- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- Konu Sahibi ElmaShekerim
pekala canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gündür orda burda gezmekten sporumu çok ihmal ettim.
Ama karaoke yapmak ve dart oynamak sporsa spor yaptım
İş bitti evdeyim. Bu gün yine salona giymek istiyorum 5 günün yorgunluğu omuzlarımda ama hedef büyük olunca. Evde yemek yok yemek yapmam gerek. Ablam geliyor oturmaya caresi yok salona gideceğimi söylicem fazla zamanımın olmadığını anlicaktır. Ne yemek yapsam. Aslında uyumak istiyorum cok uykum var
Sinirliyim salona gidemedim ablamlar halen bende oturmakta. Yemeğimi yaptım mercimek corbasıyla :) yarın kahvaltıdan sonra gidebilirim inşallahseninkiler eğlenceli sporlar
spor yaparsan uykun açılır, sonrasında duş alıp yatarsın, pratik bişiler yapsan akşama :44:
kızlar 2 saatlik sporum tamamlanmıştır bu pazar tam bir hafta olacak...
spor yaparken ağrlıklarla calıştın mi canım kas yapmışındır belkikızlar gelemedim hiç buraya o kadar yoğunumki kusuura bakmayın sporumu hergün yapamasamda yaptım
Bel :67
Göbek: 87
Kalça:98
Üst bacak:42
üst kol :27
kızlar kolum neden şişti normal mi bu ??
evet canım çalıştım ama çok ağır değildiler yada kasları biranda çalıştırınca şiştiler inerler belki sonraya doğru
Dün salona gittim ama başım döndü ve midem bulandı. Kahvaltı yapmadan gidince resmen rengim attı ten rengim sarı ya döndü. Eve geri döndüm. Bugün kahvaltıdan sonra gittim normal sporumu yaptım cok şükür. Sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarın sabah tekrar tartılcam. Üc hafta icinde 3 kilo bence az zor kilo veren bir bünyem var demek. Kilo almaya cok hevesli vermeye gelince pek cimri
aç karna spor çok kötü oluyor, böyle zamanlarda ben kahve içiyorum, sabahları mesela kalktıktan yarım saat sonra spor yapıyorum, hemen kahvemi içer başlarım, gürkan kubilay söylemişti, günde 2 kahve içersen, türk kahvesi ya da nescafe doping etkisi gösterirmiş.
gerçekten ben 1.5 saat cardio pilates çalışıyorum ama kahveyi içince bir şey yememe gerek kalmıyor, hiç enerjisiz hissetmiyorm kendimi(1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe yapıyorum, içine 3 tatlı kaşığı nescafe atıyorum )
bugünde her zamanki gibi toplam sporum 2 saati tamamladı 1 hafta oluyor yarın ölçülerimi alsam mı ki, erken mi :44:
canım ölçü günü burda zaten yarın ölçülerini al elmaşekerim tatilden gelince yazar
sen hangi cardio platesi yapıyosun ?
canım benim sen elmaşekerimi görmeliydin oda aynen o resimdeki kadın gibiydi şimdi benden bin kat ince maşallah 3 ayda inceldi hemde sporla herşey olur merak etme
Çok merak ettim, görmek isterim onu da.
Çok da heyecanlandım :) Olabileceğine inanıyorum günden güne :)
Başlayalı iki gün oldu henüz. 95.5 olmuş kilom, tam bir kilo gitmiş.
Göbek ve belden birer cm incelmişim. Diğer ölçülerim aynı :)
Kalça: 116
Göbek: 121 --> 120
Bel: 116 --> 115
Kol: 33
Bacak: 63
Kilo: 96.5 --> 95.5
Günaydın arkadaşlar;
Bu sabah ölçülerimi aldım. Kalçayı unutmuşum ama Onu da yarın eklerim artık.
Göğüs:96
Bel:83
Göbek:92
Üst bacak:59
Kol:32
Ben tam gaz eliptiğe devam kızlar. Hergün 40 dakika-320 kcal şeklinde. Haftaya size bahsettiğim Murat Bür'ün cd sine başlayacağım. Bu arada hala iş yerinden birine gösteremedim. Kopyalayabilirsem masaüstüne size de yollayacağım.
Çok öpüldünüz
Bacak: 67
Kol: 33
Bel: 107
Göbek: 120
Kalça: 117
Mezuram alındıktan sonra gerçek ölçülerim bunlar. Ay baya kocaman, baya korkunç
benim dun nedense cok uykum vardı cok bisey yapamadım.
salona gittim yarım saat bir de evde abs of steel yaptım. kac gundur squat yapamıyorum ama başlicamm..
dun bacagımı ölçmeyi unutmusum,
Gögüs Bel Göbek Kalca Üst bacak Üst kol
85 71 84 90 ölçmeyi unuttum :) 24
Ay anneme ablama elmasekerimi gosterdim sasirdilar . Masallah vallahi elmasekerim baya suzuldu darisi bizim basimiza. Gelsin oda artik cok ozledim
kızlar gelemedim hiç buraya o kadar yoğunumki kusuura bakmayın sporumu hergün yapamasamda yaptım
Bel :67
Göbek: 87
Kalça:98
Üst bacak:42
üst kol :27
kızlar kolum neden şişti normal mi bu ??
Günaydın. Ben herhalde tartımı camdan atacağım beni hasta ediyor