Aile Planlaması Spiralle Hamile Kalan Var mıı?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bide ben şunu merak ediyorum spiral hangi durumlarda kaydı sizlerde. Sadece adet gecikmesi ile mi anladınız hamile olduğunuzu
Valla ben anlamadim saglik ocaginda taktirmistim ya ebeden ya benden kaynaklandi taktirdiktan 3 ay sonra hamile kaldim eltimde de var hatta o demisti taktir diye onunki 10 yildir duruyo hic bisey yok hatta cikartip yenisen taktirdi o...hamile oldugumuda adet gecikti oyle anladim

Arkadaşlar bende 5 yıldır spiralle korunuyorum ama bu ay 10 gün geciktim 5 gün geçince test yapmıştım negatifti adetim hep düzenlidir ama mevsimsel dir diye üzerine düşmedim dün pembe leke geldi bugün hicbir şey yok pazartesi hastaneye gidecegim ama böyle olup hamile olan varmı aramızda

Arkadaşlar bende 5 yıldır spiralle korunuyorum ama bu ay 10 gün geciktim 5 gün geçince test yapmıştım negatifti adetim hep düzenlidir ama mevsimsel dir diye üzerine düşmedim dün pembe leke geldi bugün hicbir şey yok pazartesi hastaneye gidecegim ama böyle olup hamile olan varmı aramızda
Ben bugun kaydıgını ogrendım🤦🏻‍♀️ Ve mide bulantım var 1 haftadır spirali çıkarttı dr.Boncuklu spiral önerdi dr 😐

Hakkınızda hayırlısı olsun benim mevsimsel gecikme olduğu çıktı 😊 Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba ne tür belirtileriniz oldu bende 2.5ay önce taktırdım 40ta doktora gittim bir sıkıntı yok dedi ama adetim 11gun gecikti 2gun önce idrar testi yaptım negatif tereddütte kaldım bakır sprail taktırdım

Hayirli olsun bende evliligmin basinda spiral taktircakdim ki doktorum bosuna takma demisti hamilelige engel olmuyor diye uyarmisti. Cok nadirde görülse %100 koruma saglamiyor. Simdi 3 sene gecti hamile kalamiyorum pko yüzünden 🤷‍♀️ keske bende böyle kazayla hamile kalabilsem aldirmak elbette günah ama eger hamileligin saglikli ilerlemezse mecburen alicaklardir spiral takili eger kendiliginden düsük olursa belki gerek kalmayabilir belkide cok saglikli bir bebek olucak bilemezsinki detayli bir muayene şart hamileligin ilerlemeden bi karar vermen gerekebilir bebek büyücek sonucta ve icinde spiral var ..

Back