- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
oyyy o popo bende olsun daha ne isterim...ya ben squatı yanlış yapıyo olabilirmiyimpopoda sızı yok
sadeceüst bacak kasında var...
Popoda acı olmuyo ki canım, dediğin gibi daha çok bacaklarda hissediyosun acıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy o popo bende olsun daha ne isterim...ya ben squatı yanlış yapıyo olabilirmiyimpopoda sızı yok
sadeceüst bacak kasında var...
ben geldim yeniden sporumu da bitirdim kızlaaaarr şuan yatağa serildim resmen 3 gündür tembellik ediyodum bu gün acısı çıkıyo bacaklarım şu an tutmuyo resmenn ayy ne çabuk eski haline dönüyo bu vücut yha . neyse ama deydi yaptığıma şimdi bu yorgunlukla iyi uyurum he hee
şu spor çok güzel bişey de üşeniyom işte naapiim
neyse kedi ben böyle kaytarmaya başlayınca sana koşayım hemen
Popoda acı olmuyo ki canım, dediğin gibi daha çok bacaklarda hissediyosun acıyı
Evet ya hamlık çok feci bişey
Ben de kaytardım bayadır da 3 gündür düzene girdi
Tatlı yorgunluk ama bunlar, insan o sızıların içinde mutlu oluyor
çoook haklısın canım yaa bu sızılar bi keyf veriyo bana resmen kanımın hareketini hissediyorum çok güzel bişe bu sende devam tam gaz
Valla aynen canım, vazgeçmeye niyetim yok. Ben göbeğimi de eritmek istiyorum ama karın egzersizleri yapmak squatstan zor geliyor bana
Valla aynen canım, vazgeçmeye niyetim yok. Ben göbeğimi de eritmek istiyorum ama karın egzersizleri yapmak squatstan zor geliyor bana
kedinin paylaştığı videolardan mı yapıyorsun egzersizlerini ( karın için olanı ) kendine ait var mı
yasemina sen ne zamandır squats yapıyorsun ..ve etkisini ne zaman görmeye başladın ?
Valla canım bikaç hareketim var benim belli başlı, onları yapıyorum. Ebru Şallıdan görmüştüm onu da
Ama düzenli yapmadığım için karnım düzleşmiyor bi türlü.
Senin şikayetin ne
aynen bende göbüş az biraz da yan simitler bacakta sorunum yokta yeni evlendim 6. ayım bitti kış boyu eşimle birlikte gittiklerimizin dışında dışarı çıkamadım çok hareketsizdim yaa 15 dk zor yürüyordum neredeyse e haliyle ömrümde görmediğim kadar selülitim oluştu yiyip içip yatmaktan 1 ay önce yürüyüş bandı aldım işte ufak tefek yürüyerek açıldım biraz bu seferde vücut istemedi alıştı tabi tembelliğe sonra kediyi keşfettim işte şimdi göbek eritme selülit giderme yırtıyorum kendimi
Yaparsın canım dert etme. Yeter ki azmin olsun Hep hareketsizlikten zaten ya, alışıyoruz tembelliğe sonra vay efendim kilo aldım, selülitim var.
Nerde hareket orda bereket
Merhaba , hoş geldin tamam senin için resimli paylaşırım biraz beklersenmerhaba
bende simit die adlandırıyorsunuz sanırsam, bel kenarındaki istenmeyen yağlardan kurtulmak istiyorum, 1 hafta içinde her gün yapacak vaktim yok, saatlerimi değilde daha az vaktimi alıcak,
mesela haftada 3 gün falan yapabilceğimiz haraketler var mı?
simit, göbek ve basen için beni de bilgilendirebilirmisiniz, videolar eklemişsiniz ama youtube kapalı olduğundan göremiyorum
Merhaba hoş geldin aramıza , biraz önce albüm yaptım burada squat yapıpda değişime uğrayan profilimde görürsün gir bak çok çok etkili ve hızlı bir popo şekllendirme yöntemi squathey bende geldim aranıza,squatı daha önce keşfedememiş olmanın hüznü içindeyim,yıllardır popodan şikayetçiydim!!! takvimin 7.günündeyim,80 squatı aralıksız yapabildim nasıl mutluyum benim ayrıca karın yan bölgesi sorunum var midem yok sadece karın ve yan bölgelerim çıkıyor kilo alınca karın egzersizlerinede başladım,mekik inanılmaz güzel bi hareket karın ve mide için!!
Merhaba hoş geldin aramıza , biraz önce albüm yaptım burada squat yapıpda değişime uğrayan profilimde görürsün gir bak çok çok etkili ve hızlı bir popo şekllendirme yöntemi squat
hGördüm inanılmaz beğendim 1 hafta geride kaldı,3 hafta sonraki sonucu merak ediyorum..
Merhaba , hoş geldin tamam senin için resimli paylaşırım biraz beklersen
Merhaba hoş geldin aramıza , biraz önce albüm yaptım burada squat yapıpda değişime uğrayan profilimde görürsün gir bak çok çok etkili ve hızlı bir popo şekllendirme yöntemi squat
tmm cnm , teşekür ederim bekliyorum
ölçülerimizi demi yazıyoruz
ben yaklaşık 1 sene önce 55 -54kilo aralığındaydım böyle dertlerim pek olmuyodu, şimdi 60 ım ve kilolar artık baya belirgin oluyor, boğazımı da tutamıyorum diyet gibi yapamıyorum hiç yoğunluktan spor salonuna falan da gidilmiyor... eski kotlarıma giremiyorum