Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
İlk fırsatını bulduğunda yaparsın canım,zaten topikdeki asıl amaç birbirimizi teşvik etmek :13::13:
inşallah canım eve geç gideceğim görümceme gideceğim ama üşenmeyip eve gidince yapmak için ilk işim akşam topiğe göz gezdirmek olacak:KK52:
benim oldum olası var,annemden hatıra :KK23:

nerdesin ki :44: evet acayip gazlı burası :KK8:
işyerindeyim canım iş çıkışı da görümceme gideceğim bu akşam yapcam ama kendime söz verdim:KK52::KK52::KK52:

tebrik ediyorum canım seni bakalım bende p.tesiden beri yediklerime dikkat ediyorum inşallah dediğin gibi incelme gözle görünür boyuta gelir de bende göğsümü gere gere dolaşırım taytlarımı giyip:KK23:
heyecanı yeter canım onun Rabbim mutlu huzurlu bir yuva nasip etsinnnn:KK16::KK16:

saol canm ınsallahhh:KK16:
aksamları da 15 dakıka sunu yapıyorum yada sabah ne zaman uygun olursa
evde_egzersiz4.jpg

yatar pozisyonda bısıklet cevırır gb yap canm ust bacaklar ve karın çalısıyor bayagı

bide su ıkısını yapıyorum
f23_372f4.jpg

popo-egzersizi3.jpg

inşallah canım eve geç gideceğim görümceme gideceğim ama üşenmeyip eve gidince yapmak için ilk işim akşam topiğe göz gezdirmek olacak:KK52:

işyerindeyim canım iş çıkışı da görümceme gideceğim bu akşam yapcam ama kendime söz verdim:KK52::KK52::KK52:

Bizim burada paylaştığımız resimler bile acayip gaza geetiriyor valla :KK1::KK1:

Böyle kalabalık olunca sıkılmazsın canım benim:)
Sen azmini sakın kaybetme çok güzel bi yüzün var ve gelinlik içindede fıstıkk gibi olman içinnn bu azimle devam spora canım:KK16:
saol tatlımmm senınde oyle ınsallah vucudu da ıstedıgımız kıvama sokarsak super olur:KK16:
evet evde yapmak açısından kolay oluyo bu videolar, bende hep inceldim diye duydum leslie yapanlardan, haraketlerine bakıp çok farklı birşey yoksa 3 mile ile devam edebilirsin mesela vücudun alışınca 5 mile geçersin, çünkü arttırmak gerekiyor vücut alıştığı zaman :KK34:

canım ben 3 mili ilk yaptıgımda fena oldum agır geldı ılk onla basladım ama smdı fena olmuyorum az bıle gelıyo, dedıgın gb ustune kata kata dewammm:)) kedı bana gene ew odevı versın ama :)))

Son düzenleme:
Bol bol su içmeyi unutmayın arkadaşlar.Yaz aylarına da girdik vucudun daha çok suya ihtiyacı oluyor.Yanınızda illaki suyunuz bulunsun içmeyi unutuyoruz genelde görürsek hatırlarız en azından :KK1:
images

Ve yeşil çay olmazsa olmazlardan.En az bir fincan tüketin günde 0 kalori ile size enerji ve zindelik verir.Vucudunuzda oluşan ödemler içinde birebir :KK16:

yesil-cayin-yeni-faydalari-2640493.Jpeg

saol canm ınsallahhh:KK16:
aksamları da 15 dakıka sunu yapıyorum yada sabah ne zaman uygun olursa
evde_egzersiz4.jpg

yatar pozisyonda bısıklet cevırır gb yap canm ust bacaklar ve karın çalısıyor bayagı

bide su ıkısını yapıyorum
f23_372f4.jpg

popo-egzersizi3.jpg

çok iyi canım en alttakini bende yapıyorum bir de ben sabah 3 akşam 3 olmak üzere 6km yürüyorum hergün spor ayakkabıyla gitmek ne rahatmış işe yaa:KK1::KK1:
benim evde bir de kelebek mi ne diyorlar o aletten var onunla çalışıyorum acaip çalıştırıyor kasları bakalım inşallah faydasını görürüz yaaa:KK52::KK52:

çok iyi canım en alttakini bende yapıyorum bir de ben sabah 3 akşam 3 olmak üzere 6km yürüyorum hergün spor ayakkabıyla gitmek ne rahatmış işe yaa:KK1::KK1:
benim evde bir de kelebek mi ne diyorlar o aletten var onunla çalışıyorum acaip çalıştırıyor kasları bakalım inşallah faydasını görürüz yaaa:KK52::KK52:

oo canım sende bayagı bır seyler yapıyorsun hadı ınsallah karsılıgını goruruz taşş gb oluruzzz:KK1:

images

Gazlı içeceklerden özellikle uzak durun.Bende çok severek içiyordum.Fakat son bir senedir tüketimini bıraktım.Bir şey kaybettim mi hayır.Sıcak yaz günlerinde canım çekmiyor mu evet ama süt ve ya limonata ev yapımı kendi yaptığınız limonata da bu ihtiyacı giderir.

images

Ve cipsler bu güzel kıtır kıtır şeyler çok lezzetli bir o kadar da zararlı.Ben nesfitin gevreğini aldım ara sıra canım cips türü şeyler çektiğinde alıp elime yiyorum cipsten farkı yok hatta sağlıklı olması yönünden artısı var

Bunları hepimiz elbet biliyoruz benim ki küçük bi hatırlatma :KK19::KK19::KK19:

kızlar spor salonundan geliyorum son gündü bugün kapanıyo :KK50: 45 dk koşu bandında hem koştum hem yürüdüm toplamda 400 kalori yaktım
50 tanede iç bacak aletiyle çalıştım

Artık çıksam iyi olacak canlar hadi gazamız mübarek olsunn:KK1:
İyi akşamlarrr

kedi sen nerelisin merak ediyorum bide nerde yaşıyorsun?
Canım ben doğma büyme İzmirliyim:KK3:
bende geldim zor buldum sizi yaaaa beni de alın aranıza:KK52::KK52::KK52:
benimde bacaklarım basenlerim ve simitlerim dışında problemim yok başka bir yer kaldı mı acaba vücudumda:KK1::KK1:
şimdi ben squats başladım yarım kaldı ona yeniden başlayayım mı bir de zayıflarken sıkılaşma programımı yapacağım neyi nasıl yapacağım yardım et kediiiiii:KK52::KK52:
Hoş geldiiinn :)) canımm zaten oradaki programda yazıyor herşey neyi nasıl yapacağını. Ne olur yazıları da okuyun :)
buraya bayıldımm çok güzel olmuş videolar hepsi çok güzell. ben Squats programını yapmak istiyorum. kalçam genetik olarak dik ve böyle yayık değil arkaya doğru gidiyo anlatabildim mi bilmiyorum :KK70: ben bacaklarım incelsin istiyorum bu program benim için uygun mu yani kafam karıştı karar veremedim :KK17:
Canım senin ilacı bölgesel sıkılaşma ki 2 hafta sonra porgram guncellenecek lütfen hemen başlayım vücut'unuzu alıştırın.
kızlar bende geldımmm benı de alın bakiim aranıza.. içinizden bi tek feronia yı tanıyorum disipline gırmek ıcın bende sıze katılayım dedım...
ben de squat yapıyorum gunde 50 kere kafama gore takılıyorum sımdılık aslında programa uysam ıyı olur

ben leslıe sansone 3 mile ile 1 haftada 1 kılo verdım bakalım ınsallah dewam eder azımlıyım...

Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
:KK55:

Hoş geldin canımm :) Disiplin sporun en önemli faktörü zaten .. Eğer azimliysen hoş geldin aramıza
:KK55:

hoşbulduk canıım evet bırbırımızı gazlıyarak tembellık yapmadan yapalım sporumuzu, bende smdı kahvemı ıcıp egzersız yapıcam , kahve yag yakımını hızlandırıyor.. hadı bakalım gorusuruz kızlaaarrr:21:

X