Cok sukur cnm
Cok tesekkurler :)
Ictim agri kesici gelirgelmez smdilik iyiyim diyeyim iyi olayim
Korunmaya gelince senin alerji olayin slklntl olmus ama cok cesit var baktin mi iceriklerine ... ama iste genelde de ayni yapida oluyorlar degisen birsey olmaz tabi ..
Allah bir yol karsina cikarsin insAllah cnm cok zor ..
Smdi adet duzeni icin arastirma yapiyorum
Ilac icmek istemiyorum ama yapacak birsey yok enfeksiyon gecene kadar
Sogan kuru ise yarar mi acaba ?
yarayabilir yaramayabilir hic denedin mi yani bundan once. istersen bir denersin ben hic denemedim bende denemek istiyorum sogan kurunu cunku 37 40 a cikti regl duzensizligim var.
bu arada baktim ozel olanlar var kullandim ama hemen o bolge kizardi asiri kasinti oldu kestim bende baska yontemler denerim artik olmadi geri cekilme son care zaten kizim 18 aylik hani olursa olur 2.ci kardes mantigi var bendede bakalim hayirlisi.
insallah cok agri yapmaz benim olmustu bunyem cok hafif.
Sogan kuru ozellikle adet duzensizliginde uyguluyorlar da , denemek buguneymis :)
Ibrahim saracoglunun tarifini uyguluyorum internette gordum olasi faydalarini da yazmislar ..
Bunyeden bunyeye farklilik gosterir tabiki
Ama duzelecegine umit ederek icecegim insAllah sifa olacaktir ... zaten gun olarak cok uygulanmayacakmis
Istersen dene , burnumu tuttum ictim
Arkasina da su ictim
Oyle naneli sakiz fln almadim agzima
Cnki yemeklerden 10dk.once iciliyormus
Hemen miden bulanirsa buna benzer seylerde deneye-yanila uygun bir yol bulursunn cnm
Baya faydasini duyuyorum bu kurun
Denemekten birsey olmaz :)
bende yarin basliycam canim bakalim ins benimde duzenler de yumurtlama zamanini en azindan iyi takip edebilirim .
hem ben gec olup sinir olmam hemde bunyem kendine gelir 30 gune geri donerim insallah baktim.ve bir suru seye faydasi varmis cok guzel banada yarar insallah :)
Herseyin ilaci dogada var buna gercekten inaniyorum dogal ne varsa
Rabbim ne buyuk ! SuphanAllah
Enfeksiyon oldugumda da maydanoz kaynatip cok sicak olmamak sartiyla tabiki ,tulbent gibi birseyin arasina koyup ic camasirima koyuyorum Allahin izniyle sifa oluyor
Maydanoz suyuni icmekte faydali tabiki cnm
Spiralden dolayi ( mirena dan bahsedersek eger ) adet olamamak cok sinir birsey
Doktorumun bana dedigi 1 ya da 2 gun olur ya da olmazsin tamamiyle bile kesebilir dedigiydi
Komsumla konusurken de hep derdi iyi birsey degil bu diye .. ne basladigini anliyorum ne bittigini , arada olan kanama ya da lekeler neyin nesidir derken bu noktaya kadar geldik
Hersey aksiyor
Namaz kuran esimle olan munasebet
Suphede kaliyordum
InsAllah duzene girecek inaniyorum :)
Ha yazin cok iyiydi sicakta ped kullanmiyordum
Pecete fln yeterli oluyordu ya da gunluk ped
Ama iste .. amasi var :)
Duzen sart ..
Ewlenmeden once de enn fazla 5gun surerdi
Ne de sansliymisim .. gunu 2 gun ya erken ya gec olurdu , ama olurdu :)
Bu gunumuze cok sukur duzelecek elbet
Sende dene bakalim
Ama 15 gun gecmesin 6 ayda bir yapilir
Yani senede 2 defa 6 ay araliklarla
Sifa olsun insAllah <3 :)
Benimde iki hf oldu taktirdim adetliydim takarken bir kaç gün kanama oldu kesildi bir hf sonra kanlı akıntı başladı ve şimdide normal pis kokulu akıntı dk bir ay sonra gel dedi bilmiyorum endişeliyim bende kaymasindan korkuyorumMerhaba 2 gun once sipiral taktirdim kanamam hala devam ediyor.adetli degildim taktirdigimda.bu kanama normal mi
mesajınizi okudum sonra farkettimki baya eskiymis, aktifmisiniz halaben taktıralı 1 sene oldu ama eşine acı verdıgını dusunmuorum zaten cok ılerıde kalıo rahım kapanıo dıe bılıorum bnım sorunum asırı kanama olmam hala duzene gırmedı ve cıkartmayı dusunuorum ama hamıle kalmktan cok korkuorum bu durumda olan varmı?
Merhaba.. aynı sorun bende de var. Neredeyse 20 gün önce Spiral taktırdım ve o günden beri kanamam var. Doktor kontrıl etti tam yerindeymiş. Kanama olmaması lazım dedi ama kanamam devam ediyor ve sağ bacağımda çok şifdetli kramp tarzı ağrılarla boğuşuyorum. Doktoruma sorduğumda hiç böyle bir yan etkisini duymadım dedi ama spiralden önce olmayan kramp tarzı ağrıyı başka nasıl açıklayabilirim ? Acaba çıkarttırsam mı diyorum. Geçici birşeyse boşu boşuna çıkartmayayım dedim ama halen geçnedi. Sizin durumunuz şimdi nasıl?Merhabalar,
Nisan ayında spiral taktırdım. Lohusalık ertesinde taktırdım. Taktırdıktan 10dk sonra sol bacağımda inanılmaz bir ağrı ve kasılma oldu. Mayıs ayı bitiyor hala 4-5 günde bir ya da emzirirken aynı ağrı bacağıma geliyor. Gerçekten çok kötü bir ağrı. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çözüm öneriniz nedir? Doktorum antibiyotik vereyim dedi fakat herhangi bir iltihap vs. de yokmuş. Boşu boşuna ilaç içmek istemedim emzirdiğim için.
Benim ağrılarım tamamen geçti. Umarım sizin de geçer çünkü gerçekten bacağa vurması çok garip. Hayatımda hiç öyle bir ağrı yaşamadım spiralden sonra yaşadığım bir ağrıydı ben spiralden dolayı olduğuna kimseyi inandıramadım. Ara ara olacak ağrısı ama en azından ben Nisan'da taktırdım sanırım şuan geçti tamamen hiçbir belirtisi yok.. Belki bir ara ksydı mı diye kontrole giderim.Merhaba.. aynı sorun bende de var. Neredeyse 20 gün önce Spiral taktırdım ve o günden beri kanamam var. Doktor kontrıl etti tam yerindeymiş. Kanama olmaması lazım dedi ama kanamam devam ediyor ve sağ bacağımda çok şifdetli kramp tarzı ağrılarla boğuşuyorum. Doktoruma sorduğumda hiç böyle bir yan etkisini duymadım dedi ama spiralden önce olmayan kramp tarzı ağrıyı başka nasıl açıklayabilirim ? Acaba çıkarttırsam mı diyorum. Geçici birşeyse boşu boşuna çıkartmayayım dedim ama halen geçnedi. Sizin durumunuz şimdi nasıl?
Medipolde 750 tl idi.. Amerikan hastanesi bazı günler ücretsiz takıyor..Merhaba, spiral ücretleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Zamanında bende cıkartmıştım benim 1 hafta sürdü öle ara ara leke gelmişti cnm endişe etmeArkadaşlar ben de cıkarttırdım 4 gün önce ama ara ara kan geliyor, cıkarttıran arkadaslardan varmı böyle birşey yaşayan, panik oldum konunu tamamını okuyamadım