksın sağlıklı olarak. En Büyük TÜRKİYE
:KK5::KK5::KK5::KK5:
o zaman squats a devam ediyorum canim 30 kere yapiyorum gunde:KK76:
bi de kol calisiyorum tabi, aslinda bugun senin en son koydugun videodaki hareketi de mi eklesem diyorum bacak icin?

squatımın 3.günü ve ben 60tane squat yaptım yaşasınnn ben acaip terliyorum squat yaparken sizlerde de oluyor mu kızlarr:KK34:

bir şey sormak istiyorum squat yapmak istiyorum yalnız göğüs ölçüm 93 kalça ölçümde öyle yani eşit ölçülerim ve kalça büyüklüğümden memnunum eğer squat yaparsam kalçam küçülür mü ben küçülmesini istemiyorum çünkü.

bir şey sormak istiyorum squat yapmak istiyorum yalnız göğüs ölçüm 93 kalça ölçümde öyle yani eşit ölçülerim ve kalça büyüklüğümden memnunum eğer squat yaparsam kalçam küçülür mü ben küçülmesini istemiyorum çünkü.

yok canım küçülmez hatta benim büyüdü ya 90dı 94 şuan ama daha güzel gözüküyo :KK34:

Ne yapıyorsunuz hatunlar.Ben yazamasam da sporumu yapıyorum.

Birde sıcaklar başladı ki insan daha güzel ter atıyor :KK1:

Spor yapmadığım günler oluyor kendimi çok rahatsız hisediyorum :KK31:

Ne yapıyorsunuz hatunlar.Ben yazamasam da sporumu yapıyorum.

Birde sıcaklar başladı ki insan daha güzel ter atıyor :KK1:

Spor yapmadığım günler oluyor kendimi çok rahatsız hisediyorum :KK31:

bu sıcaklarda zor oluyor yapmak ama mecburuz :KK53:

ay şimdi jillian yaptım peşine tiffany yaptım şimdi kedinin attığı bacak videolarından biri yapıcam sonra ölmemişsem eğer burdakileri hareketleri yapıcam yada bacakdan sonra squat yaparım akşam üstüde burdakileri yaparım metabolizmam gün içindede çalışmış olur birden yüklenmemiş olurum :KK31: :KK76:

X