Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
kediiiii yardıımmm ben kaytarmaya başladımmm yapma diyorqum kendimeee ama yapıyoruumm senin deyiminle bedenime ihanet ediyorumm yardım kediii bana bir rekabet lazımm eşim bile değişimi farketti 1 haftalık squatla sakın bırakma diyo ama benim gene yapasım gelmiyoo ağlamak istiyorummmmm kediiiiiiiiiiiiii :KK50::KK5::KK8:

Benim eşim de farkediyor ya. :KK1: Bazen kedinin paylaştığı resimleri gösteriyorum, benim de vücudum böyle olcak diyorum. O da sen böyle ol, gece gündüz yanından ayrılmam diyor :KK52:

İyiyim bebiş, film seyrettim sonra sporumu yaptım geldim :KK8: Bugünkü görevimi tamamladım :KK16:
Sen nasılsın, canımı da makarna çektirdin bu saatte :KK5:
:KK9: Tavuklu da bir güzel oluyor sorma :KK1: Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yemem :KK53:

Reglim yaklaşıyor ayı gibi doymuyorum vallaha :KK52::KK52:

Benim eşim de farkediyor ya. :KK1: Bazen kedinin paylaştığı resimleri gösteriyorum, benim de vücudum böyle olcak diyorum. O da sen böyle ol, gece gündüz yanından ayrılmam diyor :KK52:
Gece gündüz yanından ayrılmam mı diyor başka bir şey mi :KK30::KK30::KK53::KK53:

Selamlar herkese:KK3:
Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen:KK31:
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin :KK17:

:KK9: Tavuklu da bir güzel oluyor sorma :KK1: Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yemem :KK53:

Reglim yaklaşıyor ayı gibi doymuyorum vallaha :KK52::KK52:

Yapsam mı ki makarna :KK53: Pis kedi hep senin yüzünden :KK52: Can boğazdan gelir, ye boş ver yaa :KK53:
Bugün bişey yemedim aslında ben, devamlı su içtim açlığımı daha yeni farkediyorum. En son saat 2 de yedim galiba :KK30:

Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen:KK31:
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin :KK17:

Ahh Tiroşum biz vermeye çalışıyoruz, sen de almaya :KK1:
Valla bana gayet et olarak dönüyor bu saatte yediğim şeyler :KK1:
Sen doktora falan danıştın mı peki?

kediii spora başlamadan önce ısınma olarak neler yapıyorsun. çok ağrım oluyor, ısınmadan yapıyorum galiba

:KK9: :KK60: Öküz afiyet olsun canım :KK53: Metobolizma hızını ölçtür bir salon da . Metabolizman hızlıysa ben de kilo almam en fazla 2-5 kg :KK9: ohh yoğurtlu makarna makarna ile yoğurt yerseniz makarnanın kalorisini düşürürsünüz çok sağlıklı :KK69:
Yapsam mı ki makarna :KK53: Pis kedi hep senin yüzünden :KK52: Can boğazdan gelir, ye boş ver yaa :KK53:
Bugün bişey yemedim aslında ben, devamlı su içtim açlığımı daha yeni farkediyorum. En son saat 2 de yedim galiba :KK30:
Kııızz :KK20::KK22::KK22:

Yok makarna koyma suyunu yolarım bak :KK9: Ye ye de göbeğin bikini den düşsün kocan da çıtırlara baksın
:KK47: Boş ver salatalık ye veya tost yap peynirli domatesli :KK16:

Ahh Tiroşum biz vermeye çalışıyoruz, sen de almaya :KK1:
Valla bana gayet et olarak dönüyor bu saatte yediğim şeyler :KK1:
Sen doktora falan danıştın mı peki?

Evet ama alırken bıngıl bıngıl yağ değil de taş gibi et olarak istiyorum:KK53:
1-2 kilo daha alayım gücümü toparlayayım o zmaan squat a başlayacağım:KK31:
Evet Yass sordum doktora hiç bi sıkıntım yok tüm tahliller yapıldı herşey normal 12 gün regl oluyordum onun için de doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum o da düzene girdi:KK49: Var bi yanlışım ama ne bulamıyorum:KK30:
Siz bana transfer edin fazlalıkları :))

Evet ama alırken bıngıl bıngıl yağ değil de taş gibi et olarak istiyorum:KK53:
1-2 kilo daha alayım gücümü toparlayayım o zmaan squat a başlayacağım:KK31:
Evet Yass sordum doktora hiç bi sıkıntım yok tüm tahliller yapıldı herşey normal 12 gün regl oluyordum onun için de doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum o da düzene girdi:KK49: Var bi yanlışım ama ne bulamıyorum:KK30:
Siz bana transfer edin fazlalıkları :))

:KK1: Bıngıl yağ hoş olmaz evet :KK1:
Sguats bacakları falan kalınlaştırıyor 1-2 cm, bence başla :KK8:
Benim de çok fazla kilom yok ama ayva göbek var işte ben düz karın istiyorum :KK53:

:KK9: :KK60: Öküz afiyet olsun canım :KK53: Metobolizma hızını ölçtür bir salon da . Metabolizman hızlıysa ben de kilo almam en fazla 2-5 kg :KK9: ohh yoğurtlu makarna makarna ile yoğurt yerseniz makarnanın kalorisini düşürürsünüz çok sağlıklı :KK69:

Kııızz :KK20::KK22::KK22:

Yok makarna koyma suyunu yolarım bak :KK9: Ye ye de göbeğin bikini den düşsün kocan da çıtırlara baksın
:KK47: Boş ver salatalık ye veya tost yap peynirli domatesli :KK16:

Teşekkür ederim Kedicim :KK1: Öyle mi diyorsun:2:
Ama yoğurdun üstüne tereyağı eriteyşm diyorum salçayla:KK53:

kediii spora başlamadan önce ısınma olarak neler yapıyorsun. çok ağrım oluyor, ısınmadan yapıyorum galiba
[video=youtube;R36VgAhJRWo]https://www.youtube.com/watch?v=R36VgAhJRWo[/video]

Canım FLY jacks bu harketin adı başlamadan 100 tane yaparsan ısınırsın
:KK24:

:KK1: Bıngıl yağ hoş olmaz evet :KK1:
Sguats bacakları falan kalınlaştırıyor 1-2 cm, bence başla :KK8:
Benim de çok fazla kilom yok ama ayva göbek var işte ben düz karın istiyorum :KK53:

Tamam 1 kilo daha alayım hemen başlayayım:KK23:
Senin yok ki biiyin Yas görüyorum face de falan maşallahın var sen sağlık için yapıyorsun zahar:KK6:

X