Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

tamam canım çok teşekür ederim tekrardan yarın yapmaya başlarım

kızlar size beslenmenizle ilgili ufak tiyolar vereyim

-kendinizi kısıtlamayın şu kadar yiycem günde şu kadar kalori alıcam diye bunu yaptığınızda otomatikman beyniniz size yasakladığınız yiyecekleri hatırlatır.
- günde 2 lt su içmeye özen gösterin
- hareketli olmaya çalışın mesela gittiğiniz yere 1 2 durak önce inip hızlı tempoda yürüyün metabolizmanızı hızlanmasına yardımcı olur
- yemek yerken karnınız doyduğunda tabağımdakini bitiricem diye kendinizi zorlamayın tamam ziyan olacak belki ama sağlığınızdan önemli mi(mesela dışarda ekmek arası köfte yiyorsunuz ekmeğin içini aldırın yemek yerken yemek yiyin ekmek değil yemeğin tadını alın yanlış anlamayın hiç ekmek yemeyin demiyorum yediğinizin çoğu ekmek olmasın diyorum. mesela pizza yiyorsunuz genelde pizza yapan yerler pizzanın kenarlarını hep hamur yaparlar bazı yerler hamurunu çok kalın yapar hamur yerlerini yemeyin pizzanın tadını almaya çalışın

- eğer bir gün fazla kaçırdıyssanız yemeği ertesi gün de ona göre az yemek yerseniz dengelemiş olursunuz ama üst üste fazla yerseniz kilo artışını tetiklersiniz.
- taze siyah yada yeşil çay için bilhassa yemekten hemen sonra yada yemekle beraber içilen tazeçay yemeğin sindirilmesine yardımcı olur.
- birde türk kahvesi sindirimde faydalıdır.
- çayı şekersiz için belki başlarda size tadsız gelecek ama deneyin 1 hafta boyunca şeker atmadan açık çay için 1 hafta sonunda şekerli çay içmek istemeyeceksiniz.
- şerbetli tatlılar bazı yerler şerbeti o kadar abartıyorki . mesela ben dışarda künefe yiyeceğim zaman ayrıca bir boş tabak daha istiyorum çünkü künefe şerbetin içinde yüzüyor oluyor genelde boş tabağa alıyorum şerbet ilk tabakta kalıyor.hatta bazen baklava gibi bazı tatlılar çok koyu şerbetliyse suya tutup bile yediğin oluyor yine de çok şekerli oluyor. mesela lokma yerken çatalla lokmayı eziyorumki şerbeti aksın diye çnkü yenmiyor o kadar tatlıki.mesela lokmanın şerbetini akıtmasam belki 1 tane yiyip tıkanıcam o kadar tatlı ama eziyorum çatalla biraz parçalanıyor ama o şekerli tadı azalıyor o zaman 2 tane yiyorum.

kkilo vermek için kendinizi kasmayın kendinizi böyle de sevin zorlamayın ne kadar zorlarsanız o kadar içinden çıkılmaz bir hal alır.en kolay kilo verme yolu aşık olmak tüm bu uğraşılarınızı bir kenara koyup aşık olduğunuzda hiç uğraşmadan kendiliğinden kilo veriyorsunuz.

yarını neden bekliyon yaaaaa bu günden başla biraz 15 li yapmada 5 li yap ne yapsan kardır 10 dk sürer zaten üşenme hadi bakem hadi hadi hadi

hahaha :))) bugün yorucu bi gündü, yarın yaparım cuma-cumartesileri araziye gittiğimden falzlasıyla yürümüş oluyorum sabahtan akşama kadar , o kadar da haraketsiz değilim canım

hahaha :))) bugün yorucu bi gündü, yarın yaparım cuma-cumartesileri araziye gittiğimden falzlasıyla yürümüş oluyorum sabahtan akşama kadar , o kadar da haraketsiz değilim canım

haraketsizsin demedim canım ne yapsan kardır dedim ama yorucu bi günse haklısın tabii

canım hiç ödün veremiyorum dişime göre olduğunda, çok aşırı yemek de yemem aslında hareketsizlikten aldım, gezmeye vakit bulsam okul yormasa beni , ev- okul arası mekik dokumaktan oluyor hep bunlar...

EWT canım bazen insan öyle oluyor .benim bir ara psikolojim bozulmuştu boş kaldıkça ymek yiyordum ama öyle böyle değil normalde yemeyeceğim kadar çok aç olmasamda üst üste yiyordum. 63 kiloya çıktım sonra yavaş yavaş verdim.

canım hiç ödün veremiyorum dişime göre olduğunda, çok aşırı yemek de yemem aslında hareketsizlikten aldım, gezmeye vakit bulsam okul yormasa beni , ev- okul arası mekik dokumaktan oluyor hep bunlar...

bende de tersi strese girsem veriyorum, ama daha effective bi strese giremedim, final dönemi istemsiz 2 kilo verdim, tatilde geri almıştım

ben biraz değişiğim ya ilginç bir şekilde bazen psikolojim bozuluyor kendimi yemeğe veriyorum bazende tam tersi iştahım kapanıyor istemeden zayıflıyorum

bende de tersi strese girsem veriyorum, ama daha effective bi strese giremedim, final dönemi istemsiz 2 kilo verdim, tatilde geri almıştım

resimleri gördüm gaza geldim çabuk sıkılıyorum bakalım bu denemem ne kadar sürecek
basen bölgesi için hangi videoları yapıyorsunuz toplam günlük kaç dk ayırıyorsunuz ve ölçülerimi buraya yazacak mıyım

Teşekkürler bilgilen dir men için Bunları zaten ben yazmıştım alıntılayıp paylaşıyorum sürekli

Canım hoş geldin aramıza

Basen için bir çok videomuz var bugün güncellerim gene , Spor yapmadan önce kendinin fotoğrafını çek ki 1-2 ay sonraki değişimi fark edesin

günaydın Hatunlar günaydın kddimm ben ölüyorum =) yok böyle bir kas ağrısı arkadaş
iç dış bacak ve popo kasım çıldırıyor =) hayatımda spor hapmamanın getirisi =)
ölüyorummmmmm =) ama durmak yok...bugün misafirim var akşamüstü gelirim...=)

kediiim sabah işten gelen eşim bana dediki akşam sporunu yapmışsın
yaa anlamıyorum nasıl bu kadar dikkatli olabiliyoo nasıl fark ediyo
e tabii bu da bana sabah sabah iyi geldi pek bi sevincek oldum sağol kıızzzzz senin payın çok bunda şımarıyom ya ben iyice yaaaaaaaa

Canım hoş geldin aramıza

Basen için bir çok videomuz var bugün güncellerim gene , Spor yapmadan önce kendinin fotoğrafını çek ki 1-2 ay sonraki değişimi fark edesin

Tatil yapan kedi,
ben de basen, üst bacak ve karından incelmek istiyorum. Squats yapmaya başladım. Bacakları inceletecek hareketlerin resim ve videoları da günceller misin?
Squats yapa yapa Kim Kardashian gibi olmayalım sonraa(!).

Eeee spor yap derken haksız mıyım kıızım evliliğiniz bana bağlı
Neden güncelleyim hergün foto kooyuyorum zaten squat yapan popolar bacaklar belli canım benim :) Squat yaıp ağırlık çalışarak anca kaslı iri olursun biizim gibiler kim kardashian gibi olmayız ama oda güzel bir kadın Zaten o hatlar için gen lazım biraz

Videolar topikte var canım istediğin şeylere göre biraz gezersen :)

aman be kediiii Kim Kardashian da kimmiş kii bizim yanımızda
ta bii haksız değilsin canım sonuna kadar haklısın da beni şaşırtan nasıl farkediyo onu anlamıyorum soruyorum belli oluyo diyo sadece başka bişe demiyo neyse bi gün öğrenirsem nereden anladığını bunu sana söyliycem canım
malum büyük bi sır sonuçta ehhuuuuu

Eee demek ki o gösteriyi hak ediyorsun fark ettiriyorsun Böyle devam et kocan daha da şaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…