Teşekkürler bilgilen dir men içinBunları zaten ben yazmıştım alıntılayıp paylaşıyorum sürekli
Motivasyom zamanı squat popolar
bilsemki spor yapınca popom böyle olacak hemen başlarım
Kızlar sizce koşu mu yürüyüş mü daha etkili ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoş geldin canım ne istersinEvet nerden başlıyoruzz
Hahah erkekler daha kuvvetlidir ama bakalım sonucu yaz bize taş hatunSquatsımı yaptım, karın egzersizlerimi yaptım, kendime bi de kahve ödülü verdimİçmiyodum ne zamandır bugün bi fincan içeyim dedim
Bu arada yarın eşimle squat yarışması yapıcaz, kim daha çok yapacak diyeBen senden çok yaparım diye iddia ediyo benle
Aaaaa neden öyle diyorsun benim albümümü görmedin mibilsemki spor yapınca popom böyle olacak hemen başlarım
Aaaaa neden öyle diyorsun benim albümümü görmedin miburada bizimle spor yapan hatunlar taş olmuşlar allah allah milet estetikle olmuyor sporla oluyor
Hahah erkekler daha kuvvetlidir ama bakalım sonucu yaz bize taş hatun
ben pilates yapıyorum çk uzun zamandır bi arkadaş squat bacagı kalınlaştırıyor yazmış ölemi sizce agırlıkla kalınlaştıgını biliyorum ben
Ben 6 ay önce falan baya bi yapmıştım bir ay kadar. O süreçten önce benim popom dümdüzdü düşün tahta gibi bişeySonra dolgunlaşmaya başladı bir ayda ortaya çıkan sonuç beni bile şaşırttı. Sonra bıraktım tabi, 3 gündür düzenli yapmaya başladım tekrar
Bir ayda görülüyor etkisi
Squatsımı yaptım, karın egzersizlerimi yaptım, kendime bi de kahve ödülü verdimİçmiyodum ne zamandır bugün bi fincan içeyim dedim
Bu arada yarın eşimle squat yarışması yapıcaz, kim daha çok yapacak diyeBen senden çok yaparım diye iddia ediyo benle
Motivasyom zamanı squat popolar