Spor Günlüğüm

bir daha turşu suyu içmeyecemm.. ense kökümden basımın yukareısına doğru bi agrım var turşu suyundan oldu buyuk ihtimal.. tansiyonumu mu çıkarttı ney yada kolestrol bilemicem artık
eşim iş seyahetine çıktı .bende gidicem banada iyi olur mekan hava değişimi.. bahar temızlıgımde bıttı çok sukur..

gidecem yerdede sporuma devam edecem için spor cd mi,çaylarımı ve kremlerimide goturcem kabızlık çekmeyim diye kuruyemıslerimide alcam

bahar temızlıgı yapıyorum diye sprumu yapmamıstım onun vicdan azabını duyuyorum sımdı sporumu yapsaydımda dip-kose temızlıgımı yapamazdım amaa

14 mayıs tartı ve mezro gunume az kaldııı 1 cm de incelsem kar bana

bu gün 2.5 saat yürüdüm vee canım çıktıııı

sadece kepekli ekmek yiyorum buraya geldiğimden(cumartesiden beri misafirlikteyım cuma filanda dönerim sanırım) beri.. 1 ögün dayanamayıp lavaş yedim :18: 1 yemek kaşığı kadar da dondurma dayanamadım işteee napıyımmm

yarın daha çok yürücem sanıyorum.. yollara çıkmadan önce biberiye çayımı içicem sıkılastırıcı vucut losyonumuda sürücem gitsin selülütleerr

beni görenlerrr naptındaaa kilolarr gitti dedilerr halbukısı ben en son geldığımde daha zayıftım 68idim şimdi 71 kiloyum demek vucudum sıkılamısss çok sevınclıyım bakalım mezroda durumlar nasıl 14 mayısss az kaldıııııııı :18:

1.5 saat kadar yurudum yine sıkılastırıcı vucut kremimi surdum .. biberiye bende çarpıntı yaptı nedense 10 yudum kadar ancak içebildim..

hımm bide adetim gecıktı 2 gün oldu.. sanırım o 9u biyerde benim adetimi bozdu bugune kadar ara arada olsa ağrım sancım vardı şimdi oda yok..kayboldu gitti.. adet olmamak bile sinir bozucu yani..

tüp bebek yaptıracagımız için korunuyordu eşim.. zaten bu ay pek bişide olmadı çünkü boşanacak derecede kavgamız oldu..sonrasında tatlıya bağlandı ama benım yumurtlama zamanlarımda küstük yani..

stres etkiledi belkide beni sanırım..yaa gelecek yaa gelecek bu kırmızılar

nihayet 3gun gecıkmelide olsa hasta oldum günü gününe hiç aksamayan adetim bölee yapıncaa insan strese giriyor haliyleee

bugun spor yapamadım.. havada soğuk dısarı çıkıp yuruyuste yapamadım

tek tesellim evimde olduğu gibi burdada yediklerime çok dikkat ediyorum hatta burda evin halkınada cavdar ekmeği yedirtmeye basladım

şimdi 13 nisan itibariyle ölçülerim ;

kilo: 71.8 , boy : 1.82 cm , bel: 87 cm , kalça: 105 cm , basen üst bacak en kalın yer : 60cm , baldır alt bacak en kalın yer: 36cm

göğüste 90cmdir..

evetttt bugünün 14 mayıssss itibariyleeeee

kilo: 70.9

göbek 105 ten 93ü düşmüşşşşş

kalça: 102

üst bacak en kalın yer : 56cm

alt bacak en kalın yer: 36 sanırım burası sabit kalıcak

göğüs: 86 memişlerim bile toparlamnmışş şekle şemali girmişşş görüldüğü gibiiii

bel: 82

onca yidiklerim ve egzersiz ile wayy bee ben yine bu kadar ıncelmem diyordum

bundan sonra daha duzenliiii yapmaya gayret edicimmm..yidiklerimn aynı devam edecekkk...

yarından itibaren sabah 6da mahallede 1saat yurucem caddede..eve gelincede bolgesel egzersizlerimi yapıcam... yürüyüş parkurum inişli çıkışlı dik tepeli bir cadde olduğundan ilk gidişim yavas ve 1.5 saatı bulabılır..sonrakı zamanlar hızlanıcam amaa...

tek korkum sokak kopekleriii umarımm peşime takılmazlarrrrrr :18::18:

14 mayısta zafer cılgınlıgıylaaaa çooooookk tembellık yaptım beeennnn..yidiklerimede cok dıkkat etmedimmmm... hatta az önce cerez tabagında haşlama et yıdımmm vee miğdem agrıoo şimdiiiiii ohhhlarr olsun demi banaaa ..bu saatte yersemm ağrır tabee bu mideeee

gunduz tartıldım korkuma acep bu kadar homidi gırtlak yememe sporda yapmıyorum kg ne oldu dedim veee ohhhh aynıyım 70.9 tabıkı bu boyle hep gitmezzz biliyorummm bır an önce toparlanmam lazzımmm ve sanki kalcam genıslemıs gibi hıisettım ölçmedim moralim bozulmasın baree diyeee ama artık sporrrrr yapmakkkk icapp ediyooorrrr

bir hedef beliryeyımki o doğrultuda yıne dikkatlı olayım sporlarımı aksatmayayım dedim.. hedefim 1 ayda 8 cm incelmek umarım basarılı olabilirimm çizelgemı değiştircem birazdan

geç yatmaya alıştığım için geç kalkıyorum haliyleee ((( yıne geç yatıp erken kalkıp sonrasında öğlen şekerleme yapsam olur aslında ancak ben gunduz vaktı uyuyamıyorum ,uykumda çok hafiftirr buna bi care bulmalıııı... belki çok uykusuz kalırsam ve spor yapıcam sonucta yorgunluktan uyuma ihtimalim yuksek gibi

bırde bu aralar ekmek yapma mak fiyat marka arastırıyorum artık evde yapmak istiyorum kepekli-çavdarlı-keten tohumlu-mısırunlu ekmeklerımı ... tatlı-tuzlu kekte yaparım arada

yarın sabah itibariyle yıdıklerımı ve sporumu yazmak üzere kendime iyi geceler diliyorum ve dükkanımın kepenklerımı ındırıyorum

yinee geç kalktımmmmm

zatende gunduz deprem olmus hiç duymadım 5te yatınca haliyleee vardır herseyde bir hayır deyip bugunlugu fasulyeden sayıyorum

şimdi 1 sb su... 3 fındık,2 ceviz..1 kuru incir

birazdan kahvaltımı yapıcam

1 haşlama yumurta 2 dilim cavdar ekmeği

2 yeşil 2 siyah zeytin , 2 parmagım kadar peynır , 1 salatalık ..yeşil cay

9.30da uyandım (22 dereceydı sıcaklık).. 1 buyuk su bard. su içtim yanına 4 fındık 3 ceviz 1 incir yedım

kahvaltıda 2 buyuk kupa yeşil çay , 1haşlama yumurta..biraz peynr... 9 yeşil zeytin..

saat 15 gbi elma yıycem... akşam yemegımıde 7de yerım herhal....

32 derece sıcaklıkta ınsan ne spor yapası var nede yuruyus yapasııı off d iyorum daha erken kalkmalıyım

Selam, iphone kullananlar icin cok güzel bi program var adi arise.Hergün ne yediginizi yaziyorsunuz ve hangi sporu yaptiginizi.ilk tabiki kilonuzu ve boyunuzu yaziyorsunuz istersenizde nekadar kilo vermek istediginizi. Bu prograam hepsini hesapliyor ve kilo almaniza yardimci oluyor 3 aydir calisiyorum bu programla ve tavsiye ederim cünku gercekten dikkat etmeye basliyor insan ister istemez..

merhaba,

benim tlfnum okadar teknolojik değil
birde kg almak istemiyorum ki .. kg verip sıkı-formda bir vücut istiyorum

bu aralar pek bişey yapamıyorum orucluyum 1haftadır (3 aylardayız malum)oyuzden egzersızde yapamadım yanii alttaki takvim yalan oldu işin doğrusu... ancak sohura 1 dilim ekmek iftara 1 dilim ekmek yiyorum.. bir kase çorbaya doyuyorum zaten... ve bol su içiyorum meyvelerımı kuruyemıslerımı filanda yıyorum.. tatlı olarak sütlü tatlıları hafifleri tercih ediyorum...

spor yerıne gecerse bu hafta önce mandıraya gittim yuruyerek ordanda pazara gectım ikiside zıt yonlerde olunca baya yurudum gucten dustum neyse çok fazla aman aman susamadım orucluyumya içememde.. (mandıraya benım evın onunden durak sayısı 12 uzak yani) pazarda 3 durak sonra...

dün akşam pişen sütlacımı blandırdan gecırıp puding yaptım mesela..daha guzel oldu..bidaha hep bölee yapıcam ..pirinc nısastası alcama..

yaz geleli şu yeni çıkan magnumdan aldıydım 6lı ve şu kahveli olanı beğenmedim daha yoğum kahveli beklıyordum acıkcası..o yüzden hayal kırıklığı oldu bende.(nerdeyse kahve tadı yok denecek kadar az sevmedim yani.. ). şu narmı neyse oda güzel..vişneli veya ahududulu veya framboğazlı yapsalarda daha güzel olurdu bence..nar pek gitmemiş dondurma tadı olarak bana gore yani..

sonra ekemk yapma mak aldım :) ilk ekmeğim yaptım süper oldu hala ekmeğimi yıyorum bıtmedi..

ilk yapanlar geneli tutturamıyormus ama benım masallah pofuduk oldu..içide pişti zaten dün akşam bide ekmek yapma mak. kakaolu kek yapayım dedim.. oda browni tadında ve görüntüsünde oldu sadece 1 dilim yedım ama gerısını eşimin çalıştığı yere gonderdım paketleyip

reçellik çilekler daha çıkmadı sanırım ... bi çıksın bide reçel yapayım bakalım yidiklerim hep ekşimsi olunca çileklerin reçele olmaz diye dusundum bide kucuk olması lazım belki bu hafta pazardan bulurum..

bak nelerden bahsettım benım karnım guruldamaya basladı :) neyse gidim artık burdan

3 kg alaraktan beeeeeeennn geldiiimmmmmmm

doktorun verdiğin hormonlarımı düznleyıcııı hapın yuzunden 1 haftada 3 kg aldımmmmm delirmek üzereyimmm 1 ayda 1kgyu ancak vermıskennnnn.....1haftada 3 kg ne demek yaaaaa açım benyaaa durmadan açımmmm boğazım dur durak bılmıooooo ... siniirr oldummm kendimeeeeee

karar verdımmm..spor salonuna yazılcaaammm evde felan olmayacak bu işşş....

bi bakayım ne var ne yok...yüzmeyede gitsem olur... aerobikte olur tüm vucudum çalışsın işii neee

kendime patates ve yumurta haşladım şimdi.. onları salata marul domaestele salata yapayımda yiyim

başka topikleri gezdim dolşatım ve gaza geldimm

sabah yeniden ölçüleceğim ve buraya yazacağım

önce kısa parkur(30dk) bi yürüyüş yapıcam... eve gelip gobek inceltme yapıcımmm...

2.gun orta halli bir parkur(45dk) yuruceeem.. sonrasında eve gelınce bel inceltme hareketleri yapıcam

3. gün uzun parkur yürücem (1 saat-1.30dk)ve basen inceltme ---popo kaldırma hareketlerı yapıcaaaaammm....

artık yağmurlu gunlerde geride kaldığına göre...

4.gunden sonra hep uzun parkur olacak.. eve gelıncede gobek-basen-bel-popo kaldırma hareketlerini sayı arttırarak devam ediceeem

ilk gün..........7de kalkıp oda sıcaklığındaki yarım litrelik suyumu içicem.. 30dk geçmesini beklerken yürüyüş için sıkılaştırıcı vucut losyaonumu sürücem..7.30da yollara çıkarım artık

2.günnn...... 6.30 uyanıcam... 7de yollara düşücem

3.gün............. 6da uyanıcam.......6.30da yollara düşücem

gerisini sabah yazarımmm artıkkk... egzersizim bitip kahvaltı saatimi beklerken...

her yanım tutuk vaziyette ve öksürerek ben geldımmmmmm

gece camı açık unutup yatmışımmmm...tmm yagmurlar bitti ama soğukları duruyo henüz...

havluyu ütüde ısıtıp boynuma koymam lazımmmm....sol tarafa dönemiyorummm

bu böyle olmayacak gidip bi merkeze yazılayım bari.

sabah kahvaltıda

1 adet marul

1 haşlama yumurta

4-5 dal maydanoz

yarım salatalık ,domates,limon yedim

2 fincan yeşil çay

serçe parmağım kadar peynir... 1 dilim ekmeğin üzerine yaptığım çilek marmetını sürdüm... 2 siyah-2 yeşil zeytin

12de...

2 incir....4 fındık...1 kayısı.......2 ceviz .... limonata bardagında yeşil çay ile yedim..

saat 1 de yarım litrelik suyumu içtim

şimdide kıymalı makarna yemem gerekıyor ev yapımı kayısı ve şeftali kompostamla içicem...

3te hormon duzenleyıcı hap içmem gerekıyor... tok karnı olunca midem bulanmıyor..

uyku sersemi olmuyorum ..basımda ağrımıo...

saat 4te de yarım litrelik bi su daha içicem (bu şekilde gunluk 4litre suya tamamlıcam sabahta kalkar kalkmaz yarım litrelik bi içmiştim)

Son düzenleyen: Moderatör:
suyu bitirdiğim için mecburen 1.5 bardak su içtim kalkar kalkmaz :))) sucu gelecek bakammm..ozamana kadar idareli kullanmalıyım içecem suyu

kahvaltıda 2 fincan yeşil çay...

2 marul

6-7dal maydanoz

6-7 dal semiz otu

yarım domates ve yarım salatalık yedim (salata yapmadım bütün olarak yedim malum her bıçak darbesi vitamin kaybı oluyor)

1 haşlama yumurta

1 dilim ekmek yapma mak yapılmış cavdar ekmeği -su yerine süt kattım..şeker yerine pekmez kattım(isteyen balda katabilir)-

---

kahvaltımı yaptımmm..şimdide yine yeşil çay içiyorum(çaydanlığı bitene kadar içicem )

2de öğle yemeğimi yiycemde ne yapsam kendimeee... ızgara balıkmı yapsam yoksaaa sadece tarhana çorbasımı... :44:

500 gr vermişiiiimmmmmmm çoooookkk mutluyuuuummmmm

baktımda şimdiiii 3 günde 500gr
hızlı veriyorummmm iyi değilll sanki buuu :18:

neyse sabah yediklerimi yazayım ;

1 haşlama yumurta
2 marul
yarım dilim çavdar ekmeği
5-6 siyah ve yeşil zeytın
7-8 dal semiz otu
5-6 dal maydanoz
yarım limon
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan yeşil çay
birazda ekmeğimin üzerine sürdüğüm çilek marmelatım
2 parmak kadarda beyaz peynir

-----

saat 2de et sulu tarhana çorbasını içicem

kahve içmeyide çok özledim bakalımmmm daaaa dayanıyorum şimdilik...

en sonunda haşlama yumurta yemekten tiksinçlik gelicek bi gün banaa

neyse sabah kalhvaltım;

1 haşlama yumurta

1 dilim cavdar ekmeği

1 fincan kiraz saplu yeşil çay

4 parmagım kadar beyaz peynır

6-7 siyah-yeşil zeytin

2 ceviz..4 fındık..1 kayısı...

sabah kalkar kalkmaz yarım litre su,, 12de de yarım litre içtim (arada içtikler,m hariç)

az önce çğle yemeğın de tarhana çorbası yarım dilim c.ekmeği..

--

çok sıcak olmaya başladı buralar oturduğm yerde terliyorum geceleride sıcaktan uyuyamama (hani zaten çookk uyurdumya!) sezonuda açılmış oldu böylelikleee bu gece uykusuda bişiye benzemio arkadaş yaaa... yüzüm kireç gibi sabahtan beri rengim gelmedi gitti

500 gr dahaaaa vermişiiimmmmmm.... nasıl mutluyummmm nasılllll

maydanozu az tüketmeye çalışıyorum... düşük olan tansiynumu dahada düşürdü sanki kahvaltıda 3-4 dal yıyorum artık..

kiraz sapı çayına devam ediyorum

pazardan mantar aldım bugun onu yapım yiycem sote olarak (fırında dusundum ama tavada sote daha cazip geldi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…