• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin hamileliğime karışması..

Aynen al bendende o kadar dün mesela en basit örneği mercimek köftesi yaptım eşim kayınpeder falan çok beğendi bu illaki birşey buldu daha yemeden sertmis bulguru fazla koymuşum mercimek az pişmiş ya bi ye once:) sonra kaç tane yesi sayamadım sonra ben dedim ki kadın cagiricam iste ev kötü bayadır temizlik yapamadım en son çamaşır suyu kullandım kanama oldu anneminde benden önceki hamileliği çamaşır suyu yüzünden düşmüş korktum daha kullanmadim çok şükür iyiyiz neyse iste bu diyor ki perdelerunde çok kirli falan ya ben söyledim zaten kirli diye ama illaki o da söyleyecek aman alıştım artık hiç mi hiç takmıyorum.

Ayyyy kendi yapmayı bilmez geline laf eder.
Benimki de herşeye bir kulp bulur ama kendisi yemek yapmayı da beceremez. Ben yabancı uyrukluyum,geçen sene aşure yapmak istedim,ilk defa da yapıyorum o zaman o da gelmişti ne alakaysa. Aşıreyi de o kadar beğendim ki ilk yapmama rağmen tam istediğim gibi olmuştu hanımefendi şuyu pişmemiş,buyu pişmemiş sanki biraz daha kalsaydı daha iyiydi gibi konuşup durdu. Eşim de çok beğendi annen beğenmedi olmamış diyor biraz daha pişmesi gerekiyormuş öyle diyor dedim,annesinin yanında hayatında kaç kez aşure yaptın anne gayet güzel olmuş bikerede sen yap bakalım nasıl olucak demişti :))) çok sinir bozuyorlar bişeyi de beğenmemezlik laf etmemezlik etme.
Evin de pisse pistir ne olacak olabilir.

Ayyyy kendi yapmayı bilmez geline laf eder.
Benimki de herşeye bir kulp bulur ama kendisi yemek yapmayı da beceremez. Ben yabancı uyrukluyum,geçen sene aşure yapmak istedim,ilk defa da yapıyorum o zaman o da gelmişti ne alakaysa. Aşıreyi de o kadar beğendim ki ilk yapmama rağmen tam istediğim gibi olmuştu hanımefendi şuyu pişmemiş,buyu pişmemiş sanki biraz daha kalsaydı daha iyiydi gibi konuşup durdu. Eşim de çok beğendi annen beğenmedi olmamış diyor biraz daha pişmesi gerekiyormuş öyle diyor dedim,annesinin yanında hayatında kaç kez aşure yaptın anne gayet güzel olmuş bikerede sen yap bakalım nasıl olucak demişti :))) çok sinir bozuyorlar bişeyi de beğenmemezlik laf etmemezlik etme.
Evin de pisse pistir ne olacak olabilir.
Aynen öyle kendilerini iyice birşey sanıyorlar insanın sinirleri yipraniyo artik. Pis derken hamileliğin zor geciyo ve çok ama çok hareketli bi oğlum var 15 ayının içinde hamilelik de aşırı zor olunca yemek ev işi artik bunaldim yetisemiyorum kimsem yok gelip laf yapacağına temizlesin yardım etsin o zaman ama o da yok tabiki aman salla daha önemli şeylerin var uğraşacak.

Aynen öyle kendilerini iyice birşey sanıyorlar insanın sinirleri yipraniyo artik. Pis derken hamileliğin zor geciyo ve çok ama çok hareketli bi oğlum var 15 ayının içinde hamilelik de aşırı zor olunca yemek ev işi artik bunaldim yetisemiyorum kimsem yok gelip laf yapacağına temizlesin yardım etsin o zaman ama o da yok tabiki aman salla daha önemli şeylerin var uğraşacak.

E çok normal hamileliğin kötü geçmese bile sürekli temizlik yapacak değilsin. Ben haftada bir yapmaya çalışıyorum gerçekten bir süre sonra bunalıyor insan. Evet laf edeceğine yardım et hamileyim bi desteğin olsun demelisin :) uyuz kaynana :))

E çok normal hamileliğin kötü geçmese bile sürekli temizlik yapacak değilsin. Ben haftada bir yapmaya çalışıyorum gerçekten bir süre sonra bunalıyor insan. Evet laf edeceğine yardım et hamileyim bi desteğin olsun demelisin :) uyuz kaynana :))
:) hiç yardım istemem çünkü insanlar görüyo ne kadar zorlandığımı o da görüyo içinden gelse yardım eder ama gelmiyo helms demiyo istenmeyen gelinim ben yabancı gelin derdi bana kayınpeder kızınca daha diyemedi bide hamile kalmasaydım çok erken niye yaptın sürekli aynı şey ilk söylediğimde seni döverim falan dedi kadin:) sonra kesinleşince aradım gözün aydın falan dedim kadın bana iyi b.k yedin dedi yaa daha ne bellim ben bu kadından yüzüne hiç bi zaman terbiyemden dolayı saygısızlık yapmam ama bende sevmiyorum sevmem de

:) hiç yardım istemem çünkü insanlar görüyo ne kadar zorlandığımı o da görüyo içinden gelse yardım eder ama gelmiyo helms demiyo istenmeyen gelinim ben yabancı gelin derdi bana kayınpeder kızınca daha diyemedi bide hamile kalmasaydım çok erken niye yaptın sürekli aynı şey ilk söylediğimde seni döverim falan dedi kadin:) sonra kesinleşince aradım gözün aydın falan dedim kadın bana iyi b.k yedin dedi yaa daha ne bellim ben bu kadından yüzüne hiç bi zaman terbiyemden dolayı saygısızlık yapmam ama bende sevmiyorum sevmem de

Terbiyesizmiş ya. Allah sabır versin. Kendi ayıbı boşver hiç takma onu kafana mesafeni koy bence.

belki dert değil ama artık kv nin saçmalıklarından bıkmış vaziyetteeyim.
Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))
Tam geri zekalıymış kaynanan. Bebek doğunca daha da uğraştıracak seni. İnşallah kocan aklı başında insandır.

Hamile olunca daha da sinirli oluyo insan takiyo kafaya ben adeta düşman olmuştum kv e :D ariyodu acmiyodum mesaj atiyodu cevap vermiyodum :işsiz:sonra yaziyodum isim var her dk telefonu alamıyorum elime :KK34:die :rolleyes:

Hamile olunca daha da sinirli oluyo insan takiyo kafaya ben adeta düşman olmuştum kv e :KK70: ariyodu acmiyodum mesaj atiyodu cevap vermiyodum :işsiz:sonra yaziyodum isim var her dk telefonu alamıyorum elime :KK34:die :rolleyes:
Evet insan sevmeyince haliyle daha çok gözüne batıyor hamilelikte. Allahtan beni arayıp sormuyor :))

Cok abartmissiniz he deyip gecin heveslenmis kadin iste. Kotu bir sey yaptigi yok.

Terbiyesizmiş ya. Allah sabır versin. Kendi ayıbı boşver hiç takma onu kafana mesafeni koy bence.
Tek kötü yanım ters davranamam kimseye ya kıramam mezara koymaya çalışıyorum ama olmuyo zaten eskisi gibi pek gelip gitmiyo gelince iste yapacağını yapio hiç birsey yok ona gore normal herşey yani üzülen kafaya takan benim iste

Tek kötü yanım ters davranamam kimseye ya kıramam mezara koymaya çalışıyorum ama olmuyo zaten eskisi gibi pek gelip gitmiyo gelince iste yapacağını yapio hiç birsey yok ona gore normal herşey yani üzülen kafaya takan benim iste

Aynı durumdayız valla :) görüşmüyorum sık ama görüştüğümde de yapacağını yapıp beni sinir edecek birşey buluyor. Bir yere kadar sabredebiliyorsun zaten sonra gerçekten tahammül kalmıyor. Anlıyorum seni yani.

Aynı durumdayız valla :) görüşmüyorum sık ama görüştüğümde de yapacağını yapıp beni sinir edecek birşey buluyor. Bir yere kadar sabredebiliyorsun zaten sonra gerçekten tahammül kalmıyor. Anlıyorum seni yani.
Bende seni anlıyorum inan ki zor:) hiç aldırış etmemek daha iyi biraz patavatsız zaten esim de der sürekli bosver takma diye

Back