• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87
hahaha oha ciddi misinnnn nasıl olur ya :1::1::1:
Vallahi çok ciddiyim bu askeriyenin arasında bi kuaför 50 yaşlarında ama Ra. söylemedim beyazlı kuaför mü diyor oraya oda söylet mi yorum :9:
Ay vallahi çok ta güzel kaş alıyor o yüzden gidiyorum ağda felanda ucuza geliyor
:27: Tipsiz karı :30::51::52: ​Bula bula ...

Vallahi çok ciddiyim bu askeriyenin arasında bi kuaför 50 yaşlarında ama Ra. söylemedim beyazlı kuaför mü diyor oraya oda söylet mi yorum :9:
Ay vallahi çok ta güzel kaş alıyor o yüzden gidiyorum ağda felanda ucuza geliyor
:27: Tipsiz karı :30::51::52: ​Bula bula ...

:9::9::9: ................

kedicikk haftasonu yaptığın egzersizler var yaaa onların sadece linkini yazar mısın diğer türlü göremiyorm çünkü hani bacak içi filan diyodun o videoların linkini diyorum lütfenn:26:

kedi squat basen eritiyor mu ben bilmiyorum da merak ettim çünkü ben de başladım squata bgn 3. günüm bunun yanında hergün 1 saat tempolu yürüyorum ve koşuyorum egzersizler de cabası ama sonuç güzell olucak inşallahhh...:32:

Tatlım telefonun video çekiyorsa videoları 15-20 dakikalık videoları çek teline . Eğer oda olmaz diyorsan çıktı al ben sana istediğin hareketli resimlerin yanına yazayım anlatayım neyi nasıl yapacağını sende çıktısını al ?

evet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin

cok sagol canim:7:

kedi squat basen eritiyor mu ben bilmiyorum da merak ettim çünkü ben de başladım squata bgn 3. günüm bunun yanında hergün 1 saat tempolu yürüyorum ve koşuyorum egzersizler de cabası ama sonuç güzell olucak inşallahhh...:32:
squat basen eritmez canım popo bel ön bacak ağırlıklı squat .. Linkleri vereyim ama birraz beklemen lazım işlerim var öğleden sonra yazarım :34:
evet telefonuma cekebilirim canim videolari ama bana bi kac hareket söylesen daha iyi olur
Üst bacak ve simit icin

Tamam canım yazayım ama dediğim gibi biraz bekleticem ev temizlik günü bugün çok işim var :1:

squat basen eritmez canım popo bel ön bacak ağırlıklı squat .. Linkleri vereyim ama birraz beklemen lazım işlerim var öğleden sonra yazarım :34:

Tamam canım yazayım ama dediğim gibi biraz bekleticem ev temizlik günü bugün çok işim var :1:
tmm bekleyelim bakalım sana kolay gelsin cnmm

Üst bacak ve simit icin

Canm vallaha topikte baya yazdım 2-3 5 sayfa geri geri gezersen görürsün :21:
kedicikk haftasonu yaptığın egzersizler var yaaa onların sadece linkini yazar mısın diğer türlü göremiyorm çünkü hani bacak içi filan diyodun o videoların linkini diyorum lütfenn:26:
vallaha bir bu var çok iyi çalıştırıan verdim zatn sana onu ben :6:https://www.youtube.com/watch?v=rwVzamFR-tg

kedicimm ben geldim..=) hadi beni azarla ve utandır ...ama bu sefdr karalıyım
Çoook duyduk biz bunlarıı kuru kuru tahta gibi batmıyor mu kız sana o :27:Vallaha benimki hem kaslı hem ponpon gibi her yerde yastık görevi görüyor. Haaa dersen ki istiyorum o popoyu ozaman sadece 20 dakikanı ayırarak squat + popo egzersizi yapacaksın yoooook yapmam dersen sen böyle ben böyle olaka devam ederiz : :ssz:

tumblr_n2l069N0cY1qe3b4vo1_500.jpg

Motivasyonsa motivasyon !
tumblr_n3fppbbg3u1t1c4l4o1_500.jpg

tumblr_n3l6alQx5s1tufbuxo1_500.jpg

tumblr_n3d4ydM4xX1s0fzano1_250.gif

Hadi amaaa kamoonn
:52:Sıkı kalçalar diri bir karın için her şey mübahtır !:32:

Back