- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
Lasenzada vardır bunlardan . ben xs çamaşır alıyorum böyle oluyor
hıı bakacağım çok hoş duruyo çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lasenzada vardır bunlardan . ben xs çamaşır alıyorum böyle oluyor
var benim guven ama olsun nasil baktigi hic onemli degil her sekilde oyabilirim :):):)r
Vallaha benmkide bakar seninkide bakar ama nasıl bakıldığına bağlı.. Biraz güveniniz olsun kendinize
hıı bakacağım çok hoş duruyo çünkü
[video=youtube;i1ZzdBgLtZg]http://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg[/video]
Bir çoğunuzun kolayça yapabilece4ği popo sıkılaştırma ve kaldırma egzersizi
Bende şimdi o video yaptım 1tanede 10 dakikalık abs video tamamdır ! yeterli duşa girme vakti su içinde kaldımKedicim çok güzelmiş bu videolar hemen indiriyorumm
güzel duruyorda bıraz rahatsız geldi bana bunlar yarısı içerde yarısı dısarda :) ya hepsi içerde olsun ya hepsi dısarda yanındakıler gıbı
Bacak 47 ? zayıfsın kuzum.. Ama yemek yedikten sonra egzersizlerini yp.. bu şekilde kasa dönük kilo alıcaksın sağlıklı olarak.boy:1.70
kilo: 48.5
gogus 81
bel 65
popo 94
bacak 46-47
canim, ben yaklasik 1 aydir araliklarla squats yapiyordum ama
herkes cok zayifsin falan diyor cidden oyle miyim
Bacak 47 ? zayıfsın kuzum.. Ama yemek yedikten sonra egzersizlerini yp.. bu şekilde kasa dönük kilo alıcaksın sağlıklı olarak.
Sana zor gelmesse yap tabiki..
o zaman squats a devam ediyorum canim 30 kere yapiyorum gunde
bi de kol calisiyorum tabi, aslinda bugun senin en son koydugun videodaki hareketi de mi eklesem diyorum bacak icin?
Ben de aranıza katıldım kızlar
ilk sayfadakı egzersızler uygun bence canım senın ıcın
bir şey sormak istiyorum squat yapmak istiyorum yalnız göğüs ölçüm 93 kalça ölçümde öyle yani eşit ölçülerim ve kalça büyüklüğümden memnunum eğer squat yaparsam kalçam küçülür mü ben küçülmesini istemiyorum çünkü.
Ne yapıyorsunuz hatunlar.Ben yazamasam da sporumu yapıyorum.
Birde sıcaklar başladı ki insan daha güzel ter atıyor
Spor yapmadığım günler oluyor kendimi çok rahatsız hisediyorum