- 9 Temmuz 2019
- 2.365
- 1.720
Spraille babağin ölümü ne alaka.spiral bana hiç güvenli gelmiyor, spiralle korunurken hamile kalana kendi çevremde bile çok şahit oldum.hele bir arkadaşımın annesi o şekilde hamile kaldı ve 8 aylık hamileyken bebeğin ölümüne sebep oldu.çok etkilenmiştim o olaydan.
Çıkartınca acıyor muBen kullandim 3yila yakin 2-3aydan bir kontrole gidiyordum cikarttirdim kendi istegimle bebek istedigimiz icin
Ama kizimdan sonra yeniden taktiricam insallah ,en rahati benim fikrimce ,adetlerimde duzenliydi hicbir sorun olmadi bende sadece ilk taktirdikta 2hafta oglumu kucagima almadim ,agir birsey tasimadim
Onlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdiBenim annemde vakti zamaninda taktirmis onunla hamile kaldi .bebek 7 aylik dogdu 4 saat yasadi malesef öldü. Iyi dusunmek lazim
Hayır canımÇıkartınca acıyor mu
Ben spriale kotu demedim ki benim annemin basindan gecen seyi yazdim sizde diyorsunuz sprialle hamile kaldi yani 100 yuz korumuyor ozsman.amac korunmaksa korumuyor ozsman.yumurtalik baglatma kesin koruma sagliyor onuda iki kere dusunmek lazim bir dsha cocuk olmuyorOnlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdi
anlattığım örnekte bebeği boğdu, internetten bakarsanız boğmaktan bebeğin vücuduna yapışana kadar bir sürü örnek var.Spraille babağin ölümü ne alaka.
spiralin telif haklarını falan mı aldınız var gücünüzle savunuyorsunuz? başımıza gelen olayları bile kabullenemiyorsunuz nedense? google önünüzde açın makale okuyun görürsünüz, ablanız kadar şanslı değil herkes.Onlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdi
Ben spriale kotu demedim ki benim annemin basindan gecen seyi yazdim sizde diyorsunuz sprialle hamile kaldi yani 100 yuz korumuyor ozsman.amac korunmaksa korumuyor ozsman.yumurtalik baglatma kesin koruma sagliyor onuda iki kere dusunmek lazim bir dsha cocuk olmuyor
Onlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdi
aaa gercektenmi ilk defa duydum.Yumurtalık bağlatıp hamile kalanı gördü bu gözler
Evet yengem olur kendisi :) 3 çocuktan sonra 4. tekne kazıntısı dünyaya geldi.Doktora hastaneye dava açmaya falan kalkıştı ama doktor oralı bile olmamış, sorumluluk almadılar yani olabilir denmiş , velhasıl kesin önlem diye birşey yokaaa gercektenmi ilk defa duydum.
Bunun markasi falan varmi cnm iyi korumus siziBende var ilk olarak kızımı dogurduktan hemen sonra taktırdım 10 sene kaldı ve 10 yıl korudu hic bir sorun yaşamadım cok şükürgebelik düsününce cıkarttırdım...ogluma hamile kaldım...ikinci olarak geçen sene oğlumun doğumun sonra taktırdım tekrar...bir sene oldu...ben bir sorun yaşamadım valla herhangi bir yan etki, aşırı kanama fln... yani tavsiye ederim canım
Baglatmada da artik geri dönüş var bebek oluyor diye biliyorum.Ben spriale kotu demedim ki benim annemin basindan gecen seyi yazdim sizde diyorsunuz sprialle hamile kaldi yani 100 yuz korumuyor ozsman.amac korunmaksa korumuyor ozsman.yumurtalik baglatma kesin koruma sagliyor onuda iki kere dusunmek lazim bir dsha cocuk olmuyor
Yok canım devlet hastanesinde taktırdım ikisinide öyle belli bir markası varmı yokmu bilemiyorum...evet çok şükür iyi koruduBunun markasi falan varmi cnm iyi korumus sizi
Nasıl ölümüne sebep oldu ki?spiral bana hiç güvenli gelmiyor, spiralle korunurken hamile kalana kendi çevremde bile çok şahit oldum.hele bir arkadaşımın annesi o şekilde hamile kaldı ve 8 aylık hamileyken bebeğin ölümüne sebep oldu.çok etkilenmiştim o olaydan.