- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
Vallahi canım başka yerde de bu video yok yapabilecek bir şeyim de yok netten bakarsan dns değiştir istersen dns değiştirince girebiliyorsun.
sende indirilmiş hali var mı canım face yada mail yoluyla gönderebilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi canım başka yerde de bu video yok yapabilecek bir şeyim de yok netten bakarsan dns değiştir istersen dns değiştirince girebiliyorsun.
Vallahi yok ama indirebilirsem vereyim biraz bekle .sende indirilmiş hali var mı canım face yada mail yoluyla gönderebilir misin
Vallahi yok ama indirebilirsem vereyim biraz bekle .
Hoş geldin nasılsınİyi akşamlar
Hoş geldin nasılsın
kediiiii yardıımmm ben kaytarmaya başladımmm yapma diyorqum kendimeee ama yapıyoruumm senin deyiminle bedenime ihanet ediyorumm yardım kediii bana bir rekabet lazımm eşim bile değişimi farketti 1 haftalık squatla sakın bırakma diyo ama benim gene yapasım gelmiyoo ağlamak istiyorummmmm kediiiiiiiiiiiiii
Tavuklu da bir güzel oluyor sorma Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yememİyiyim bebiş, film seyrettim sonra sporumu yaptım geldim Bugünkü görevimi tamamladım
Sen nasılsın, canımı da makarna çektirdin bu saatte
Gece gündüz yanından ayrılmam mı diyor başka bir şey miBenim eşim de farkediyor ya. Bazen kedinin paylaştığı resimleri gösteriyorum, benim de vücudum böyle olcak diyorum. O da sen böyle ol, gece gündüz yanından ayrılmam diyor
Tavuklu da bir güzel oluyor sorma Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yemem
Reglim yaklaşıyor ayı gibi doymuyorum vallaha
Gece gündüz yanından ayrılmam mı diyor başka bir şey mi
Selamlar herkese
Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin
Öküz afiyet olsun canım Metobolizma hızını ölçtür bir salon da . Metabolizman hızlıysa ben de kilo almam en fazla 2-5 kg ohh yoğurtlu makarna makarna ile yoğurt yerseniz makarnanın kalorisini düşürürsünüz çok sağlıklıSelamlar herkese
Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin
KııızzYapsam mı ki makarna Pis kedi hep senin yüzünden Can boğazdan gelir, ye boş ver yaa
Bugün bişey yemedim aslında ben, devamlı su içtim açlığımı daha yeni farkediyorum. En son saat 2 de yedim galiba
Ahh Tiroşum biz vermeye çalışıyoruz, sen de almaya
Valla bana gayet et olarak dönüyor bu saatte yediğim şeyler
Sen doktora falan danıştın mı peki?
Kııızz
Yok makarna koyma suyunu yolarım bak Ye ye de göbeğin bikini den düşsün kocan da çıtırlara baksın Boş ver salatalık ye veya tost yap peynirli domatesli
Evet ama alırken bıngıl bıngıl yağ değil de taş gibi et olarak istiyorum
1-2 kilo daha alayım gücümü toparlayayım o zmaan squat a başlayacağım
Evet Yass sordum doktora hiç bi sıkıntım yok tüm tahliller yapıldı herşey normal 12 gün regl oluyordum onun için de doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum o da düzene girdi Var bi yanlışım ama ne bulamıyorum
Siz bana transfer edin fazlalıkları :))
Öküz afiyet olsun canım Metobolizma hızını ölçtür bir salon da . Metabolizman hızlıysa ben de kilo almam en fazla 2-5 kg ohh yoğurtlu makarna makarna ile yoğurt yerseniz makarnanın kalorisini düşürürsünüz çok sağlıklı
Kııızz
Yok makarna koyma suyunu yolarım bak Ye ye de göbeğin bikini den düşsün kocan da çıtırlara baksın Boş ver salatalık ye veya tost yap peynirli domatesli
[video=youtube;R36VgAhJRWo]https://www.youtube.com/watch?v=R36VgAhJRWo[/video]kediii spora başlamadan önce ısınma olarak neler yapıyorsun. çok ağrım oluyor, ısınmadan yapıyorum galiba
Bıngıl yağ hoş olmaz evet
Sguats bacakları falan kalınlaştırıyor 1-2 cm, bence başla
Benim de çok fazla kilom yok ama ayva göbek var işte ben düz karın istiyorum