- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Geçmiş olsun csnımCikarttirdim şekerim bn enfeksiyon yaptı ve kaymis spiralim.
Allahtan gebe degilmisim gerçi gecikti 4 gün hala beklioruz ama
Ben de taktırdım umarım bir sorun yaşamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun csnımCikarttirdim şekerim bn enfeksiyon yaptı ve kaymis spiralim.
Allahtan gebe degilmisim gerçi gecikti 4 gün hala beklioruz ama
Geçmiş olsun csnım
Geçmiş olsun csnım
Çok üzüldüm canımHamileymisim 2 sürdü gebeligim sonra düşük yasadim sağlıklı değilmiş hayırlısı boylemis
Çok üzüldüm canım
İnşallah allah nasip etsin istediğin zaman
Spiralle mi hamile kaldın?
Arkadaşlar dünden beri çok endişeliyim spralimin kaydığını hissediyorum. Afedersiniz dün elle kontrol ettim elime sert bişe değdi ipimi spralmi anlamadım. Sağlık oçağında bakıyorlarmı. Kayma olduysa çıkarıyorlarmı. Özelde taktırdım sağlık ocağında kontrol edilp çıkarılmadığını bilmiyorum. Bana yardımcı olun. Kayma olmuşmudur.
Teşekür ederim canım cevabın için bu gün taktırdığım doktoruma baktırdım. Kayma yokmuş ipi dedi eline gelen, misina gbiymiş ipi o dedi.ozele baktirman lazim karindan ultrasonla anladigilar kaydigini ki kasik agrisi ve akintidan duramadim saglik ocagi spiralle ilgilenmio die biliorum
Teşekür ederim canım cevabın için bu gün taktırdığım doktoruma baktırdım. Kayma yokmuş ipi dedi eline gelen, misina gbiymiş ipi o dedi.
Merhabalar cevap buldunuz mu bilmiyorum ama cvp vereyim yine de:) takılmıyor, tedavisini yapıp öyle takılıyor demişti doktor. Ben de taktırayım diyordum ama muayenede çok canım yandı korkudan gidemiyorumArkadaslar size bi sorum olacak. Rahim agzında yara varken spiral takılır mı? Aylik igne günlük hap vs vs bana yaramadı. Spiral kullanmak istiyorum ama yara var bende. Beni aydınlatabilirseniz sevinirim.
Tatlım o kanamalar demir eksikliği yapıyor. Hiç iyi değil. Ben bu yüzden çıkarttım hormonlu spiral taktirdim.Kızlar ya ben geçen sene spiral taktrdm kaymış diye 1 ay önce yeniden taktrdm kontrole gttm bikaç gün önce yerinde normaldi. Neyse adet kanaması yine arttı vücudum alıştığı için yeni takılsada aynı dvm eder dedim ama neden böyle normalmi adetim 7 gün srüo spiral yüzünden 1 yıldır o tmm da yoğun değildi böyle bugün 6.gün hala yoğun bitmedi gtti
Bna herşey yasak hormonlu spiral dahil kanımda pıhtılaşma var emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm o yüzden bütün yöntemler yasak mecbur bunu kullanıyorum ama çok kan oluyo ya 8 gün srüyo adetTatlım o kanamalar demir eksikliği yapıyor. Hiç iyi değil. Ben bu yüzden çıkarttım hormonlu spiral taktirdim.
Geçmiş olsun hayatım. Ama spiral kanaması geçmez. Başka yöntem bul bence. Örneğin prezervatif.Bna herşey yasak hormonlu spiral dahil kanımda pıhtılaşma var emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm o yüzden bütün yöntemler yasak mecbur bunu kullanıyorum ama çok kan oluyo ya 8 gün srüyo adet
O da iyi değil malesefGeçmiş olsun hayatım. Ama spiral kanaması geçmez. Başka yöntem bul bence. Örneğin prezervatif.
İyi değil derken? Eşin korunsun demek istedimO da iyi değil malesef
Bna herşey yasak hormonlu spiral dahil kanımda pıhtılaşma var emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm o yüzden bütün yöntemler yasak mecbur bunu kullanıyorum ama çok kan oluyo ya 8 gün srüyo adet
Gynefix spiral iBna herşey yasak hormonlu spiral dahil kanımda pıhtılaşma var emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden döndüm o yüzden bütün yöntemler yasak mecbur bunu kullanıyorum ama çok kan oluyo ya 8 gün srüyo adet