Evet normal. Bakirli spiraller hep böyle. Ben o yüzden mirena ya geçtim kurtuldum.Spiral taktirdim kaydı tekrar taktrdm 4 ay oldu taktıralı. Adet bitse bile kan geliyo peçeteye. Adet 7 gün sürüyor üstüne bitiminde de 4 5 gün peçeteye kan geliyo. Bu normal mi? Bakırlı spiral kullanıyrm
Kanımda pıhtı olduğu için mecbur bi tek bunu kullanıyorum mineral nasl bişey? Pıhtıya eğilim yapıyo mu acaba hormonlu mu?Evet normal. Bakirli spiraller hep böyle. Ben o yüzden mirena ya geçtim kurtuldum.
Hormonlu ama lokal. Dolaşıma girmiyor. Yinede tabi dr a sormalı.Kanımda pıhtı olduğu için mecbur bi tek bunu kullanıyorum mineral nasl bişey? Pıhtıya eğilim yapıyo mu acaba hormonlu mu?
Neden memnun değiller ki. Benim hiç bir şikayetim yok. Kanamayi azaltıyor. Bence bu iyi bişey. Koruma oranida çok yüksek.Slm denizimo minera dan memnun olmayan cok kisi vardi sen memnunsun ve cok ucretliymis dogrumu
Anladm olumsuz yönü var mıHormonlu ama lokal. Dolaşıma girmiyor. Yinede tabi dr a sormalı.
Daha yeni yöntem olduğu için çekiniyor herkes sanırım. Bence diğer spiralden daha konforlu.Anladm olumsuz yönü var mı
YAn etkilerine baktım da biraz korktum çok yan etki var bi tane de hayati risk filan diyorDaha yeni yöntem olduğu için çekiniyor herkes sanırım. Bence diğer spiralden daha konforlu.
Dkontrol hakında da çok sey diyolar ona bakarsan. Ne biliyim benim arkadaşım 5 yıl kullandı. Bende kullanicam. Rahat mis gibi.YAn etkilerine baktım da biraz korktum çok yan etki var bi tane de hayati risk filan diyor
Neden kötü olduğunu anlamadım?Hanımlar merhaba spiralini çıkarmış arkadaşlara bir sorum olacak, genelde adet döneminde çıkarılması daha uygun olacağı söyleniyor ama ben kanamadan dolayı çok çekiniyorum siz neler yaşadınız masada akıntı gelirse of kötü olurum ben Sırf bu yüzden Regl döneminin dışında çıkartayım diye düşünüyorum bu defa da ağrılı olmasından korkuyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz çok sevinirim
Arkadaslar merhaba ben dun spiral taktirdim adetimin 2. Gunuydu dr cok kanaman var ins kaymaz sende kansizlik varmi fln dedi bende yok tahlillerimi yapmistiniz dedim smearda aldirdim oncesinde temiz cikti adetimdede takti spirali bi sorun yasamadim takarken ama taktiktan sonra 10 dk kdr kanamayi azaltmakla ugrasti dr 1 ay kdr sen yinede baska bi yontemlede korun 1 ay sonra kontrole gel dedi benim size sorum 1. Spiral kanamayla kayabilicek bisiymi ?2. Spiral kontrolunu dr nasil yapiyor? 3. Kaymmamasi icin benim yapabilecegim bisiler var mi ? Tecrubeli arkadaslar yardim lutfen dr ins kaymaz dediginden beri icim icimi yiyor
II günler arkadaşım tsk cvp için Dr beni uyarısı dikkat et kontrole gelene kdr die 2 ay oldu ben taktırdı ama kontrole hala gidemedim hala dikkat ediyorum ilişkide ama bu ay 2 fun geciktim neden bilmiyorum korkuyorumda eğer yine hamileysem çok vahim durum ilk çocuğum 5 yasinda 2.cisi 9 aylik inş kay ma mis tir.Cok olmus yazali ama bende kanamam yogun oldugunda taktirdim ve kaymis beni uyarmadilar o ay hamile kalmisim ve spiral yuzunden dustu.
Yani dikkat edilmesi gerek bisi.