Spor Günlüğüm

70 e düştümmmmm nihayettttt

duftu duftu duftu duuf...

duftu duftu duftu duuuf...

duftu duftu duftu duufff

:118::118:

Merhaba bende yarindan itibaren yaptiklarimi paylasmak istiyorum bende diyetteyim 3 aydir duzenli egzersizler yapiyorum ve yaptigim egzersizleri paylaşacağım

Merhaba bende yarindan itibaren yaptiklarimi paylasmak istiyorum bende diyetteyim 3 aydir duzenli egzersizler yapiyorum ve yaptigim egzersizleri paylaşacağım

hoşgeldin canım

süper olur b ende ne zamandır sadece diyet yapıyorum,,egzersiz yapmaya üşengeçliğim başladı yaz sıcakları itibariyle (bahanem bu yani )

kaçla başladın kaça düştün yoksa sende benim gibi zayıflamak değilde sıkılaşmak mı istiyorsun?

bekliyorum paylaşımlarını senden gaza gelip yeniden başlasam egzersizlere ne iyi olur bana

merhabalar ben de geçen sene 13 kilo verdim şu an boyum 1.60 kilom 48 amaaaaa hiç spor yapmadım verirken ve etlerim bıngıl bıngıl çok sinir bozucu o yüzden kızlar sakın ama sakın sporsuz sadece diyetle kilo vermeyin gerçi ben diyette yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim abur cuburu hayatımdan çıkardım ve kendiliğinden gitti tabi uzun bir sürede gitti bu yüzden de hala yarım kilo bile almadım herşeyi yememe rağmen ama ne yazık ki sıkı değilim işte ben de egzersizlere başladım inş iyi olcak bakalım

maşallah size

haklısınız spor olmazsa diyetin pek bi anlamı kalmıyor mayısta bıraktım bulunduğum yer çok sıcak bi memleket olduğu için..şimdide ramazan bahanesinin arkadasına saklanıyorum

dün yaparım egzersizimi yaa nolcak diyordum ama baktım zorlancam vazgeçtim hemencik
ramazanıda atlatalımda sonra başlıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…