• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin hamileliğime karışması..

Ilk bebeğim kız ikinci erkek bi kere bi akrabası sordu ben hamileyken kaynanama sence ne olcak cinsiyeti die erkek dedi bende dedim sen ilki de öyle hissediyodun ne oldu die bibozuldu :KK70:
Bozmadan anlamıyorlar

Bı kere benim ilk oğlan ayağını ayağının üstüne atarak otururken insan içinde bana dedi ki bak kardeş istiyor (öyle denirmis)
:-)
Öyle ona sinir oldum ya baktim eşim koltukta otururken ayağını ayağının üstüne koymuş :KK71:

Bak anne dedim senin oglanda kardeş istiyor utandı tövbe yarabbim dedi nasıl oluyormuş dedim bende :rolleyes::confused::KK31:

Bozmadan anlamıyorlar

Bı kere benim ilk oğlan ayağını ayağının üstüne atarak otururken insan içinde bana dedi ki bak kardeş istiyor (öyle denirmis)
Öyle ona sinir oldum ya baktim eşim koltukta otururken ayağını ayağının üstüne koymuş :KK71:

Bak anne dedim senin oglanda kardeş istiyor utandı tövbe yarabbim dedi nasıl oluyormuş dedim bende :rolleyes::confused::KK31:

:rolleyes::KK70: başka türlü anlamiyorlar

ben yerinde olsam cinsiyeti erkek bile olsa kız derdim ona.. ayrıca ay yüzlü çocuk nasıl oluyor? jameya konunu okuduğumdan beri neredesin ay yüzlüm şarkısı takıldı gitmiyor :70: evlerden ırak bir kadın şimdi böyleyse doğduktan sonra neler olur arada bilgilendir, bu ne yahu :27:

ben yerinde olsam cinsiyeti erkek bile olsa kız derdim ona.. ayrıca ay yüzlü çocuk nasıl oluyor? jameya konunu okuduğumdan beri neredesin ay yüzlüm şarkısı takıldı gitmiyor :KK70: evlerden ırak bir kadın şimdi böyleyse doğduktan sonra neler olur arada bilgilendir, bu ne yahu :KK53:

Cinsiyeti kız canım gururla söyledim kv ye :)))
Sorma ay yüzlü nedir yani. Anne babanın görüntüsüne benzeyecek sonuçta anne baba güzelse güzel olur,çirkinse çirkin olur :))) şimdi ben dünya çirkini olsam eşim dünyanın tipsizi olsa aya baktım diye çocuk güzel olacak değil sonuçta:bicak:
Kesin kesin konu açıp cinnet geçirdim kv yi boğdum diye başlık atarım :)))
Neredesiinnn ayyyyy yüüüzzzlüüümmmm :deli:

Bozmadan anlamıyorlar

Ahahhahaha süper lAf sokmuşsun :))) nasıl da denk gelmiş. Utanıcak ne varmış sana söyleyince iyi miymiş oh olsun :)))

Cinsiyeti kız canım gururla söyledim kv ye :)))
Sorma ay yüzlü nedir yani. Anne babanın görüntüsüne benzeyecek sonuçta anne baba güzelse güzel olur,çirkinse çirkin olur :))) şimdi ben dünya çirkini olsam eşim dünyanın tipsizi olsa aya baktım diye çocuk güzel olacak değil sonuçta:bicak:
Kesin kesin konu açıp cinnet geçirdim kv yi boğdum diye başlık atarım :)))
Neredesiinnn ayyyyy yüüüzzzlüüümmmm :deli:

ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah :) ay yüzlü kaynana konuların seri olarak gelecek gibi, ama sen moralini bozma şahane bir tavrın var anlattıklarına bakılırsa aynen böyle koru akıl sağlığını :27:

ay çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah :) ay yüzlü kaynana konuların seri olarak gelecek gibi, ama sen moralini bozma şahane bir tavrın var anlattıklarına bakılırsa aynen böyle koru akıl sağlığını :KK53:
:KK49: Evet çok seri olacak bence de:KK50:
Yerim onun baskısını valla :KK12:

Terslediğim zaman susuyor sadece. Ben sessiz kalıp he diyip geçtiğim zaman daha çok üstüme geliyor. Bilmiyorum o an ki psikolojime bağlı ben kolay kolay terslemedim bugüne kadar ama bir yerde de patlayacağıma eminim. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez susuyorum saygı duyuyorum diye.
canım bazıları terslemekten anlıyor bir de benim tecrübem

Şöyle. He deyip bi şekilde geçiştirdiğin zaman, o senin sinirlendiğini anlamıyor ve sürekli karışıyor herşeyde bir şey söylüyor ve normal zannediyor davranışı. Ama sen susup susup bir süre sonra aşırı şekilde patlıyorsun bu sefer sen suçlu oluyorsun çünkü durduk yere ufacık bir şey için patlamş oluyorsun halbuki o birikmişlikten kaynaklanıyor. Bu sefer ben bişey yapmadım bu kız sorunlu deniyor. O nedenle her rahatsız olduğun şeyi açık açık belirt lütfen susup kenara çekilme.

canım bazıları terslemekten anlıyor bir de benim tecrübem

Şöyle. He deyip bi şekilde geçiştirdiğin zaman, o senin sinirlendiğini anlamıyor ve sürekli karışıyor herşeyde bir şey söylüyor ve normal zannediyor davranışı. Ama sen susup susup bir süre sonra aşırı şekilde patlıyorsun bu sefer sen suçlu oluyorsun çünkü durduk yere ufacık bir şey için patlamş oluyorsun halbuki o birikmişlikten kaynaklanıyor. Bu sefer ben bişey yapmadım bu kız sorunlu deniyor. O nedenle her rahatsız olduğun şeyi açık açık belirt lütfen susup kenara çekilme.

Öyle yapıcam evet demek ki anlamıyor. Ama ben yapı gereği bir şey konusunda ısrar edemem bikere fikrimi söylerim ister yapar ister yapmaz gerisi beni ilgilendirmez. Bu insanların ısrarları diretmelerine deli oluyorum o da ısrarı bırakır diye bekle bekle 5 ay oldu :işsiz: her insanın bir sabrı vardır. Anlayışlı olmak lazım. Ama söylicem ne zaman konu açarsa bişey söylerse hamileliğime karışma dicem tabi kırmadan. Tatlı dille :) ona da alınacağını biliyorum ama napiym bıktımEn Büyük KK

Gerçekten çok zor ben hiç duymadım kayinvalidem çok iyi diyen hep birşey var bu bir gerçek artik. Benim kayinvalidem hatta tüm ailesi de hala ve hala çok erken niye yaptın ne acelen vardı diyorlar ikinci çocuk için ama umursamıyorum artik kimseye sormuyorum kimseyi takmıyorum artik karışmasına da herşeyine de sende umursama he he de geç.

belki dert değil ama artık kv nin saçmalıklarından bıkmış vaziyetteeyim.
Hamile kaldığımdan beri benimle bir yarış içerisine girdi. Bebeğim 3 aylıkken 4 aylık diye idda edip durdu. He diyip geçtikçe üstüme geldi.
O bitti sonra bebek erkek diye diretmeye başladı. Kafamdan tuz döktü ve bağırmaya başladı (dışarda yemek yerken) ben dedim erkek olacak diye ben ne zaman yanıldım ki diye bağırıyordu,sonra hadi oğluna gömlek al oğlum,hadi şunu al oğluna diyip benim sinirlerimi yedi. Üstelik gözümün içine bakarak yapıyordu. Ona da karşılık vermedim.
Hamileyim dediğim günden beri tutturdu ay'a bak bebek ay yüzlü olsun kızım da yaptı onun kızı ay yüzlü.( kınamıyorum küçümsemiyorum ama bahsettiği kız 9 yaşında ve 80 kilo olan bir çocuk,küçükken normal bir çocuktu ama tıka basa yedirdiler o hale geldi,genetik değil herhangi bir hastalık da yok,bizzat şahit oldum neler yedirdiklerine normal kilosundayken)
Her gördüğünde bana ay'-a bak diyip durdu. Ben ona her seferinde söylememe rağmen,batıl inanç bunlar ne gerek var dedim ama anlamadı. Habire sizin ordan ay gözüküyor mu diye sormaya başladı hayır gözükmüyor dedim. Kırmak istemiyorum diye biçok kez duymamazlıktan geldim,güzel laftan da anlamıyor zaten.Dün bize geldi balkona çıktı yemekten sonra,aaaaaaa burdan ay göZüküyor diye ciyaklamaya başladı! Napabilirim gözüküyorsa her akşam ay mı ariycam yeter artık ya diye çıkıştım çünkü sabrımı zorlamaya başladı. Alınmış. Bütün akşam somurtarak oturdu. Ama ne yapabilirim güzellikle söylüyorum anlamıyor. Kırmiyim yaşlı alıngan dedikçe üstüme geliyor. Hamileliğime karışmasına tahammülüm yok artık.
Sık görüşmüyorum,ama her gördüğünde mutlaka birşeye karışıyor. Yememe içmeme bile karıştı bebek kilo alsın diye sürekli patates ye diyor. Ben bebeğin kilo alması için çaba göstermiyorum herşeyi gayet normal neden kilo alması gerekiyor ki diyorum aaaa olur mu protein dişi bile çıkar diyor doğduğunda. Cahillikleri beni deli ediyor. Nerde saçma sapan birşey varsa onu iddia ediyor! elimden geldiğinde görüşmemeye çalışıyorum eşim yokken hatta hiç görüşmüyorum ne o gelir ne ben giderim. Ne kadar mesafe olursa o kadar iyidir dedim en baştan mesafemi koydum. Yaşlı,aklı başında ve düzgün bir akıl verse uygulayacağım ama saçma sapan şeyler söylemesi canımı sıkıyor. Neyse sadece iç dökmek istedim :))
Allah sabır versin kaç yaşında ki bu kadın baya hareketli belli aman mesafeni koru neler var ya kız olmuş erkek olmuş ne önemi var insan olsun hayırlı evlat olsun bazı insanlar gerçekten çok cahil aya bakınca ay yüzlü olduğunu da ilk kez duydum senin kaynananın daha başka bildiği şeylerde vardır aman diyim :)

Allah sabır versin kaç yaşında ki bu kadın baya hareketli belli aman mesafeni koru neler var ya kız olmuş erkek olmuş ne önemi var insan olsun hayırlı evlat olsun bazı insanlar gerçekten çok cahil aya bakınca ay yüzlü olduğunu da ilk kez duydum senin kaynananın daha başka bildiği şeylerde vardır aman diyim :)

65 yaşlarında. Evet bütün enerjisini bana topluyor :))
Ben de ilk defa duyduğum şeyler çoğaldı onun sayesinde her gördüğümde bi şoka uğruyorum :deli:

Gerçekten çok zor ben hiç duymadım kayinvalidem çok iyi diyen hep birşey var bu bir gerçek artik. Benim kayinvalidem hatta tüm ailesi de hala ve hala çok erken niye yaptın ne acelen vardı diyorlar ikinci çocuk için ama umursamıyorum artik kimseye sormuyorum kimseyi takmıyorum artik karışmasına da herşeyine de sende umursama he he de geç.

Evet seviyorlar burun sokmayı her yere. Özellikle gelinin tercihlerine,yaptıklarına.
Genelde umursamıyorum ama hamilelik söz konusu olunca ister istemez duyup sinirleniyorum :))

Evet seviyorlar burun sokmayı her yere. Özellikle gelinin tercihlerine,yaptıklarına.
Genelde umursamıyorum ama hamilelik söz konusu olunca ister istemez duyup sinirleniyorum :))
Aynen al bendende o kadar dün mesela en basit örneği mercimek köftesi yaptım eşim kayınpeder falan çok beğendi bu illaki birşey buldu daha yemeden sertmis bulguru fazla koymuşum mercimek az pişmiş ya bi ye once:) sonra kaç tane yesi sayamadım sonra ben dedim ki kadın cagiricam iste ev kötü bayadır temizlik yapamadım en son çamaşır suyu kullandım kanama oldu anneminde benden önceki hamileliği çamaşır suyu yüzünden düşmüş korktum daha kullanmadim çok şükür iyiyiz neyse iste bu diyor ki perdelerunde çok kirli falan ya ben söyledim zaten kirli diye ama illaki o da söyleyecek aman alıştım artık hiç mi hiç takmıyorum.

Back