• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spirale rağmen...!

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
bebeğim 3 aylıkken spiral taktırmıştım.. şimdi 11 aylık... geçen gün adetimin gecikitğini farkettim ve test yaptım.. sonuç pozitif çıktı.. hamileydim.. doktora gittim ultrasondan baktı, spiral kaymış dedi.. bebeğin durumu iyi... 6 haftalıkmış.. eşimle sevindik ama çok şaşırdık.. çünkü hiç beklemiorduk.. açıkcası oğlum 3 yaşına geldiğinde kardeş istiorduk.. şimdi bebeğim doğduğunda oğlum 1,5 yaşında olacak.. yani en zor zamanı ki oğlum da uslu bi çocuk deil zaten.. kısacası bu durumda olan arkadaşlar var mı? zorlandınız mı? veya bir yakınının başına gelmiş olan.. etrafımda yardım etcek kimse yok.. Allah sabrını da verir, biliorum ama yine de gözüm korkuyo ne yalan söliyim.. durumum çok mu kötü yoksa moral bulacak bazı durumlar var mı :sinifsinif:

Canım benim hayırlısı olsun... aldırmayı aklından bile geçirme bi kaç tanıdığımın başına gelmişti bu durum onlarda çok kararsız kaldı ama doğuruncada ne kadar doğru bir karar verdiklerini anladılar.Bende şuan 38 haftalık hamileyim keşke kendime güvensemde fazla ara vermesem die düşünüyorum çünkü az yaş farkı olunca çok farklı bir dialog oluyor kardeşler arasında ayrıca 2. hamilellik ilk hamilelik kadar zor geçmiyor der tecrübeli anneler Allah kolaylığını verir inş...

evli değilim ama bu konular beni çok korkutuyo en güvenilir yöntem ama o sipiral orda nasıl duruyo allahım içeri kayıyomuş bide kontrol etmek gerekiyomuş şimdi bu nasıl içeri kayıyo of off valla kadın olak ne zor şey yaa

bu arada bebek hayırlı olsun yaş farkı olmaması iyi bi anda büyürler sizde ilerde rahat edersiniz

hayırlısı olsun.benım ablam da 2.oğluna buyuğü 12 aylıkken hamıle kalmıştı.yani ikisinin arası 21 ay.kımse kolay olduğunu söyleyemez.yanında sureklı kadını olduğu halde çok zor oldu.ama doğan buyuyor mısali şimdi bırı 6 diğeri 7 yaşında.arkadaş oldular birbirlerine.ama büyük yeğenım kardeş gelmesinden çok etkılendı çok hırçın ve kıskanç oldu.huyu değişti resmen.ama gene de iyi ki varlar.

canım aldırmayı kesinlikle düşünmem zaten.. çok karşıyım..ben önlemimi almıştım ama kısmet.. bunda da vardır bir hayır... ağır kaldırmışım galiba.. ondan olur dedi doktor..

arkadaşım hayırlı olsun
benim teyzemin kızının başına geldi sipralle hamile kaldı sonra siprali çıkardılar bebek 4 aylıkken öldü karnında aldılar bebek hiç gelişmemiş bi tuhafmış siprali çıkarırken bebeğe zarar vermiş galiba dikkat et canım
senin sıprali çıkardımı dr

Allah kolaylık versin hepimize işallah. Benim 2 arkadaşım da sipiralle kaldı. Benim de 8 yaşında bir kızıkm ve 13 aylık bir oğlum var ve 4.5 aylık da hamileyim. Hiç kolay değil bebekle hamile olmak, dinlenmek de pek mümkün olmuyor ama kısmet artık sağlıklı olsunlar da. Ama anladığım kadarıyla siz 20 li yaşlardasınız, şimdi olması daha iyi ben 36 yaşında doğum yapıcam, Allah işallah hepimize kolaylaştırsın.

güzel dilekleriniz için tşkler arkadaşlar.. nagihan beni korkuttun canım ya.. dr geçen hafta spirali çıkarttı.. yani hamile olduğumu öğrendiğim gün. 6 haftalıktı o zaman.. böle durumu ilk kez duyuyorum, korktum açıkcası

korkutmak için değil canım ama bilmeni istedim inşallah seninki öyle olmaz ama ihmal etme konturollerini teyzemin kızı geç gidiyordu dr son konturolünüde aksatmıştı
allahım inşallah sağlıklı kucağına kavuşturur

Allah kolaylık versin cnm yardım edicek kimsen yokmu
gerçektende en zor zamanlarına denk geliyo ama Allah sabrını verir
sprailin kaymış dedin peki aldılarmı duruyomu :26::26:

Back