• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin hamileliğime karışması..

fena coşkuya gelmiş. okuyunca imdaat diye kaçardım heralde ben olsam Allahtan benim kvalde çalışıyor.

Benimki malesef tüm gün tv karşısında oturuyor. Bütün gün böyle geçiyormuş. Sanırkö boş kaldığından beni görünce bana sarıyor. Kırmiyim dedikçe de üstüme geliyor. Çirkef de olamıyorum hep kırmiyim üzülmesin diye geçiştiriyorum ama yok.

belki dert değil ama artık kv nin saçmalıklarından bıkmış vaziyetteeyim.
Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))
canınızı sıkmak istemem ama bunlar başlangıç eşiniz araya girsin yoksa önüne geçemezsiniz saçmalıkların

canınızı sıkmak istemem ama bunlar başlangıç eşiniz araya girsin yoksa önüne geçemezsiniz saçmalıkların

Kv yüzünden de eşimle gerilmek dahi isteyorum. Zaten bi göriym bütün enerjim değişiyor ertesi gün gergin dolaşıyorum. O da farkında annem sana iyi gelmiyor diyor ama hiç görüşmesem de olmaz yanlız yaşıyor diye vicdan azabı çekiyorum. Kimsesi de yok bi aktivitesi de yok. Tek aktivitesi benim sanırım :KK70:
Yani bana sarmak. Ayda 1 filan gider gelirim o da aynı şekilde en fazla ayda 2 kez görürüz birbirimizi uzakta değil ama ben mesafe koydum iyice arama. O gün için de eşimi karıştırmaya gerek duymuyorum:cool:

Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))
Yerinde olsam bende onunla ugrasirdim uğraşmaktan zevk almaya bak mesela

Ay gözüküyor mu dediğinde gülerek kinayeli bı şekilde sana bakayım ne gerek var sen de ay gibisin de

Bende çok yaşadım böyle şeyleri benim uyumama bile karisirdi yan yatma düz yat filan en son dedim Dr a bile sordum hem sen 2 çocuk buyutmussun ben 3 ben daha kidemliyim senden dedim gülerek karissada fazla usteleyemigor artık hemen lafını veriyorum ona fırsat bırakmadan sen alay eder şekilde her gittiğim yerde ay ara

Herkesin yanında onun sana söylediğini şöyle kaynanan yanındayken ay arıyorum annem öyle bak dedi filan de senin dalga gecmene gerek kalmaz millet alay eder belki bırakır

Kv lerin hepsi mı aynı olur pesss :))
Öğrenince bi süre trip attı sonra doğuma kadar
Oturma yat bebek sıkılır ölür
Hiç dikkat etme... Da evlenirken zayıftı şimdi kiloly
Abdest alırken ayağını kaldırma sıkışır ölğr
Hiç heveslenme normal doguramazsın

Bu ve buna benzerleri gectim. Normal doğurdum bu sefer onu da beğenmedi. Normal doğum ne ki sezaryen cok zor dedi. Ha bi de o cok dua etmiş o sayede normal doğurmuş.
Bu sefer bebek büyümğyora basladı. İki aylık bebek basması gerekirmiş. Bilmem kimin bebeği aynı ayda doğmuş bunun üç katıymışş ooo anlatsam roman olur. Sonunda çığırından cıktı ve olay oldu

Dişle doğsa zaten uzmanlar dişlerini çekiyor sağlık açısından iyi değil. Söyleyince aa ne alakası var dr lar ne biliyor diyor :işsiz:
Doktorlar bilmiyosa hastalandiginda doktora gitmesn o zaman
Allah sabır versin bişey diyemedim

Yaaa iyyy tipik benim kv. Her şeyi o bilir, o doğrudur, bir kere benim vesilemle gittiği yeri bile ben biliyorum diye iddia eder, eşimin ayağında ki çoraba kadar laf eder niye inceymiş felanmış ben sıcaktan derim kendisi yok stresten hep bu çocuğun ayakları yanıyor der. Allahım böyle bazen konuşurken sesi kesilsin bir daha çıkmasın istiyorum. O yüzden olabildiğince görüşmüyorum. :KK64:

Öğrenince bi süre trip attı sonra doğuma kadar
Oturma yat bebek sıkılır ölür
Hiç dikkat etme... Da evlenirken zayıftı şimdi kiloly
Abdest alırken ayağını kaldırma sıkışır ölğr
Hiç heveslenme normal doguramazsın

Bu ve buna benzerleri gectim. Normal doğurdum bu sefer onu da beğenmedi. Normal doğum ne ki sezaryen cok zor dedi. Ha bi de o cok dua etmiş o sayede normal doğurmuş.
Bu sefer bebek büyümğyora basladı. İki aylık bebek basması gerekirmiş. Bilmem kimin bebeği aynı ayda doğmuş bunun üç katıymışş ooo anlatsam roman olur. Sonunda çığırından cıktı ve olay oldu
Resmen seni deli etmek için uğraşmış. Kv me çok benziyor :) Kimseye kulak asmamak gerek ama elimizden gelmiyor o da ne yazık ki..

Ayy Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan çemkirmiştim herhalde. Ne iyisiniz. Ama engel olun lütfen sınırını bilsin yoksa kızınız doğunca daha beter olur. Görümcenizin kızını ne hale getirmişler yazık çocuğa. Aynısını size de yapar maazallah. Emzirmene giydirdiğine her şeye karışır. İşte o zaman lohusa kafasıyla boğarsınız kadını falan neme lazım :deli:

Yaaa iyyy tipik benim kv. Her şeyi o bilir, o doğrudur, bir kere benim vesilemle gittiği yeri bile ben biliyorum diye iddia eder, eşimin ayağında ki çoraba kadar laf eder niye inceymiş felanmış ben sıcaktan derim kendisi yok stresten hep bu çocuğun ayakları yanıyor der. Allahım böyle bazen konuşurken sesi kesilsin bir daha çıkmasın istiyorum. O yüzden olabildiğince görüşmüyorum. :KK64:

Bende aynı şekilde olabildiğince görüşmüyorum :) en güzeli de o zaten. Ellerinden gelse oğullarının turşusunu kurarlar.

Ayy Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan çemkirmiştim herhalde. Ne iyisiniz. Ama engel olun lütfen sınırını bilsin yoksa kızınız doğunca daha beter olur. Görümcenizin kızını ne hale getirmişler yazık çocuğa. Aynısını size de yapar maazallah. Emzirmene giydirdiğine her şeye karışır. İşte o zaman lohusa kafasıyla boğarsınız kadını falan neme lazım :deli:

:) :) haha şimdi aklıma geldi bak. Bana oğlunun eşimin yani bebeklik kıyafetini getirdi,geçenlerde de konusu açıldı ilk doğduğunda onu giydirirsin diye sıkıştırdı laf arasına:)) karışır valla kesinlikle terslemem lazım en kısa zamanda :)) ah ah şu kalbi kırılmasın diye sustuklarım içimde oatlayacak. Ve o kadar şey yapmasına rağmen hala yaşlı üzülür şekeri çıkar filan diye bir sürü senaryo yapıp susuyorum ama ne gerek var dimi :bicak:

Yerinde olsam bende onunla ugrasirdim uğraşmaktan zevk almaya bak mesela

Ay gözüküyor mu dediğinde gülerek kinayeli bı şekilde sana bakayım ne gerek var sen de ay gibisin de

Bende çok yaşadım böyle şeyleri benim uyumama bile karisirdi yan yatma düz yat filan en son dedim Dr a bile sordum hem sen 2 çocuk buyutmussun ben 3 ben daha kidemliyim senden dedim gülerek karissada fazla usteleyemigor artık hemen lafını veriyorum ona fırsat bırakmadan sen alay eder şekilde her gittiğim yerde ay ara

Herkesin yanında onun sana söylediğini şöyle kaynanan yanındayken ay arıyorum annem öyle bak dedi filan de senin dalga gecmene gerek kalmaz millet alay eder belki bırakır
Aya baktım seni gördüm sana baktım ayı gördüm derse arkadaş belki alınır gelmez :D çok komik yahu. Al bunun tiplemesini yap işte ekranlarda

:D :D tövbe ya rabbim ya bi tane de bende var kız olmasını bilmesine rağmen neydi cinsiyeti diyodu ismini bin kere söyledim her görmesinde sorardı kız biliyor ama erkek kıyafeti bakardı ben bise demiyodum genelde eşim cevapları verirdi :D allah yardımcın olsun

Ilk bebeğim kız ikinci erkek bi kere bi akrabası sordu ben hamileyken kaynanama sence ne olcak cinsiyeti die erkek dedi bende dedim sen ilki de öyle hissediyodun ne oldu die bibozuldu :D

:KK70: :KK70: tövbe ya rabbim ya bi tane de bende var kız olmasını bilmesine rağmen neydi cinsiyeti diyodu ismini bin kere söyledim her görmesinde sorardı kız biliyor ama erkek kıyafeti bakardı ben bise demiyodum genelde eşim cevapları verirdi :KK70: allah yardımcın olsun

:):) hey Allahım ya kv lerin gelinleriyle niye yarışa girdiğini anlamıyorum.
Amin,çok değil kısa süre sonra kv me patladım en sonunda konusu açarım :bicak:

Ilk bebeğim kız ikinci erkek bi kere bi akrabası sordu ben hamileyken kaynanama sence ne olcak cinsiyeti die erkek dedi bende dedim sen ilki de öyle hissediyodun ne oldu die bibozuldu :KK70:
Erkeğe odaklanmaları da saçma. Erkek erkek diye diretti sürekli. En sonunda eşime uyar yoksa kalbini cidden bozucam görüşmicem dedim. Uyarmış olmalı ki bidaha kız dedikten sonra laf etmedi o konuya :)

:):) hey Allahım ya kv lerin gelinleriyle niye yarışa girdiğini anlamıyorum.
Amin,çok değil kısa süre sonra kv me patladım en sonunda konusu açarım :bicak:

O sen ne diyosun ben ilk evlendigim yıl kıyafet yarısına giryodu benle normalde takmayan kadın beni görünce assolist kesiliyodu:D

O sen ne diyosun ben ilk evlendigim yıl kıyafet yarısına giryodu benle normalde takmayan kadın beni görünce assolist kesiliyodu:KK70:
Kıskançlıktan hep bunlar :) hayır çocuğunu ondan saklayacak değiliz çalacak değiliz :) ilk aylar ilk seneler kv nin kıskançlık tripleriyle uğraştım bende. :KK53:

Back