Merhaba, buraya uzun süredir mesaj yazamıyordum. hamileliğimin ilk 4 ayı çok zor geçti inanılmaz mide bulnatıları ile boğuştum yeni yeni düzeliyorum.
bu hafta bir kızım olacağını öğrendim isteyen herkesin sağlıkla en kısa sürede bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.
sizinle ilgili diyeceklerime gelince, öncelikle enfeksiyon gerçekten ciddi bir sorun ve çoğu zaman çok dirençli olabiliyor uygun ilaç ve tedaviyi bulmak zaman alıyor ben de kaç ay antibiyotik kullandım her ay geçer gibi oldu ama sonra artarak tekrar başladı sonunda enfeksiyon rahim ağzında yara denen erozyona sebep oldu. bunu da kriyoterapi denen yöntemle dondurarak tedavi ettiler ancak ondan sonra iyileşebildim. ama enfeksiyon hemen tüpleri tıkayacak diye birşey yok o noktaya gelmesi için çok uzun yıllarca enfeksiyonlu yaşamak tedavi ettirmemek gerekiyor. bana dondurma işlemini yaptıktan sonra kontrol zamanında herşeyin düzeldiğini söyledi doktorum. tüp filmine falan gerek görmedi. en güzeli doktor yönlendirmesiyle enfeksiyonu tedavi ettirmek. tüplerin falan hemen tıkanacağını ve tüp filmine gerek kalacağını hiç sanmıyorum. hatta umarım şimdiye iyileşmiş ve bebeğini bekliyorsundur. sevgiler... şunu tüm kadınların bilmesi gerektiğini düşünüyorum. ay içerisinde yumurtlama zamanına yakın dönemlerde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntı dışında bir akıntınız varsa mutlaka doktora gidip tedavi ettirin asla normal olduğunu düşünmeyin.