- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.937
- 298
Aynen al bendende o kadar dün mesela en basit örneği mercimek köftesi yaptım eşim kayınpeder falan çok beğendi bu illaki birşey buldu daha yemeden sertmis bulguru fazla koymuşum mercimek az pişmiş ya bi ye once:) sonra kaç tane yesi sayamadım sonra ben dedim ki kadın cagiricam iste ev kötü bayadır temizlik yapamadım en son çamaşır suyu kullandım kanama oldu anneminde benden önceki hamileliği çamaşır suyu yüzünden düşmüş korktum daha kullanmadim çok şükür iyiyiz neyse iste bu diyor ki perdelerunde çok kirli falan ya ben söyledim zaten kirli diye ama illaki o da söyleyecek aman alıştım artık hiç mi hiç takmıyorum.
Ayyyy kendi yapmayı bilmez geline laf eder.
Benimki de herşeye bir kulp bulur ama kendisi yemek yapmayı da beceremez. Ben yabancı uyrukluyum,geçen sene aşure yapmak istedim,ilk defa da yapıyorum o zaman o da gelmişti ne alakaysa. Aşıreyi de o kadar beğendim ki ilk yapmama rağmen tam istediğim gibi olmuştu hanımefendi şuyu pişmemiş,buyu pişmemiş sanki biraz daha kalsaydı daha iyiydi gibi konuşup durdu. Eşim de çok beğendi annen beğenmedi olmamış diyor biraz daha pişmesi gerekiyormuş öyle diyor dedim,annesinin yanında hayatında kaç kez aşure yaptın anne gayet güzel olmuş bikerede sen yap bakalım nasıl olucak demişti :))) çok sinir bozuyorlar bişeyi de beğenmemezlik laf etmemezlik etme.
Evin de pisse pistir ne olacak olabilir.