Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimde :nazar: sizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere:KK52:

görmemişim canım pardon, yapacağını biliyorum zaten de göremeyince çağırdım seni :)
hayırdır canım noldu, kim kızdırdı seni ???????:KK47: boşver takma kafana her neyse

HEYYYY bende sizle sıkılaşmak istiyordum spor yapmak istiyordum ama bugün öğrendim ki 1 senedir beklediğim bebişim varmış içimde :nazar: sizi takip etcem gene 9 ay sonra görüşmak üzere:KK52:

eneee bebiş geliyoooo :emir_bebek::nazar: allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin. kendiminkini hatırladım şimdi :)
yine de yürüyüş yap bolca, ben 18 kilo aldım, 50 kilodan 68e çıkıverdim :) şimdi 53üm neyse ki...

eneee bebiş geliyoooo :emir_bebek::nazar: allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin. kendiminkini hatırladım şimdi :)
yine de yürüyüş yap bolca, ben 18 kilo aldım, 50 kilodan 68e çıkıverdim :) şimdi 53üm neyse ki...[/QUOTE]

sağol canım inşallah bu arada bende 50 kiloyum şu an :)

gebeykende yapılabılecek egzersızler var , ben gebe oldugum zaman bol bol yürüyüş yapiciiim :)) çok kılo almamam lazım:18:

OI9NDHJinna-resimleri-1.jpg
buda like :KK14:

Oyy oyy bebeiş geliooo tebrik ederim.. Allahım sağlıkla almak nasip etsin..:KK16::KK16::KK16::KK16:

Bebiş geliyor topiğeee
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleyen: Moderatör:
görmemişim canım pardon, yapacağını biliyorum zaten de göremeyince çağırdım seni :)
hayırdır canım noldu, kim kızdırdı seni ???????:KK47: boşver takma kafana her neyse

Olsun hatırlat sen yine de canım, yapalım bildirimlerimizi.. (;

İnsanlar sinir ediyor canım ya, herkes gibi düşünüp tek tip fikir çıkarmalıyım sanki ortaya..
Ortada doğru varsa elbet söylerim ama yanlış varsa onu da söylerim! Tek tip fikir çıktısı nedir ya..
Özetle bu şekilde.. :/

Sözlün 2 g*te kapılıp gitcekse zaten gitsin bence:KK14:

Kendine her şekilde öz güveniniz olsun
:KK16:

Sözlume guvenim sonsuz cok sukur hayatinda bi kadin varken ne kadar guzel olursa olsun karsidaki donup bakmaz. O her zaman erkegin tesetturu gozleridir der :)
Allah gostermesin bana o gunleri ama o benim cok guzel bi vucudum olsun istiyo :KK70:

Teyze mi oluyoz biz simdiii :KK70:
Saglikli mutlu upuzun bi omru olsun bebeginin. Bence doktoruna sormadan yurume bile tehlikeye atma onu :)
onemli olan onun sagligi kilo verilir elbet :)

kızlar cümleten iyi geceler yarın pek ilgilenemem siz yazışın birşey olursa özelden yazın öptüm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

163986_581426741881750_1821629960_n.jpg

Süper bacak süper popo!
:KK31:

Yeni topiğiniz hayırı olsunn :) umarım bende sizin aranıza katılırım bir gün.. Resimler şaka gibi hadi popoyu bacağı yaptık diyelim bu parlak pürüzsüz teni nasıl yapıcaz :KK70: fotoşoklayamayızda Allah'ım Allah'ım bazen ümitsizliğe düşüyorum bunları görünce onlar insansa biz neyiz? Of of :KK70:

Yeni topiğiniz hayırı olsunn :) umarım bende sizin aranıza katılırım bir gün.. Resimler şaka gibi hadi popoyu bacağı yaptık diyelim bu parlak pürüzsüz teni nasıl yapıcaz :KK70: fotoşoklayamayızda Allah'ım Allah'ım bazen ümitsizliğe düşüyorum bunları görünce onlar insansa biz neyiz? Of of :KK70:

canım kabak lıfıyle bı guzel kese yap tenın biraz pürüzsüzleşir ama tabıı kı o resımler fotoshoplu hatunlar yagı da sürmüş tabı bronz da olunca ten pürüzsüz gorunuyor:KK31:

canım kabak lıfıyle bı guzel kese yap tenın biraz pürüzsüzleşir ama tabıı kı o resımler fotoshoplu hatunlar yagı da sürmüş tabı bronz da olunca ten pürüzsüz gorunuyor:KK31:

Anladım.. Önerin için teşekkür ederim :KK31: Bronz olmaktan korkuyordum bu ayrıntıyı duymam iyi oldu :KK70:

Canım ben doğma büyme İzmirliyim:KK3:

Hoş geldiiinn :)) canımm zaten oradaki programda yazıyor herşey neyi nasıl yapacağını. Ne olur yazıları da okuyun :)

Canım senin ilacı bölgesel sıkılaşma ki 2 hafta sonra porgram guncellenecek lütfen hemen başlayım vücut'unuzu alıştırın.

Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
:KK55:

güzelliğinden blli tahmin etmiştim :) teşekkürler canım

merhaba hanımlarrr :KK16:
sporumuda yaptım geldim :KK76:

şimdilik bölgesel sıkılaşma grubundaki hareketleri ve videoları yaptım akşam üzeride zayıflarken sıkılaşmadaki videoları ve hareketleri bide squatı yapıcam :KK76:

bi karar aldım iki gruptaki hareketleri ve videoları 4 gün üst üste yapıcam kalan 3 günde o uzun olan video 59 dklık tüm vücudu çalıştıran video ve simit bölgesi için olan videosu var tifannynin onu yapıcam tabi tiffany hergün yapıcam çünkü ben baya etkisini gördüm onun :KK53:

Canım ben doğma büyme İzmirliyim:KK3:

Hoş geldiiinn :)) canımm zaten oradaki programda yazıyor herşey neyi nasıl yapacağını. Ne olur yazıları da okuyun :)

Canım senin ilacı bölgesel sıkılaşma ki 2 hafta sonra porgram guncellenecek lütfen hemen başlayım vücut'unuzu alıştırın.

Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
:KK55:
tek tek okudum ben onları canım şimdi zayıflarken sıkılaşmada ki hareketleri yapıyorum gerçi utanarak söylüyrum ama dün yapamadımmmm ama bugün söz yapacağım kötü hissediyorum kendimiii

alttaki kız gibi bacaklarım olsun başka bişey istemiyorummmmm:KK52::KK52:

Son düzenleme:
sağol canım inşallah bu arada bende 50 kiloyum şu an :)

he aynı kilo :) zayıflar fazla alır diyolar ama hepsi öyle olmuyor, 8-9 kilocuk alsan süper olur,ben meyilliyimdir almaya o yüzden,naptımsa almanın önüne geçemedim, bünye meselesi, hamileliğin iyi giderse sorun olmazsa yürüyüşünü yaparsın :)

squats 6. gün :KK52:
kabak lifini ben yeni aldım bi kez kullandım iyi geliyor, sürekli kullanımda işe yarar. bacaklarımda kıl batıkları var bi de benim, yoluk tavuk gibi, etek giymeye utanıyorum, o bölgeye kullanmadım henüz,inşallah ona da iyi gelir :KK43:

yav benim popom hep kırmızı seyler çkıo uyuz oluorum onalr gtse süper olacak lifle yapıorum kabak lifi ama çok deişmedi:S

Yolunmuş tavuk derisi gibimi duruyor o kırmızı şeyler yüzünden? Kabaklada yapsak ipek kese ilede yapsak değişmeyecek sanırım.. İnsanlara doğuştan bahşediyorlar galiba bu pürüzsüzlüğü :KK31: :KK31:

X