Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Kızlar kalkıp gidip hamur alıp pişi yapayım spor da yalan oldu öldüm açlıtan:KK9:

uyhhh tıkandım haa! :KK1:

Benim albümdeki totoşuma son kez bakın ya minnacık popo göstericem size 1 ay sonrada yada yada cin settini göstericem size
:KK53::KK53::KK53:

Hamur pişi aboo kedii kalorileri yiyeceksin :KK1: amaann arada kaçamak iyidir.Bende acıktımda yemek yemeye eriniyorum :KK53:

Hamur pişi aboo kedii kalorileri yiyeceksin :KK1: amaann arada kaçamak iyidir.Bende acıktımda yemek yemeye eriniyorum :KK53:
$2013-06-12 12.15.17.jpg An itibariyle göbüşüm azcık yiyiom ya açlıktan karnım ölüyom açlıktan:KK53:

Kediye aşık oldum :KK1: o popo ne öyle yaaaa :KK53: ay benim sevgilim de popomun öyle olmasını istiyo işteeeee neyse squatı bırakmıştım bugün itibari ile kaldığım yerden devam ediyorum 100 squatta kalmıştım bugün yapıcam :KK1:

şey kedi ya sen benim albüme bi bakar mısın gör vücudumu acaba ne kadar zamanda sen gibi olurum :KK52:

insallah bütde yaparsin tatlim,inaniyorum ben sana, sIkma canini :KK16:

spor iste haftada bir kosmaya basladim, belli bi mesafem var ormanin icinde, ana yola cikana kadar kosuyorum, gelirken hizli yürüyerek geliyorum, ama bu hafta gidemem heralde :44: hem isim cok, hem de biraz carpintim felanvar, iyi hissetmiyorum kendimi nedense :KK50: iste squats yapiyordum, onu da biraktim 130larda. bi tatil yapip geleyim, insallah daha iyi hissederim de devam ederim sporuma.. yürüyüsü elimden geldigince yapiyorum iste. baska da spor yaptigim yok. ama squatsi yarida birakmama ragmen iyi gelmeye baslamisti.. öyle iste... spor güzel bisey ya :KK16:

güzel tabi :KK8: ama yarıda bırakmana üzüldüm, bende başlıyorum bugün.
sen de yürüyüşlere devam et en azından canım ya dönüşte adam akıllı başlarsın.
hiç bir spor yapamıyorum, kilo almışım bir haftada.
hepsini vermeden asla yeni kilomu söylemem, 56 :KK53::KK53:

Göremedim ki ben :KK5:

enee :KK1::KK1:
koyuyorum yine tamam, ama sen de koy :13:

Kediye aşık oldum :KK1: o popo ne öyle yaaaa :KK53: ay benim sevgilim de popomun öyle olmasını istiyo işteeeee neyse squatı bırakmıştım bugün itibari ile kaldığım yerden devam ediyorum 100 squatta kalmıştım bugün yapıcam :KK1:

şey kedi ya sen benim albüme bi bakar mısın gör vücudumu acaba ne kadar zamanda sen gibi olurum :KK52:
Canııımm göbeğin için 2 ay bence o da sıkı çalışırsan. Çok güzel ten rengim var göbeğinde öyle eer zayıflarsan çok hoş bir kas yapın olur.. popon için beyaz tavuk et ye.. Ve popo kaldırma hareketi yap Bölgesel sıkılaşmadaki ilk video. :KK55:

cnm merhaba.bende de fıtık var....squat kesınlıkle bıze göre değil... ben ılk gun yapayım dedım 3 gun yattım.....sonra öğrendim kı squat kesınlıkle yasakmış fıtık olanlara..bel i çok zoruluyor.......

ama istersen bır gun dene bak bakalım belını zorluyor mu? ona göre karar verırsın.......

kedi çok oturmadan az eğilerek dedi ama sen şimdi böyle söyleyince korktum. Ya çok çektim ben bu illetten kıpırdamadan yattığım günlerin hayrına 11 kilo ve bel ve kalçaya 12 cm hediye verildi. :KK43: napıcam bilmiyorum ki:KK43:

kedi çok oturmadan az eğilerek dedi ama sen şimdi böyle söyleyince korktum. Ya çok çektim ben bu illetten kıpırdamadan yattığım günlerin hayrına 11 kilo ve bel ve kalçaya 12 cm hediye verildi. :KK43: napıcam bilmiyorum ki:KK43:

ben yasak olduğunu başka fıtık olan arkadaşlarımdan öğrendim .keza kendım de doğruladım.....sende ancak kendın anlayabılırsın...
herkesın fıtığı aynı degıl sonuçta benım kı ilerı sevıyede olduğu ıcın belkı de zorlandım......
sen de hareketı dene bakalım......

kediiiiiii işte benım bacaklarım da fındıkkurdunun fotosunda ki gibi.......6.nolu fotosuna bak.......9 mayısta kı halım demiş ya işte aynen o şekılde......bu bacaklar nasıl düzelır.......

Canııımm göbeğin için 2 ay bence o da sıkı çalışırsan. Çok güzel ten rengim var göbeğinde öyle eer zayıflarsan çok hoş bir kas yapın olur.. popon için beyaz tavuk et ye.. Ve popo kaldırma hareketi yap Bölgesel sıkılaşmadaki ilk video. :KK55:

teşekür ederim canım yapıcam mutlaka bendede bi program var sporlarım bitsin onları buraya koyarım eğer sen bunlarıda devam ettir dersen onlarada devam ederim :KK9:

hepinize selammm kızlar....:KK3:

yaz geldi okul tatil napsam napsam dedim ve kendmi sporla iç içe buldum topiğide keşfetmem iyi oldu kesnlkle motivasyon sağlayacağına eminimmm...

hepimize kolay gelsinn şimdidenn..

aslında fazlalığım yok ama işte kadınız hep daha iyisini istyoruz bnde videolardan kendme uygun olanları seçtm ve dün başladımm.. bugnde henüz yapmadım ama sıcaklar zorlaştıryo işi:KK1:

Az önce arayıp bu haftaki sporumu dondurdum, bu durumda ramazandan hemen önceki cuma spor programımı bitirmiş olacağım.. :-)
Çok yoğunum bu aralar, epey geç geliyorum eve zaten..
Bari günlerim yanmasın dedim.. :-)

Az önce arayıp bu haftaki sporumu dondurdum, bu durumda ramazandan hemen önceki cuma spor programımı bitirmiş olacağım.. :-)
Çok yoğunum bu aralar, epey geç geliyorum eve zaten..
Bari günlerim yanmasın dedim.. :-)
Ramazan ne zaman yahu? Oruç tutarsak fena olur ya :KK25:

Ramazan ne zaman yahu? Oruç tutarsak fena olur ya :KK25:

8 ya da 9 temmuz yanlış hatırlamıyorsam canım.. :-)
Ramazanda evde ufak programlar yaparım ben ya, salona gidemem, ramazanlarım çok yoğun geçiyor çünkü.. :-)
Spora gidersem tansiyonu toparlayamam, en iyisi ramazan sonrası 2.parta başlamak benim için.. (;
Bu squat programını bitirdikten sonra tekrar bir squat programı yapabilirim ramazanda ve ufak egzersizler.. Kasmıyor çünkü..
Bu arada benim squatta hiç ağrım olmuyor yaa.. Hamlık evremi sporda geçirdiğim için mi acep..
Ama yine de kalçada filan ağrı olmalı diye düşünüyorum.. :/

ben ramazanda memlekette oluyorum internet felan olmıcak 1 ayda burda ne yaparsam kar ama ordada iftardan sonra yada sabah serinliğinde felan 1 saat felan yürücem boş durmucam müsait olduğumdada burdaki karın hareketlerini yapıcam.
oruçluyken çok zor olucak ya :KK50:

sporum bitti sadece o popo videosu ve squatım kaldı onlarıda yapim geliyorum hemen :KK52:

Selam kızlaaarrr benn gldimmm :)
Squatcımı yaptım 100 tane :)
Ama şimdi bi kaç şey daha yapmam lazım :)

güzel tabi :KK8: ama yarıda bırakmana üzüldüm, bende başlıyorum bugün.
sen de yürüyüşlere devam et en azından canım ya dönüşte adam akıllı başlarsın.
hiç bir spor yapamıyorum, kilo almışım bir haftada.
hepsini vermeden asla yeni kilomu söylemem, 56 :KK53::KK53:

enee :KK1::KK1:
koyuyorum yine tamam, ama sen de koy :13:

ben de yavas yavas kilo veriyorum kuzum bakalim insallah tatilde de almadan, hatta verip dönersem yzain sonuna bu yavaslikla bitirirm kilolalrimi, sporla da sabitlerim artik..

sen nasil kilo aldin ya, hic bisey yemiodun :26::26::26: allah bilir daha peynir de almamissindir sen :KK9::KK9::KK9:

Eki Görüntüle 733294 An itibariyle göbüşüm azcık yiyiom ya açlıktan karnım ölüyom açlıktan:KK53:

kediiiiiiiiiiiiiiii :KK53::KK53::KK53::KK53: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: söze gerek yok...

spor bitti bende bittim :KK52: nasıl terledim anlatamam uzun zaman sonra ilk böyle ter akıttım . kedinin programından sadece 1 videoyu yapamadım o da 59 dklık bi video varya her tarafı çalıştıran onu yapmadım ama onuda yapıcam ev boş olduğunda evde biri varken malesef o kadar çok yapamıyorum hadi kalk hadi hadi derken tüm hevesim kaçıyo malesef :KK50:
başka yapmadığım bişey yok ek olarak 35 tane şınav çektim ve 100 squat yaptım :KK52: seksi popolara sahip olmaya az kaldıııı :KK52:

yalnız kedi bişey sorucam
Zayıflarken sıkılaşma grubundaki hani bi hareket var ya onu 25 tekrar yazmışsın ben onu sadece 25 tane yaptım partı yoktu dimi onun yani doğru mu anladım yanlış anladım acaba onu sorim dedim :KK1:

birde şu programa bi bakar mısın sen devam et dersen devam edicem bu iki programa. biri abdominal çalıştırıyo diğeri göğüs kol benimde göğüsler kilo alıp vermekten biraz sarktı ama tam şınav pozisyonunda yapamıyorum ben .

$934999_10151379575466363_2003008839_n.jpg $db8859368fd7ac3e2114925bc3daf7e6.jpg

X