Spiral kullanan var mı?

Spraille babağin ölümü ne alaka.

Çıkartınca acıyor mu

Benim annemde vakti zamaninda taktirmis onunla hamile kaldi .bebek 7 aylik dogdu 4 saat yasadi malesef öldü. Iyi dusunmek lazim
Onlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdi

Onlarca kadında sprail var böyle bişey yaygın olsa yasak olmazmı ablam sraille hamile kaldı sağlıklı bebeği oldu 6 yaşında şimdi
Ben spriale kotu demedim ki benim annemin basindan gecen seyi yazdim sizde diyorsunuz sprialle hamile kaldi yani 100 yuz korumuyor ozsman.amac korunmaksa korumuyor ozsman.yumurtalik baglatma kesin koruma sagliyor onuda iki kere dusunmek lazim bir dsha cocuk olmuyor

spiralin telif haklarını falan mı aldınız var gücünüzle savunuyorsunuz? başımıza gelen olayları bile kabullenemiyorsunuz nedense? google önünüzde açın makale okuyun görürsünüz, ablanız kadar şanslı değil herkes.

Yumurtalık bağlatıp hamile kalanı gördü bu gözler

Ben de hic guvenli bulmuyorum. Benim icin secenek degil. Spiralle hamile kalan cok. Benim cevremde de var.

Ben 5 yıldır kullanıyorum çok memnunum bir şikayetim olmadı bakır sprial taktırmıştım düzenli olarak kontrollerime gidiyorum adetli iken dikkat ediyorum ağır birşey kaldırmıyorum. En son doktora kontrole gittiğimde doktor sprial iyi ama istersen değiştirelim seni 10 yıl korur diyemem dedi zaten takarken yazıyor du ömrü 5 yıl diye, bir başka doktorda 10 yıl korur demişti. Ve ilk adetimde gidip yenileyeceğim ilşkisi sırasında çok rahat oluyor tavsiye ediyorum

aaa gercektenmi ilk defa duydum.
Evet yengem olur kendisi :) 3 çocuktan sonra 4. tekne kazıntısı dünyaya geldi.Doktora hastaneye dava açmaya falan kalkıştı ama doktor oralı bile olmamış, sorumluluk almadılar yani olabilir denmiş , velhasıl kesin önlem diye birşey yok

Bende var ilk olarak kızımı dogurduktan hemen sonra taktırdım 10 sene kaldı ve 10 yıl korudu hic bir sorun yaşamadım cok şükürgebelik düsününce cıkarttırdım...ogluma hamile kaldım...ikinci olarak geçen sene oğlumun doğumun sonra taktırdım tekrar...bir sene oldu...ben bir sorun yaşamadım valla herhangi bir yan etki, aşırı kanama fln... yani tavsiye ederim canım

Bunun markasi falan varmi cnm iyi korumus sizi

Baglatmada da artik geri dönüş var bebek oluyor diye biliyorum.

Benim bir arkadasimin annesi 3. Cocuk doğduktan sonra taktirmis. Sonra hic kontrole girmemiş. 4.ye hamile kaldigi zaman anlamis spiral ömrünün bittigini doktor kontrol etmis spiral icerde paslanmis. Bebegi kaybetme riskleri vardi. Sukur bir sey olmadi. Çok memnun kalan da var. Tamamen sans işi herhalde.

Bazı yorumları okudugumda ne kadar genc veya naif oldugunuza bakıp tebessüm ediyorum. Spirallerin markaları var, kalitelileri var, vajinanıza uygun boyları var, hic adet görmeden koruyanları var. Eger iyi bir jinekolog doktorunuz yoksa önce buradan başlayın.. özellikle evli bir kadının uzun yıllar dostu da olacak bir doktoru olması lazım.. Spirale ragmen hamile kalmak vb cok dusuk ihtimaller.. spiral dediğiniz hormon yayan bir sey.. yani oyle demir kapı gibi bir şey değil..elinizle sununla bununla ulaşılacak bir yerde de değil..eger mutlu bir cinsel hayat istiyorsanız kendinizi kendiniz koruyun eşlerinize de eziyet etmeyin :) bir kaza oldu hamile kalırım diye korkuyorsanızda 2 tane doğum kontrol hapını ilk 72 saatte yutuverin.. ha nereden mi biliyorum.. bizim üniversitede her sene genclere bu konuda seminer verirlerdi..ve iyi bir doktorum var..

Nasıl ölümüne sebep oldu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…