- 10 Mayıs 2008
- 174
- 1
- 116
- Konu Sahibi superisi663
-
benm görumcemde hemen spirali aldırmıstı şimdi agustısta bir yasnda olacak zehir gibi oglu var. Sen bi prof yada docente git biraz görmus gecırmiş olsunlar
spirali çıkartırlarken bebeğe zarar gelmesinden korkuyorum....
Tatlım spiral kalırsa daha büyük risk.. Çıkarttıktan sonra düşük ihtimalin tabi yüksek ama tevekkül olmak lazım biraz da nasip...
Çok zaman olmuş yazalı ama ne oldu sonra? Sonu gelmemiş olanların? Bebişiniz sağlıkla geldi mi dünyaya?merhaba arkadaşlar okadar kötü bir durumdayımki bir kızım birde 21 aylık oğlum var geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hemde spiralle şoklardayım ne yapıcamı bilmiyorum oğlum daha ufak internettede çok kötü şeyler okuyorum spiralle hamile kalanların başına gelenlerle ilgili bebek sakat olabiliyormuş spiral bebeğe yapışabiliyormuş çok kararsızım aldırırsam günah oldugunu biliyorum ne yapıcamı bilemiyorum benim gibi olanlar varsa bana yardımcı olsun lütfennnn..........
bende çook merak ettimmÇok zaman olmuş yazalı ama ne oldu sonra? Sonu gelmemiş olanların? Bebişiniz sağlıkla geldi mi dünyaya?
?evet bende spirali çıkartıyım diyorum ama riskler beni korkutuyor bu hayatımda verilmesi gereken en zor kararlardan biri allah hepimizin yardımcısı olsun.....
merhaba arkadaşlar okadar kötü bir durumdayımki bir kızım birde 21 aylık oğlum var geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hemde spiralle şoklardayım ne yapıcamı bilmiyorum oğlum daha ufak internettede çok kötü şeyler okuyorum spiralle hamile kalanların başına gelenlerle ilgili bebek sakat olabiliyormuş spiral bebeğe yapışabiliyormuş çok kararsızım aldırırsam günah oldugunu biliyorum ne yapıcamı bilemiyorum benim gibi olanlar varsa bana yardımcı olsun lütfennnn..........
spraille mı kaldınız sizdeCanım benimde 34 aylık ve 18 aylık iki kızım var ve 9haftalik spiralle hamileyim bende kürtaj olmak için
Ameliyathane kapısından dondum doktorum bir problem olmadıgını söylüyor bir sıkıntı yok çok sukur
Ben bir dönem hormonlusunu kullanıyordum.Hormonlu olanı biraz tehlikeli olabilirmiş ama diğerinin hiç bir zararı yok diye biliyorum. Hatta elinde tutup doğan bebek fotoları vardı nette görmüştümmerhaba arkadaşlar okadar kötü bir durumdayımki bir kızım birde 21 aylık oğlum var geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hemde spiralle şoklardayım ne yapıcamı bilmiyorum oğlum daha ufak internettede çok kötü şeyler okuyorum spiralle hamile kalanların başına gelenlerle ilgili bebek sakat olabiliyormuş spiral bebeğe yapışabiliyormuş çok kararsızım aldırırsam günah oldugunu biliyorum ne yapıcamı bilemiyorum benim gibi olanlar varsa bana yardımcı olsun lütfennnn..........
Merhaba bundan 10 yil once beninde basima ayni sey geldi spiralle hamile kaldim kaymis meger hic farketmemisim hemen doktora gidip cikarttim biraz kanama oldu o kadar sorun olmadi simdi kizim 10 yasindamerhaba arkadaşlar okadar kötü bir durumdayımki bir kızım birde 21 aylık oğlum var geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hemde spiralle şoklardayım ne yapıcamı bilmiyorum oğlum daha ufak internettede çok kötü şeyler okuyorum spiralle hamile kalanların başına gelenlerle ilgili bebek sakat olabiliyormuş spiral bebeğe yapışabiliyormuş çok kararsızım aldırırsam günah oldugunu biliyorum ne yapıcamı bilemiyorum benim gibi olanlar varsa bana yardımcı olsun lütfennnn..........
belirtilerinz neydi normal hamilelik gibi adetiniz mi geciktiMerhaba bundan 10 yil once beninde basima ayni sey geldi spiralle hamile kaldim kaymis meger hic farketmemisim hemen doktora gidip cikarttim biraz kanama oldu o kadar sorun olmadi simdi kizim 10 yasindainsallah bisey olmaz korkmayın
Evet adet gecikti 3 gun test yaptim ve pozitifbelirtilerinz neydi normal hamilelik gibi adetiniz mi gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?