14 mayısta zafer cılgınlıgıylaaaa çooooookk tembellık yaptım beeennnn..yidiklerimede cok dıkkat etmedimmmm... hatta az önce cerez tabagında haşlama et yıdımmm vee miğdem agrıoo şimdiiiiii
ohhhlarr olsun demi banaaa ..bu saatte yersemm ağrır tabee bu mideeee
gunduz tartıldım korkuma acep bu kadar homidi gırtlak yememe sporda yapmıyorum kg ne oldu dedim veee ohhhh aynıyım 70.9 tabıkı bu boyle hep gitmezzz biliyorummm bır an önce toparlanmam lazzımmm
ve sanki kalcam genıslemıs gibi hıisettım ölçmedim moralim bozulmasın baree diyeee ama artık sporrrrr yapmakkkk icapp ediyooorrrr
bir hedef beliryeyımki o doğrultuda yıne dikkatlı olayım sporlarımı aksatmayayım dedim.. hedefim 1 ayda 8 cm incelmek
umarım basarılı olabilirimm
çizelgemı değiştircem birazdan
geç yatmaya alıştığım için geç kalkıyorum haliyleee
((( yıne geç yatıp erken kalkıp sonrasında öğlen şekerleme yapsam olur aslında
ancak ben gunduz vaktı uyuyamıyorum ,uykumda çok hafiftirr buna bi care bulmalıııı... belki çok uykusuz kalırsam ve spor yapıcam sonucta yorgunluktan uyuma ihtimalim yuksek gibi
bırde bu aralar ekmek yapma mak fiyat marka arastırıyorum artık evde yapmak istiyorum kepekli-çavdarlı-keten tohumlu-mısırunlu ekmeklerımı ... tatlı-tuzlu kekte yaparım arada
yarın sabah itibariyle yıdıklerımı ve sporumu yazmak üzere kendime iyi geceler diliyorum ve dükkanımın kepenklerımı ındırıyorum