Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

Benim eşim de farkediyor ya. Bazen kedinin paylaştığı resimleri gösteriyorum, benim de vücudum böyle olcak diyorum. O da sen böyle ol, gece gündüz yanından ayrılmam diyor

İyiyim bebiş, film seyrettim sonra sporumu yaptım geldim Bugünkü görevimi tamamladım
Sen nasılsın, canımı da makarna çektirdin bu saatte
Tavuklu da bir güzel oluyor sorma Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yemem

Reglim yaklaşıyor ayı gibi doymuyorum vallaha

Benim eşim de farkediyor ya. Bazen kedinin paylaştığı resimleri gösteriyorum, benim de vücudum böyle olcak diyorum. O da sen böyle ol, gece gündüz yanından ayrılmam diyor
Gece gündüz yanından ayrılmam mı diyor başka bir şey mi

Selamlar herkese
Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin

Tavuklu da bir güzel oluyor sorma Bende yaptım ama gene azcık 2 tane kalan pişi vardı yedim yarın hiç bir şey yemem

Reglim yaklaşıyor ayı gibi doymuyorum vallaha

Yapsam mı ki makarna Pis kedi hep senin yüzünden Can boğazdan gelir, ye boş ver yaa
Bugün bişey yemedim aslında ben, devamlı su içtim açlığımı daha yeni farkediyorum. En son saat 2 de yedim galiba

Selamlar herkese
Afedersiniz ama küçük bir öküz yedim resmen bugün ama kilo almıyorum yerimde sayıyıyorum resmen
Birazdan da makarna yiyeceğim yoğurtlu ben nerde yanlış yapıyorum bana bi fikşr verin

Ahh Tiroşum biz vermeye çalışıyoruz, sen de almaya
Valla bana gayet et olarak dönüyor bu saatte yediğim şeyler
Sen doktora falan danıştın mı peki?

kediii spora başlamadan önce ısınma olarak neler yapıyorsun. çok ağrım oluyor, ısınmadan yapıyorum galiba

Selamlar herkese
Öküz afiyet olsun canım Metobolizma hızını ölçtür bir salon da . Metabolizman hızlıysa ben de kilo almam en fazla 2-5 kg ohh yoğurtlu makarna makarna ile yoğurt yerseniz makarnanın kalorisini düşürürsünüz çok sağlıklı
Yapsam mı ki makarna Pis kedi hep senin yüzünden Can boğazdan gelir, ye boş ver yaa
Bugün bişey yemedim aslında ben, devamlı su içtim açlığımı daha yeni farkediyorum. En son saat 2 de yedim galiba
Kııızz

Yok makarna koyma suyunu yolarım bak Ye ye de göbeğin bikini den düşsün kocan da çıtırlara baksın
Boş ver salatalık ye veya tost yap peynirli domatesli

Ahh Tiroşum biz vermeye çalışıyoruz, sen de almaya
Valla bana gayet et olarak dönüyor bu saatte yediğim şeyler
Sen doktora falan danıştın mı peki?

Evet ama alırken bıngıl bıngıl yağ değil de taş gibi et olarak istiyorum
1-2 kilo daha alayım gücümü toparlayayım o zmaan squat a başlayacağım
Evet Yass sordum doktora hiç bi sıkıntım yok tüm tahliller yapıldı herşey normal 12 gün regl oluyordum onun için de doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum o da düzene girdi Var bi yanlışım ama ne bulamıyorum
Siz bana transfer edin fazlalıkları :))

Bıngıl yağ hoş olmaz evet
Sguats bacakları falan kalınlaştırıyor 1-2 cm, bence başla
Benim de çok fazla kilom yok ama ayva göbek var işte ben düz karın istiyorum

Teşekkür ederim Kedicim Öyle mi diyorsun:2:
Ama yoğurdun üstüne tereyağı eriteyşm diyorum salçayla

kediii spora başlamadan önce ısınma olarak neler yapıyorsun. çok ağrım oluyor, ısınmadan yapıyorum galiba
[video=youtube;R36VgAhJRWo]https://www.youtube.com/watch?v=R36VgAhJRWo[/video]

Canım FLY jacks bu harketin adı başlamadan 100 tane yaparsan ısınırsın

Bıngıl yağ hoş olmaz evet
Sguats bacakları falan kalınlaştırıyor 1-2 cm, bence başla
Benim de çok fazla kilom yok ama ayva göbek var işte ben düz karın istiyorum

Tamam 1 kilo daha alayım hemen başlayayım
Senin yok ki biiyin Yas görüyorum face de falan maşallahın var sen sağlık için yapıyorsun zahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…