Eki Görüntüle 734336
kızımla beeeen
ela66666 da bebişiyle böyle pozlar versin inşallah :)
demotivasyon resmi oldu benimki ama
siz motivasyon resimlerini ekleyin artık
Yolunmuş tavuk derisi gibimi duruyor o kırmızı şeyler yüzünden? Kabaklada yapsak ipek kese ilede yapsak değişmeyecek sanırım.. İnsanlara doğuştan bahşediyorlar galiba bu pürüzsüzlüğü
hahah tatlım evet ama heryeri diel kılalrdanmı oluo anlamuorum almaktanmı yani ne yaparsam yapayım diğer bölgelerim gbi olmuo sivilcelerde çkıoo lanet sey outrmaktan sanırım
asbelove,
sağol canım, sıkılaşma derdindeyim, yine de fazla kilom var, kiloyu önemsemiyorum artık,görünüş iyi olsun da...
allah sana da nasip etsin sağlıklı tatlı bi bebiş, biz de uğraştık biraz ama oldu sonunda....
tilda,
evet canım sıkılaşmak istiyorum,bacaklar mıngıl mıngıl, selülitli, göbüş desen o biçimhadi kolay gele
amin canım aminnn hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere inşallahhhhhhh
sıkılaşmak da kilo vermiş gibi gösterdiği için canım insan kilo vermeden daha zayıf görünmenin hazzını yaşıyor vallaaaa
bacaklar benimde aynı yaaa deniz gibiyim ufacık bir taş misali bir dokunuyorsun bütün bacak sallanıyor yayıldıkça yayılıyor etkisi dokunuşun valla
canım sen kac kılosun?
bugün itibariyle 64 canımmmkaç gündür uğraşıyorum sadece 500gr.cık verebilmişim boyda 170
umutsuz vaka deılsın canım yaaa, bıraz yawas kılo verıyosun bellı kı sadece, kılon verılmıcek zor bı kılo değil, tatlıyı ve gece yemeği kesmedıkce işimiz zor, bol bol yeşil çay iç.. bıde yawas werılen kılo gerı alınmazmıs
ay kızlar ya bişey sorucam göğüs için hangi hareketleri önerirsiniz. o kızların göğüsleri çok güzel ne güzel dik duruyo bende öyle olsun istiyorum