belki dert değil ama artık kv nin saçmalıklarından bıkmış vaziyetteeyim.
Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))