Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
Vallahi canım başka yerde de bu video yok yapabilecek bir şeyim de yok netten bakarsan dns değiştir istersen dns değiştirince girebiliyorsun.

ya canım sen buu videoların linkinide yazsana sana zahmet olmazsa youtuba da giremeyen arkadaşla ktunnel den girsin denesin be öyle yapıyorum ama dediğim gibi video yükleme sadece linkini ver bize olur mu şimdiden sağol..

Kızlar bir şey sormak istiyorum sizlere? Bilen biri lütfen cevaplasın.
Kedinin albümünde hep gördüğümüz bayanların popoları sadece SQUATS sayesinde mi öyle olmuş?:26:
Sadece 1. sayfadaki gibi yaparak mı yoksa Squatsın başka yapılış şekilleri de var mı?

üyelik iptali demek canım ..

tahmini kk üyelerinin olduğunu söylediği iki popo resmi vardı.
ben öyle tahmin ediyorum ama UI olmasına şaşırdım.
diğer paylaşımları iyiydi.

onlardan dolayı olacağını zannetmiyorum...sonuçta sadece popo vardı

birde izin alarak koymuştur...bence kendi isteği ile ui olmuştur ama neden =(

Offf kendimi çok kötü hissediyorummm hayat taşkalası yüzünden sporumu yapamadım 1 haftadır tam ! ama yarın yapacağım !!! :82::122:

kedicik nerelerde yaw 2 gün yoktum, gitmiş, geri gelsin
bir de kediciğin bana verdiği en son hareketi yaparken daha çok sırt ve kol kaslarımın çalıştığını hissediyorum ondan onu yapmayı bıraktım, ebru şallı stayla yan yatıp doğrusal bi şekilde bacağımı hafiften geriye doğru kaldıran hareketi yapıyorum , ve işe yaradığını hissediyorum çünki simit kısmı ağrıyor

Kızlar Kedi'nin size iletmemi istediği bi mesaj var, kendisiyle konuşuyorum. Herhangi bi sorun yok Mesajı:

merhaba ben kedi. Ne paylaştığım fotoğraflar alaksı var UI olmamın ne kadınlar kulübü ile. Kendim istedim çünkü diğer işlerime ve özel hayatıma zaman ayıramıyorum bu neden le de tartışma yaşıyorum.

Herhangi bir sorun teşkil edecek bir şey olmadı o resimlerin sahipleri de her daim izni vardı. Her konuda yorum yapmamanızı rica ediyorum.

Sevgi ile sağlıkla fit kalın

KedilerdeTatilYapar . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…