Spor arkadasi arayanlarin yeri

İş bitti evdeyim. Bu gün yine salona giymek istiyorum 5 günün yorgunluğu omuzlarımda ama hedef büyük olunca. Evde yemek yok yemek yapmam gerek. Ablam geliyor oturmaya caresi yok salona gideceğimi söylicem fazla zamanımın olmadığını anlicaktır. Ne yemek yapsam. Aslında uyumak istiyorum cok uykum var :KK43:

İki gündür orda burda gezmekten sporumu çok ihmal ettim.
Ama karaoke yapmak ve dart oynamak sporsa spor yaptım :nazar::KK1::KK1::KK1:

seninkiler eğlenceli sporlar:KK1:

İş bitti evdeyim. Bu gün yine salona giymek istiyorum 5 günün yorgunluğu omuzlarımda ama hedef büyük olunca. Evde yemek yok yemek yapmam gerek. Ablam geliyor oturmaya caresi yok salona gideceğimi söylicem fazla zamanımın olmadığını anlicaktır. Ne yemek yapsam. Aslında uyumak istiyorum cok uykum var :KK43:

spor yaparsan uykun açılır, sonrasında duş alıp yatarsın, pratik bişiler yapsan akşama :44:

kızlar 2 saatlik sporum tamamlanmıştır :KK76: bu pazar tam bir hafta olacak...

kızlar gelemedim hiç buraya o kadar yoğunumki kusuura bakmayın sporumu hergün yapamasamda yaptım

Bel :67

Göbek: 87

Kalça:98

Üst bacak:42

üst kol :27

kızlar kolum neden şişti normal mi bu ??

Son düzenleme:
seninkiler eğlenceli sporlar:KK1:

spor yaparsan uykun açılır, sonrasında duş alıp yatarsın, pratik bişiler yapsan akşama :44:

kızlar 2 saatlik sporum tamamlanmıştır :KK76: bu pazar tam bir hafta olacak...
Sinirliyim salona gidemedim ablamlar halen bende oturmakta. Yemeğimi yaptım mercimek corbasıyla :) yarın kahvaltıdan sonra gidebilirim inşallah
kızlar gelemedim hiç buraya o kadar yoğunumki kusuura bakmayın sporumu hergün yapamasamda yaptım

spor yaparken ağrlıklarla calıştın mi canım kas yapmışındır belki

Günaydın, birazdan hazırlanıp salına gideceğim dünün acısını cıkaracağım inşallah.

ay ben bugün jillian 30 day sherada başladım inşallah bırakmam :KK76:

yediklerimi sindirim 2 saat sonra felan spor yapıcam tekrar :KK8: :KK55:

spor: jillian
50 sinav
45 mekik , 30 crunches, 30 leg raises , 35 sn plank
110 squats
75 tane lastikle bacak acma
75 tane uzun bacak mekik
75 ters mekik
25 al gulum ver gulum

bu arada müzeyyencim resmi yarın atıcam
:KK34:

Dün salona gittim ama başım döndü ve midem bulandı. Kahvaltı yapmadan gidince resmen rengim attı ten rengim sarı ya döndü. Eve geri döndüm. Bugün kahvaltıdan sonra gittim normal sporumu yaptım cok şükür. Sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarın sabah tekrar tartılcam. Üc hafta icinde 3 kilo bence az zor kilo veren bir bünyem var demek. Kilo almaya cok hevesli vermeye gelince pek cimri

Son düzenleme:
Dün salona gittim ama başım döndü ve midem bulandı. Kahvaltı yapmadan gidince resmen rengim attı ten rengim sarı ya döndü. Eve geri döndüm. Bugün kahvaltıdan sonra gittim normal sporumu yaptım cok şükür. Sabah tartıldım 63 kilo olmuşum yarın sabah tekrar tartılcam. Üc hafta icinde 3 kilo bence az zor kilo veren bir bünyem var demek. Kilo almaya cok hevesli vermeye gelince pek cimri

aç karna spor çok kötü oluyor, böyle zamanlarda ben kahve içiyorum, sabahları mesela kalktıktan yarım saat sonra spor yapıyorum, hemen kahvemi içer başlarım, gürkan kubilay söylemişti, günde 2 kahve içersen, türk kahvesi ya da nescafe doping etkisi gösterirmiş.

gerçekten ben 1.5 saat cardio pilates çalışıyorum ama kahveyi içince bir şey yememe gerek kalmıyor, hiç enerjisiz hissetmiyorm kendimi(1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe yapıyorum, içine 3 tatlı kaşığı nescafe atıyorum :KK53:)

bugünde her zamanki gibi toplam sporum 2 saati tamamladı :KK34: 1 hafta oluyor yarın ölçülerimi alsam mı ki, erken mi :44:

aç karna spor çok kötü oluyor, böyle zamanlarda ben kahve içiyorum, sabahları mesela kalktıktan yarım saat sonra spor yapıyorum, hemen kahvemi içer başlarım, gürkan kubilay söylemişti, günde 2 kahve içersen, türk kahvesi ya da nescafe doping etkisi gösterirmiş.

gerçekten ben 1.5 saat cardio pilates çalışıyorum ama kahveyi içince bir şey yememe gerek kalmıyor, hiç enerjisiz hissetmiyorm kendimi(1 kupa light sütle yapılmış şekersiz nescafe yapıyorum, içine 3 tatlı kaşığı nescafe atıyorum :KK53:)

bugünde her zamanki gibi toplam sporum 2 saati tamamladı :KK34: 1 hafta oluyor yarın ölçülerimi alsam mı ki, erken mi :44:

canım ölçü günü burda zaten yarın ölçülerini al elmaşekerim tatilden gelince yazar :KK34:
sen hangi cardio platesi yapıyosun ?

kk'nin en güzel hatunlariiiiii, ben geldimmmm :)

güzel bi tatilden sonra buraya girmek ne kadar güzel geldi bana.. tatil güzel gecti ama burayi cok özledimmmm :KK43:
ama bomba gibi geldimm, harika bi tatildi.. merak etmeyin ben iyiyim, biber gazi yemeden geldim cok sükür :))
hersey harikaydi, tek sorunum sporu cok aksattim..
otelde fitness salonu var dediler ama kaldirmisler :KK47::KK47: biz geldigimizde yoktu.. o yüzden sporumuzu ancak bol yürüyüslerle yaptik.. hic taksiye binmedik, ara sira tramvaya bindik o kadar :)) günde abartmadan 20 km yürüyorduk.. otelimiz fatih, laleli'deydi taa besiktasa hatta ortaköye kadar yürüyüs yapmisligimiz var yanii :))

her yeri gezdik.. topkapi sarayi, sultanahmet camii, ayasofya, yerebatan sarnici, kapali carsi, misir carsisi (fitoform cayini aldim bu arada), gülhane park, ortaköy, besiktas meydanin orasi, miniatürk(süper bisey yapmislar), pierloti, forum istanbulda turkuazoo, büyük adaya gittik fayton turu bile yaptik, bogaz turu, cemberlitas hamamina gittik, galata köprüaltinda nefis balik yedik, aquapark'a gittik.. yani bi taksime gitmedik, orayada giderdik aslinda ama istemedik :)) bide rumelihisari vardi merak ettigim, onuda bosver dedi esim en son :)) son 2-3 gün otelde dinlendik, coook yorulduk cünkü :))

sizler nasilsiniz?? yazdiklarinizi okuduguma göre sporunuzu hic ihmal etmemissiniz.. fndkkrdu'cum benim hakkinda güzel seyler yazmis, ayy seni cok özlemissim yaa :KK17::KK17::KK16::KK16: burayada sahip cikmissiniz cok tesekkür ederim :)) müzeyyencim biraz ihmal etmis sanki, ama yinede pilates yapmis bi ara diye okudum.. insallah devam ediyorsundur.. bu arada gözlük sana kesinlikle yakisiyordur, böyle fistik gibi bi hatuna gözlükmü yakismayacak, hem bende gözlük kullaniyorum ama günlük icerisinde degil, sadece araba sürerken veya bilgisayara, tv'ye baktigimda kullaniyorum :)) hem hosuna gitmiyorsa lens'de takabilirsin, bende alerji oldugu icin 1-2 sene sonra biraktim.. esim beni gözlükle daha cok begendigini söylüyor, daha bilgili, daha entellektüel görünüyormussum:KK52::KK52:

yeni gelenlerde var buraya, okadar sevindimkiiiii.. hepiniz hosgeldinizzzz :)) ayrintili olarak size cevap yazamiyorum suan cünkü is yerindeyim. eve geldigimde ölcülerinizi listeye alirim :KK66:)

spor yapanlar arasinda gözüme carpanlar bi fndkkrdu, fmk ve thebeauty oldu.. masallah hepiniz güzel sporlar yapmissiniz, resmen vicdanim sizladi sizi okuyunca, ben orda löpür löpür yerken yemekleri siz burda istikrarli bi sekilde sporunuzu yapmissiniz..

dogru anladiysam bebaa ve betrayalcimin sinavlari oldugu icin spor yapamiyorlar.. tatile girer girmez baslarsiniz sporunuza hic dersinizi, sinavlarinizi aksatmayin.. fndkkrdumda sinava calisiyor galiba.. Hepinize zihin acikliyi ve bol sabir diliyorum.. sinav günlerim hala kabusuma girer, hic sevmezdim cok stres yapardim, o yüzden sporunuzu aksatmanizi cok iyi anliyorum :KK66: gerci fndkkrdu dahada hirslanmis, spora daha cok baglanmis, kiz sen asikmi oldun spora, resmen bagimli olmussun masallah :nazar:

cok yazmissin ya okurmussunuz bilmiyorum, yazmayi özlemissim galiba :))
bu 2 gün spor yapamiyacam, malum yeni döndüm tatilden, evi toparlayip camasirlari yikamam lazim, evi kökten temizlemezsem rahatlamicam :KK52: 10 günde ne toz birikmistir.. camasir desen 2 bavul dolusu kirlimiz var :KK53::KK53: bugün evi halledip yarin camasirlara girisecem.. o yüzden spor salonuna carsambadan ihtibaren baslayacam.. bomba gibi geldimmm :)

canım benim sen elmaşekerimi görmeliydin oda aynen o resimdeki kadın gibiydi şimdi benden bin kat ince maşallah 3 ayda inceldi hemde sporla herşey olur merak etme :KK34:

ayy fndkkrdummm beni örnek olarak kullanman cok hosuma gitti:KK17::KK17: kizardim simdi.. halbuki sen kendinden örnek versen daha etkili olur cünkü harika sonuclar elde ettin :KK66:)

Çok merak ettim, görmek isterim onu da.
Çok da heyecanlandım :) Olabileceğine inanıyorum günden güne :)

canim benim hosgeldin aramiza, istedigin zaman arkadas teklifi edip resimlerime bakabilirsin.. burda hepimiz birbirimize destek verdikmi yapamayacamiz sey yoktur inanki :KK66:

Başlayalı iki gün oldu henüz. 95.5 olmuş kilom, tam bir kilo gitmiş.
Göbek ve belden birer cm incelmişim. Diğer ölçülerim aynı :)
Kalça: 116
Göbek: 121 --> 120
Bel: 116 --> 115
Kol: 33
Bacak: 63
Kilo: 96.5 --> 95.5

tebriklerr canim, insallah devami gelir :KK66: seni listeye aldim bu arada..

Günaydın arkadaşlar;

Bu sabah ölçülerimi aldım. Kalçayı unutmuşum ama :KK50: Onu da yarın eklerim artık.

Göğüs:96
Bel:83
Göbek:92
Üst bacak:59
Kol:32

Ben tam gaz eliptiğe devam kızlar. Hergün 40 dakika-320 kcal şeklinde. Haftaya size bahsettiğim Murat Bür'ün cd sine başlayacağım. Bu arada hala iş yerinden birine gösteremedim. Kopyalayabilirsem masaüstüne size de yollayacağım.

Çok öpüldünüz :KK54::KK54::KK54:

hosgeldin aramiza canim, seni listeye aldim ama kalcayi yazmamissin onuda bi ara yazarsan tam olacak :KK66: bu arada güzel spor yapiyorsun gözümden kacmadi :KK34:

Bacak: 67
Kol: 33
Bel: 107
Göbek: 120
Kalça: 117

Mezuram alındıktan sonra gerçek ölçülerim bunlar. Ay baya kocaman, baya korkunç :KK52::KK52::KK53::KK53:

Canim bel birden inceldi :)) Allahtan mezura almissin, yoksa hep yanlis ölcülere göre gidecekmissiz :KK14: hiiiiiiic okadar kocaman kocaman görünmüyo ölcülerin, bence abartiyorsun canim :) benim kalcamda 113 santimdi göbek ise 98 santim, kolum 33 santimdi.. yani baslangic icin normal.. o yüzden moralini bozma, yoksa sporuna konsantre olamazsin.. sadece ne olur sporu hayatindan eksik etme.. löpür löpür gitsin yaglarrrrrrr :))

benim dun nedense cok uykum vardı cok bisey yapamadım.

salona gittim yarım saat bir de evde abs of steel yaptım. kac gundur squat yapamıyorum :KK43: ama başlicamm..

dun bacagımı ölçmeyi unutmusum,

Gögüs Bel Göbek Kalca Üst bacak Üst kol
85 71 84 90 ölçmeyi unuttum :) 24

cok güzel incelmissin canim, degisiklikleri listeye yazarken farkettim :)) bence harikasinnnn :)) böyle devamm

Ay anneme ablama elmasekerimi gosterdim sasirdilar . Masallah vallahi elmasekerim baya suzuldu darisi bizim basimiza. Gelsin oda artik cok ozledim :KK43:

ayyy annene ablana benden kocaman kocaman öpücükler, selamlar :KK16::KK16: süzülmüs diyene bak hele, canim sende harika inceldin ve hala devam ediyorsun mavisim mavisim :KK66:)

listeye yazdim canim.. agirlikla calisirsin normal, canim sakin birakma cünkü zamanla kas yaptikca ordaki yaglarin gitmesi daha da kolay olucak ve daha sIkI olucaklar.. eger orada kas yapmazsan yaglar hic gitmez, o yüzden koldan vermek cok zordur.. :KK66:)

Günaydın. Ben herhalde tartımı camdan atacağım beni hasta ediyor

spor yaptigimiz zaman kiloda artis olmasi normal canim eger moralin o yüzden bozulduysa.. cünkü kas yapiyorsun ve kas yagdan daha agir.. ben o yüzden tartilmiyorum hic, tartilsam bile 2-3 haftada bir yapiyorum, oda sadece meraktan, cünkü tartida artisin sebebini kimse bilemez.. suyu fazla ictiysende, ödem olduysada, kas yaparsanda, fazla yesende, yemesende tartida artis olabilir.. :))

Son düzenleme:
Elmasekerimmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

Hoşşgeldinnn kuuzummmmmm:KK16::KK16::KK16:
Biber gazı yememene çok sevindimm:KK54::KK54:
gözlük yorumların için çooooook teşekkür ederim.:KK16::KK16:
bende iş yerimde ve evde takıyorum. dışarıda da güneş gözlüğü takıyorum keşke onuda numaralı alsaymışım. çok pişmanım şuan.:26:
bence sana da yakışıyodur da sende benim gibi yakıştıramıyosundur :KK34::KK34::KK34:

evet ben sporumu ihmal ettim. buraya da pek giremedim daha doğrusu nete hiç giremedim ewe gidince de yattım uyudum hemen.
platesime ara ara devam ediyorum canım :KK25::KK25::KK25:

ayyy çok mutlu oldum ya gelip tekrar yazmana.
inan hesaplıyodum ne zaman gelck bu kız 2 hafta oldu nerdeyse diye :KK9::KK9:

X