Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Tamam 1 kilo daha alayım hemen başlayayım
Senin yok ki biiyin Yas görüyorum face de falan maşallahın var sen sağlık için yapıyorsun zahar

Başla başla, ben squats yapmayı çok seviyorum
Fazla kilom yok da popom dümdüzdü, şimdi biraz şekle sokmaya çalışıyorum Güzelleşmeye başladı

leslie ile bacaklarını incelten var mı ? kedi bana öyle harket söyle ki direkt bacaklarım incelsinnnnnnnnnnnnnnn

Başla başla, ben squats yapmayı çok seviyorum
Fazla kilom yok da popom dümdüzdü, şimdi biraz şekle sokmaya çalışıyorum Güzelleşmeye başladı

Evet benim de çok hoşuma gidiyor squat bir de squat yapmış totoları görünce sonunun öyle olacağını düşünerek yapmak ayrı güzel

Evet popo dikleşiyor şöyle yuvarlak cillop gibi oluyor

Bence salça tereyağ sosu yap sonra bi de makarnayı ekmek bandırarak ye Bunu her gün yap bak nasıl kilo alıyosun

1 saati geçmemiştir akşam yemeğini yarım ekmekle yiyelş
Üstğne elim kadar çikolata yedim
Ekmekle yiyecek kadar yer var mı gilmiyorum ama denerim Yasişko

leslie ile bacaklarını incelten var mı ? kedi bana öyle harket söyle ki direkt bacaklarım incelsinnnnnnnnnnnnnnn
Leslie yapan yapan yok galiba bu grupta ama yürüyüş insanı zayıflatır zaten. Öyle hemen sonuç bekleme ama iki yapıp aynaya bakmayalım bende bakıyorum sinir oluyorum 2 yada 3 haftadan önce değişim başlamaz hafta 4 gün düzenli egzersiz ve düzenli beslenme ile sonuç alırsın . Bissürü şeyler paylaştım kuzum ya biraz bakarsan :) İlk sayfada ki grup harketleri ne bak istersen yavaş yavaş

Sevgili kedi 35 normal 35 sumo squat yaptm 25 tane de
Eki Görüntüle 1058162
bundan. Hani bana aferin. Hasta hasta ihmal etmedim sporumu.
Kendine yaparsın vallaha yapmazsan
Tebrik ederim ben gece üşenirim vallaha saat 13-14 arası yapmazsam gelmiyor içimden az daha boğazımı tutsam Çok iyi çalışmışsın yanlış tebrikler vallaha popo bacak için yeterli

Normalde bende yapmam ama şu fotolar insanı fena gaza getiriyor be kedi. Sen fitness salonu açsana izmirdeydin yanılmıyorsam. Yazları gelirim bende
Taş edersin sen hepimizi. Bütün duvarları da güzel hatunlarla kaplarız. Kedi bizi plaja götür

Bende yürüyeyim bakalım bişiler olcak inşallllllahhhhhhh ebru şallının yeni çıkan dvd sinide alıcam ..
salak gibi geçiyorum ayna karsısına hiçbişi görmüyorum değişim adına kafayı yiyorum bide gun ortası yok karnına 2 lt su içmiş halimle çıkıyorum tartıya iyice çıldırıyorum
Tamam canım bakıyorum cok saol yok zaten takip ediyorum seni ben hele o paylasıtıgın motivasyon fotoları beni benden alıyorda dedim belki çok sihirli bi bacak inceltici vardır

kediiiiiimm ben geldim yürüyüşümü yaptım şimdi bi soluk alayım dedim sonrada spor yapcam bu arada sana talimat vereyim dedim yürüyüşümü yapmış olmamdan dolayı kendimi şımartıyorum ehhuuuuuuhhuuuuu
beynime kan gitti resmen yaa
tekrar sağol kedi gazladığın için
vee şimdiiiii spor zamanııı

Vallaha düşünüyorum açıkcası , biraz daha sermaye olursa , bakalım kısmet ben motivede duvara delerim
Var vaaarr bak sağa sola topikte olmadı yarın paylaşırım

buda bu topikten biri isim vermeyeceğim squat faydasını görmüş

İzniyle aldım paylaşıyorum asla yapamam deme !

​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…