II günler arkadaşım tsk cvp için Dr beni uyarısı dikkat et kontrole gelene kdr die 2 ay oldu ben taktırdı ama kontrole hala gidemedim hala dikkat ediyorum ilişkide ama bu ay 2 fun geciktim neden bilmiyorum korkuyorumda eğer yine hamileysem çok vahim durum ilk çocuğum 5 yasinda 2.cisi 9 aylik inş kay ma mis tir.
Walla bende ağrı fln hicbiri olmuyo bitek adetin baslamadan 2 gün önce lekelere oLuyor sonra adetim başlıyor. Ama bu ay bilmiorum adetim baslamadan kontrole gidebilsem keskeInsallah canim ben kaydigini hissetmistim kasik agrisi cok oluyordu ondan gitmistim
mennunm ama yılda 1-2 kez ara kanamalar yada uzun süreli kanamalar oluyor şok şükür geçti kanamalar sıcak tutunca ağrılarımda azaldı şimdilik ama hafta içi kontrole gitmeyi düşünüyorum geçen sene gitmiştim normaldi herşey o zamanda böyle belim ağrımıştı.Oğlumu emzirken takmıştım 4,5 yaşında halen takıldı.Normalde uzun süreli kanamalar olmuyor 4 yada nadirde olsa 5 gün sürüyor kanamalarım öyle yoğunda değil ama işte maalesef yılda 1-2 kez oluyor ara kanama yada uzun süren (oda çok yoğun değil ama ara ara kanamalı işte)Rose benim ilk sipral taktrdigmda oyle olmustu agrilarin sirttn olmali sipral oyle yapiyrmus memnunmusun sipraden
Bende 1.5 yıl önce taktirdim sürekli kanama lekelenme oluyor doktora gittim çıkartmak için oda çıkartmadı kayma yok nadir olarak bazı kişilerde kaymadigi halde boyle olur oda sana denk gelmiş dedi krem fitil 2 de hap verdi 4 güne geçer kanama dedi inşallah geçsin artık sıkıldım bu durumdan
bende kayma oldugu icin hemen cikardi ozelde regl kanamasini 20 gun yasadim azar azar bunun uzerine hemen aldi.
ben hissettim kaydigini kaydiktan sonraki agri cok farkli cok can yakiciydi
Hmm gecmjs olsun arkadasim ..
Benmki kaymadi sanirim ki siddetli agrim yok ama lekelenme gibi dewam ediyor rengi de kafasina gore degisiyor ..
Anlamadim ben bu isi ..
Tek bildigim suan , gercekten slklLdlm bu durumdan
Bir care bulmaliyim ..
cikart rahatla ben cikarttirdim 1 ay bende durdu ama etmedigi eziyet kalmafi bana.
80 tl ye ozelde hemen aldilar ben taktirirkende bayildim sancidan cikarirkende bir dahami tovbe dedim
Ewt okudum onceki mesajlari cok gecmis olsun birdaha yasatmasin rabbim
Birde ilgilenmemisler sanirim bayildiginda yanlis okumadiysam , nasi bi muamele anlamis degilim aklim durdu ! Vicdan kalmamis kimsede ..
Ozele degil de saglik ocagi cikaramaz mi acaba bilgin var mi arkadasim ?
Ya da bilgisi olanlar varmidir mirenayi cikarirlar mi acaba ?
dogru hatirliyorsun canim tesekkur ederim boyle bir badire atlattik cok haklisin yerde kendimi baygin buldum rezillik vicdan merhamet kalmamis insanlik olmus haberimiz yok.
saglik ocagi cikartmaz sanirim cnm ben taktirmak isterken bile ozele yada devlete dedi takmayan ebe cikartmaz sanirim.
sen yinede sor canim amin bir daha yasatmasin zaten bir daha asla taktirmam.
taktiracaklar da 2 kere dusunmelerini rica ediyorum
anladim canim cok haklisin butun isler bize kalio zor ya her alanda zor.Yarin gidecegim bakalim asm'ye
Komsum asm de kendinin
Bizim buradaki asm yi aramis sagolsun arkadaslari zaten ..
Hem cikarip hem takilma islemleri varmis
Selamimi soyle ilgilensinler dedi
Peki dedim :)
Yarin firsat bulup gidecegim kizimi sogukta cikarmak istemiyorum ki cikarsam bile ben icerdeyken kiminle disarida duracak
Ay bilmiyorum
Bildigim tek sey kadinlik zor .. her anlamda her sartta
anladim canim cok haklisin butun isler bize kalio zor ya her alanda zor.
cikartirsa cikarsin sende rahatlarsin cnm hayirlisi olur hem rahat edersib
Yarin gidecegim bakalim asm'ye
Komsum asm de kendinin
Bizim buradaki asm yi aramis sagolsun arkadaslari zaten ..
Hem cikarip hem takilma islemleri varmis
Selamimi soyle ilgilensinler dedi
Peki dedim :)
Yarin firsat bulup gidecegim kizimi sogukta cikarmak istemiyorum ki cikarsam bile ben icerdeyken kiminle disarida duracak
Ay bilmiyorum
Bildigim tek sey kadinlik zor .. her anlamda her sartta
Cok sukur bgun kurtuldum
Dun kan verdim
Bgun negatif cikti hamilelik
Kagidimla birlikte ebenin yanina ciktim
Kendimi kasmasam hemen biterdi de iste ..
Neyse cikardi sagolsun
Enfeksiyon vardi ztn biliodum
Ilac yazdi esim alip gelcek bakalm
Adet de nezaman duzene girerse bakacagiz
Umarim insAllah birdaha boyle seyler taktirmam
Enfeksiyon kist fln yan etkilerde yaziodu diye hatirliyorjm ama emin degilim
Kucuk kistler yapio diye yaziodu sanirim korkmustum cnki okuyunca hatirladigim kadariyla ..
Neyse Allah korusun umarim duzene girer arkadasjm insAllah
Yanliz birsey varki rahime verdigi bi rahatsizlik varms sanirim cnmi suan gercekten bi garip his var nasi anlatsam , sonucta kucuk ama bir parca oda , bi his veriyormus orda takili oldugunun hissi yani ..
Bakalim gelismeler neler olacak .. :)
cok sevindim canim rahatlamissindir banada enfeksiyon yapti hatta iltihap yesilimsi akintili cikti spiralben tovbeliyim hapa gectim hap bulanti yapti 2 gun kullanabildim. prezervatif alerjim var ne yapicam bilmiorum.
agri kesici alirsin agrin olunca gecmis olsun