Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimde sizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere
HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimde sizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere
görmemişim canım pardon, yapacağını biliyorum zaten de göremeyince çağırdım seni :)
hayırdır canım noldu, kim kızdırdı seni ??????? boşver takma kafana her neyse
Sözlün 2 g*te kapılıp gitcekse zaten gitsin bence
Kendine her şekilde öz güveniniz olsun
Süper bacak süper popo!
Yeni topiğiniz hayırı olsunn :) umarım bende sizin aranıza katılırım bir gün.. Resimler şaka gibi hadi popoyu bacağı yaptık diyelim bu parlak pürüzsüz teni nasıl yapıcaz fotoşoklayamayızda Allah'ım Allah'ım bazen ümitsizliğe düşüyorum bunları görünce onlar insansa biz neyiz? Of of
canım kabak lıfıyle bı guzel kese yap tenın biraz pürüzsüzleşir ama tabıı kı o resımler fotoshoplu hatunlar yagı da sürmüş tabı bronz da olunca ten pürüzsüz gorunuyor
Canım ben doğma büyme İzmirliyim
Hoş geldiiinn :)) canımm zaten oradaki programda yazıyor herşey neyi nasıl yapacağını. Ne olur yazıları da okuyun :)
Canım senin ilacı bölgesel sıkılaşma ki 2 hafta sonra porgram guncellenecek lütfen hemen başlayım vücut'unuzu alıştırın.
Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
Anladım.. Önerin için teşekkür ederim Bronz olmaktan korkuyordum bu ayrıntıyı duymam iyi oldu
tek tek okudum ben onları canım şimdi zayıflarken sıkılaşmada ki hareketleri yapıyorum gerçi utanarak söylüyrum ama dün yapamadımmmm ama bugün söz yapacağım kötü hissediyorum kendimiiiCanım ben doğma büyme İzmirliyim
Hoş geldiiinn :)) canımm zaten oradaki programda yazıyor herşey neyi nasıl yapacağını. Ne olur yazıları da okuyun :)
Canım senin ilacı bölgesel sıkılaşma ki 2 hafta sonra porgram guncellenecek lütfen hemen başlayım vücut'unuzu alıştırın.
Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
alttaki kız gibi bacaklarım olsun başka bişey istemiyorummmmm
sağol canım inşallah bu arada bende 50 kiloyum şu an :)
yav benim popom hep kırmızı seyler çkıo uyuz oluorum onalr gtse süper olacak lifle yapıorum kabak lifi ama çok deişmedi:S