- 20 Şubat 2019
- 1.341
- 2.578
- 133
Eşim yüzünden öyle olacağına hiç olmasın kafasında maalesefYumurtlama haftası kondomla devam edebilirdiniz. Hiç yaşamamak çok kısıtlayıcı değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim yüzünden öyle olacağına hiç olmasın kafasında maalesefYumurtlama haftası kondomla devam edebilirdiniz. Hiç yaşamamak çok kısıtlayıcı değil mi?
Deneyelim o zaman. Bari güzelini kullanalımO kadar gerçekten. Hatta uzun sürdüğünde keyfi çıkarıp yenisini takıyoruz. Gerçekten hoş, ekstra farklı şeyler hissettiriyor. Prezervatif bende sevmem normalde. zaten diğerlerinden hiçbir çeşidini de kullanmıyoruz. Bunu şans eseri keşfettik
nerde aliyolar ben götürecegim kocayiOnlarda direk alıyolar
Tüm odağı birleşme demek ki. Bazı erkekler çok acayip.Eşim yüzünden öyle olacağına hiç olmasın kafasında maalesef
Ürolojiye gidin tabi eşiniz kabul edersenerde aliyolar ben götürecegim kocayi
alinacak desem gitmez tabiÜrolojiye gidin tabi eşiniz kabul ederse
Bence dealinacak desem gitmez tabi
başka yolu yokmu evde bisey yapsak kendiliyinden düşseBence de
Hahahah bildiğim bi yok hem sevişsin hem hamile bırakmasın tek yolu aldırmakbaşka yolu yokmu evde bisey yapsak kendiliyinden düşse
evet iyi ve tek yol aldirmak ama nasil aldircazHahahah bildiğim bi yok hem sevişsin hem hamile bırakmasın tek yolu aldırmak
Uyutup götürekevet iyi ve tek yol aldirmak ama nasil aldircaz
ama iyi bi makas lazim keserken uyanir falan yarisi elimizde kalirUyutup götürek
Benimki 2. Bi çocuk istiyo valla uyanınca olmadığını görürse bence beni boşarama iyi bi makas lazim keserken uyanir falan yarisi elimizde kalir
boşamaz. yani kimse istemezki pipisiz erkekleri öylece bize kalirlarBenimki 2. Bi çocuk istiyo valla uyanınca olmadığını görürse bence beni boşar
Birde kadınların hormonların da etkisi ile zevk oranının arttığı günlerde kendilerini kısıtlamaları zor oluyordurYumurtlama haftası kondomla devam edebilirdiniz. Hiç yaşamamak çok kısıtlayıcı değil mi?
Bencil işte bazıları. Öyle olacağına hiç olmasınmış. Ölür çünkü kondom takarsa.Birde kadınların hormonların da etkisi ile zevk oranının arttığı günlerde kendilerini kısıtlamaları zor oluyordur
En garantisi prezervatif..Zamanla alışıyorsunuz...Kızlar ilk gittim spiral istediğimi söyledim doktor denedi, rahim ağzım kapalıymış olmadı. 4. Gün adetimde gittim yeterli olmadı yumuşaklık. İlaç verdi aşırı bi kanamam oldu yine de rahim ağzı açılmadı. Çok canım yandı yine takılamadı. Şimdi meselem şu. Hormonlu bi doğum kontrol yöntemi istemiyorum. Hap denedim 1 hafta içinde mahvoldum. Bıraktım. Bu yüzden hormonlu yöntemlerin iyi gelmediğini düşünüyorum. İğne falan bu sebeple hiç girişmedim. Prezervatif kullanıyoruz ama hem anı bozuyor biraz biliyorsunuz takmak için bölüyor falan hem hissiyatı azalttığını hissediyorum. Kısaca zevk açısından baltalıyor. Eşimde memnun değil aslında ama çocuk sahibi olmayı istemiyoruz mecburuz. Başka bi yöntem de bilmiyorum. Bu noktada prezervatife mecbur muyum yani başka bi alternatifim kalmadı dimi? Spirali anesteziyle falan takmaktan bahsetti doktor nasıl olduğu hakkında bi fikriniz varsa duymak isterim.
Hahaha pipisiz değil ki testisleri olmayacak kim ne anlasınboşamaz. yani kimse istemezki pipisiz erkekleri öylece bize kalirlar
5 sene oldu sadece 1 ay çocuk denerken kullanmadık hemen hamile kaldımEn garantisi prezervatif..Zamanla alışıyorsunuz...
Evet bende farkettim onu ya kendimi daha iyi tanıyorum ya da sonradan oldu doğumdan sonra yumurtlama dönemleri üstüne atlayasım geliyoBencil işte bazıları. Öyle olacağına hiç olmasınmış. Ölür çünkü kondom takarsa.