Ohh salata çok aslında ama az ye bariTamam tamam koymadımTost iyi fikir Patates salatam da var olur mu
Tamam 1 kilo daha alayım hemen başlayayım
Senin yok ki biiyin Yas görüyorum face de falan maşallahın var sen sağlık için yapıyorsun zahar
Ohh salata çok aslında ama az ye bari
Teşekkür ederim KedicimÖyle mi diyorsun:2:
Ama yoğurdun üstüne tereyağı eriteyşm diyorum salçayla
Başla başla, ben squats yapmayı çok seviyorum
Fazla kilom yok da popom dümdüzdü, şimdi biraz şekle sokmaya çalışıyorumGüzelleşmeye başladı
Bence salça tereyağ sosu yap sonra bi de makarnayı ekmek bandırarak yeBunu her gün yap bak nasıl kilo alıyosun
[video=youtube;R36VgAhJRWo]https://www.youtube.com/watch?v=R36VgAhJRWo[/video]
Canım FLY jacks bu harketin adı başlamadan 100 tane yaparsan ısınırsın
Leslie yapan yapan yok galiba bu grupta ama yürüyüş insanı zayıflatır zaten.leslie ile bacaklarını incelten var mı ? kedi bana öyle harket söyle ki direkt bacaklarım incelsinnnnnnnnnnnnnnn
Kendine yaparsın vallaha yapmazsanSevgili kedi 35 normal 35 sumo squat yaptm 25 tane de
Eki Görüntüle 1058162
bundan. Hani bana aferin. Hasta hasta ihmal etmedim sporumu.
Kendine yaparsın vallaha yapmazsan
Tebrik ederim ben gece üşenirim vallaha saat 13-14 arası yapmazsam gelmiyor içimden az daha boğazımı tutsamÇok iyi çalışmışsın yanlış tebrikler vallaha popo bacak için yeterli
Leslie yapan yapan yok galiba bu grupta ama yürüyüş insanı zayıflatır zaten.Öyle hemen sonuç bekleme ama iki yapıp aynaya bakmayalım bende bakıyorum sinir oluyorum 2 yada 3 haftadan önce değişim başlamaz hafta 4 gün düzenli egzersiz ve düzenli beslenme ile sonuç alırsın . Bissürü şeyler paylaştım kuzum ya biraz bakarsan :) İlk sayfada ki grup harketleri ne bak istersen yavaş yavaş
Vallaha düşünüyorum açıkcası , biraz daha sermaye olursa , bakalım kısmet ben motivede duvara delerimNormalde bende yapmam ama şu fotolar insanı fena gaza getiriyor be kedi. Sen fitness salonu açsana izmirdeydin yanılmıyorsam. Yazları gelirim bende
Taş edersin sen hepimizi. Bütün duvarları da güzel hatunlarla kaplarız. Kedi bizi plaja götür
Var vaaarr bak sağa sola topikte olmadı yarın paylaşırımBende yürüyeyim bakalım bişiler olcak inşallllllahhhhhhh ebru şallının yeni çıkan dvd sinide alıcam ..
salak gibi geçiyorum ayna karsısına hiçbişi görmüyorum değişim adına kafayı yiyorum bide gun ortası yok karnına 2 lt su içmiş halimle çıkıyorum tartıya iyice çıldırıyorum
Tamam canım bakıyorum cok saol yok zaten takip ediyorum seni ben hele o paylasıtıgın motivasyon fotoları beni benden alıyorda dedim belki çok sihirli bi bacak inceltici vardır
Çok başarı çookbuda bu topikten biri isim vermeyeceğim squat faydasını görmüş
İzniyle aldım paylaşıyorum asla yapamam deme !
​
Ay bu çok iyi zaten devam edersen kesinlikle olursun